74-годишен с брадва нахлу в чужд дом в Троян

 * Възрастният мъж е задържан за 72 часа, няма яснота какво точно се е случило и защо
Крими
НА 10 АПРИЛ в Районното управление на МВР в Троян е задържан 74-годишен троянец, който същия ден нахлул с брадва в ръце в частен дом във вилната зона на града (не се уточнява за коя вилна зона става дума). „Брадварят“ е задържан за 72-часа в предварителния арест, а случаят се разследва, научаваме от лаконичното официално съобщение от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Ловеч.

ЗАЩО възрастният мъж е влязъл в чуждия дом и е бил с брадва, има ли щети и пострадали, защо е задържан за такъв дълъг срок, което може да стане само с прокурорско разпореждане? И дали става дума за криминално деяние с висока степен на обществена опасност или за нещо друго? За всичко това можем само да гадаем (казвали сме неведнъж, че подобна орязана информация от институциите, и конкретно от МВР, по-скоро дезинформира, настоявали сме за повече яснота и подробности, но отговорът е, че заради правилата за защита на личните данни повече не може; а дали е така?! – бел. ред.).

Т21
, по информация от ОДМВР - Ловеч  

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |