Успехи в Полша на духовия ни оркестър

* Грамота с плакет за троянските музиканти и прелестните ни мажоретки на Международния фестивал в Швечин, дефиле и концерт в Кралския парк във Варшава * Минко Петков с
 приза „Мистър Фестивал 2018“
По света и у нас
Троянсксите музиканти в Полша, м. юни 2018 г.
ТРОЯНСКИЯТ Представителен общински младежки духов оркестър с мажоретки взе участие в 34-ия Международен фестивал на духовите оркестри в Швечин, Полша (22-24 юни), съобщиха от ръководството на състава. 

Красавецът Минко Петков
В ТРИТЕ фестивални дни троянските музиканти под диригентството но маестро Марин Цочев и прелестните троянски мажоретки, техен ръководител е Елеонора Петковска, направиха дефиле по улиците на града и изнесоха два концерта – в амфитеатъра и на градския площад пред Кметството.

ЗА ПРЕДСТАВЯНЕТО си съставът ни бе удостоен с грамота и плакет от кмета на Швечин. И нещо любопитно: освен че сме добри, доказахме, че сме и красиви – на заключителния гала концерт бе проведен конкурс „Мис и Мистър Фестивал“, на който нашият оркестрант Минко Петков бе избран за „Мистър Фестивал 2018“.

Маестро Марин Цочев и Елеонора Петковска получават наградата на кмета на Швечин
ПО ПОКАНА на българския посланик в Полша Емил Ялнъзов на 25 юни троянци изнасят концерт в град Жирардов, а на следващия ден имат дефиле и концерт в Кралския парк на столицата Варшава.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |