„Всеки човек да е весел и какво ли още не!“

*  Малчуганите на Даниел Андреев от 2.б написаха писъмца до Дядо Коледа * „Не ми харесва, че е онлайн обучение, за да сме здрави, но е нервно. Поне не носим маски!“
Взето назаем
НАДНИКНАХМЕ в някои от писмата на децата от 2.б клас с класен ръководител Даниел Андреев (СУ „Св. Климент Охридски“, Троян). Този път споделеното е малко по-различно: „Градът е много хубав, но едно не ми харесва – то е, че е онлайн обучение, за да сме здрави, но е нервно. Поне не носим маски!“.  

ВСЕ ПАК, основните въпроси продължават да вълнуват малчуганите: „Шейната ти лети ли? Еленът Рудолф с червен нос ли е? Колко елени теглят шейната? Носиш ли очила? Колко голяма е шапката ти? Има ли птици при вас? Колко джуджета има в работилницата ти? Твоите джуджета обичат ли мляко с бисквитки?“.

НА ДОБРИЯ старец, разбира се, се разчита и на подаръци. Сред пожеланите са: цветни моливи, гумичка, блокче и „много труден пъзел“ и други предметности. Но също така „Всеки човек да е весел и какво ли още не!“.

Надникнала в писъмцата:
Нели Генкова, www.svetikliment.com

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |