3674 лв. за Митко от щанда на Даниела, Надежда и Виолета

* Парите ще отидат за животоспасяващата операция на съгражданина ни Митко Генчев * „Каквото и да кажем, ще е малко за всички вас, които бяхте с нас! Благодаря!“
Слива 2018 Отзвуци
Надежда, Виолета и Даниела на благотворителния си щанд, Троян, 22-24 септември 2018 г.
ПРЕЗ ТРИТЕ дни на Фестивала на сливата много хора се спряха пред благотворителния щанд на Даниела Кънева, Надежда Христова и Виолета Ангелова, в резултат на което се събраха 3675 лв. - 2844 лв. от продадени предмети и 831 лв. от кутията за дарения. Парите ще отидат за благотворителната кампания „Здраве и сила за Митко“, която събира средства за животоспасяваща трансплантация на съгражданина ни Димитър Генчев. Даниела казва, че хората дават, особено когато познават човека и са сигурни къде ще отидат парите им.

ДАНИЕЛА, НАДЕЖДА И ВИОЛЕТА помагат с благотворителен щанд на четвърти човек в нужда. Започнало се, когато Надежда се включила в кампания за дете на колега и базарът се оказал добра формула за набиране на средства. Трите троянки събират предмети основно от тукашни майстори занаятчии. Общината дава безвъзмездно търговското място. Мнозина, продаващи на фестивалната улица, също са минали да оставят по нещо от стоката си; оставяли са и минувачи, току-що купили някой предмет в съседство. Така, по веригата давам-купувам-дарявам, пари и добра енергия ще отидат към Митко, а Българският фестивал на сливата ще е дал шанс на добротата.

И през трите дни на щанда в подкрепа на Митко имаше много хора
„КАКВОТО и да кажем, ще е малко за всички вас, които бяхте с нас! Благодаря!“, написа Даниела във фейсбук страницата си.

***

Митко Генчев
„БЛАГОДАРЕНИЕ на инициативи като благотворителния базар, дарителските кутии в местни търговски обекти, бенефисния концерт и, разбира се, вашата огромна подкрепа през мрежата, Мици (Митко) вече има над 35 000 евро за лечението си. Той и леля му Яна започнаха изследвания за реципиент и донор, стискайте палци! Все още имаме голяма нужда от средства, така че, моля продължавайте да дарявате. Много ви благодарим!“ Това сподели племенникът на Митко, който живее в Мадрид (Испания) и организира и там кампания за набиране на средства за животоспасяващата трансплантация на вуйчо си.

Дарителската сметка е:
ДИМИТЪР ГЕНЧЕВ МИТЕВ
UNICREDIT BULBANK
IBAN: BG53 UNCR 7000 1523 320387
BIC/SWIFT: UNCRBGSF

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |