Купете си от нас, всички средства са за Митко

* Предметите на нашия щанд са дарени от местни майстори и цялата сума от продажбите е за животоспасяващата трансплантация на съгражданина ни Димитър Генчев
На Празника на сливата 2018
Даниела Кънева
АПЕЛИРАМ към всички троянци и гости на града ни да посетят нашия щанд, който ще бъде отворен по време на Празника на сливата (22-24 септември) – ще го намерите на централния троянски площад срещу сцената. Организатори сме ние – Даниела Кънева, Надежда Христова и Виолета Ангелова, а предметите, които ще продаваме (авторска керамика, пирография, тъкани, сувенири), са дарени от местни майстори занаятчии.

Димитър Генчев
СЕГА НАЙ-ГЛАВНОТО – всички събрани средства от продажбите на нашия щанд ще са за животоспасяващата трансплантация на съгражданина ни Димитър Генчев. Един прекрасен млад мъж, съпруг и баща, който заслужава нашата подкрепа, да му я дадем!

Даниела, Надежда и Виолета 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |