В Ловеч са обсъждани мерки срещу Т21 и главния редактор

Генадий Маринов
* Не съм стреснат, макар случилото се е да е стряскащо и ако не бе срамно и смешно, можеше
 да е опасно
Сблъсъци

МОЖЕ БИ трябва да съм стреснат – и аз лично, и Т21 – от височайшето областно (ловешко) внимание. Но не съм, макар случилото се е да е стряскащо и ако не бе срамно и смешно, можеше да е опасно. За какво става дума? От наш земляк, служител в ловешката администрация, научих, че преди дни е имало ловешка сбирка, на която са обсъждани мерки… срещу гл. редактор на Т21 (моя милост) и срещу вестника. Най-напред се усъмних дали не става дума за някаква шега, но ми бе пуснат звуков запис, който ме убеди. 

Най-общо причините за ловешката атака са следните.

Ловешкия х.й
ОЦЕНЕНАТА като „арогантна и мръсна“ подигравка с две ловешки светини – навиреният космически паметник (от вчерашен материал във фейсбук на моя приятел Данчо Заверджиев научих, че официалното му име при поставянето през 80-те било Ракетата – бел. моя), днес наричан ласкаво и неслучайно от мало и голямо, от мен също, Ловешкия х.й и намиращият се на стотина метра, досами Областната управа и Кметството, паметник на конника воин, когото пък, заради преекспонирането на един въпросен конски атрибут, кръстих Конникът с големите топки (виж статията „Пак вдигнаха Ловешкия х.й“ – бел. моя). Нееднократно като аргумент била цитирана и следната извадка от статията: „Конникът с големите топки... оголил величествено въпросните (конски) топки пред признателно-патриотичните погледи на минувачите и напомнящ, че именно в Ловеч е създадено Второто Българско царство“.

Еленко Начев
ДРУГАТА основна причина е поисканата от  мен оставка на началника на Регионалното управление на образованието (РУО) - Ловеч Еленко Начев; който, както се оказа, си има свои хора из коридорите на ловешката власт и те са много недоволни от случилото се (виж „Искам оставката на Еленко Начев“ – бел. моя). Същите хора били недоволни и от напомнянето в Т21 за една далавера на предишен ловешки градоначалник с едно негодно увеселително влакче, но купено на много сгодна (за кого ли) цена (виж „Влакче вкарва Минчо Казанджиев в съда, грози го до 6 години затвор“ – бел. моя).

Данчо Заверджиев
ТРЕТА причина са неспирните (ми) подигравки с „качеството“ на гигантските ловешки площадни ремонти, определяни като „графигнатиевски“ и ясно подсказващи оценката ми за нечия управленска немощ. Има и четвърта причина – приятелството ми със споменатия Данчо (Заверджиев), най-острия трън в задника на ловешката управа.  

НЕ ЗА ДРУГО, а за собствена защита и превенция, ще спомена какви мерки са обсъждани: масирани проверки на автомобила на Т21 при всяко влизане в Ловеч, PR кампания срещу вестника и главния редактор, опити да се повлияе на наши рекламодатели да се откажат от услугите на Т21. Пак казвам, ако не беше срамно и смешно, можеше да е опасно.

Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Още по темата:

Още първоаприлски:

2 коментара:

kiril каза...

Срещу мръсни комунисти не се приказва лоши работи , за комунист или добро или нищо , но ако трябва да казваш истината тогава трябва да мълчиш.

Neron Angelov каза...

Успех и поздрави от Франция!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |