ВИП ергенът Николай Нанков се сгоди

* 35-годишният регионален зам.-министър и наш земляк е поискал ръката на десетина години по-младата си приятелка, сподели за Т21 приближен на готвещия се да надене брачните окови управленец

Николай Нанков на личен празник в Троянския манастир
Жълтини

ОТ СЕРИОЗЕН източник научихме, че един от най-желаните ергени сред управленския елит на България – 35-годишният зам.-министър на регионалното развитие и наш земляк Николай Нанков, се е сгодил. И само крачка го дели от приключване на ергенската му биография. За избраницата на зам.-министъра не знаем много – само че е малко над 20-те и са си лика-прилика с нашето момче.

НИКОЛАЙ НАНКОВ е роден в съседно Априлци (1983 г.), завършил е Софийския университет, геолого-географския факултет, с магистратура по регионално развитие и управление. На 26 години, след първата изборна победа на ГЕРБ (2009 г.), бе назначен за областен управител на Ловешка област и бе най-младият у нас на такъв пост. След това оглави областната партийна структура, а през м. септември 2011 г. бе назначен за зам.-министър. Три пъти последователно бе избиран за депутат (в 42-то, 43-тото и 44-тото НС).

Коментар от задната седалка на джипа, шофиран от премиера
ПРЕЗ 2014 Г. отново бе назначен за зам.-министър, а през 2017 г. влезе в кабинета „Борисов 3“ като министър. Заради тежката катастрофа край Своге през 2018 г. подаде оставка, но заради безспорната си експертиза и управленска деятелност бе върнат в регионалното министерство на поста зам.-министър. Напоследък се прочу с видеокоментарите си от задната седалка на джипа, шофиран от премиера Борисов при обиколките му на възловите пътни строежи в републиката.

И ОТ НАС – честито и горчиво, г-н Нанков!

Т21

Още по темата:

1 Коментара:

Unknown каза...

Честито! Дайте снимка и на булката.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |