Спокойни, усмихнати, здрави – с йога!

* Световноизвестният преподавател по йога Монлам Гятсо от Хималаите гостува в Троян – неделя, 4 март, ИКЦ, 15:00 ч., вход свободен

Монлам  Гятсо
 Предстоящо

ЗДРАВЕЙТЕ, приятели, търсачи на непознатото, интересното, алтернативното! На 4 март тази година, неделя, в Троян за броени часове ще пребивава един наистина интересен човек от далечните Хималаи, познаващ до съвършенство древните източни учения и практики, свързани с Йога като начин на живот. Името му е Монлам  Гятсо, международно известен преподавател по Йога. Заедно с него в града ни идва Юлия  Савова, един от най-реномираните учители по Йога в България.

ИНДИЙСКИЯТ ни гост ще ни поднесе познавателна лекция за възникването, развитието и приложението на тази древна наука, която добива все по-голямо значение в нашия забързан, стресиран и твърде болен съвременен свят.

АКО СИ от хората, които търсят най-верния път към спокойствие, здраве и живот, изпълнен с радост, ела на тази лекция, надникни в прекрасния свят на Йога и със сигурност ще се впечатлиш и замислиш! Защото тази стара източна наука ще става все по-актуална. Тя наистина обхваща всички основни аспекти, свързани със здравето и може да те научи как най-правилно, здравословно и приятно да правиш следните жизнено важни неща: да дишаш; да се храниш; да се отпускаш от стрес и напрежение и да почиваш; да се движиш; да мислиш и да успокояваш своя хаотично мислещ ум; да бъдеш позитивен и да се усмихваш.

КОГА И КЪДЕ? В неделя, 4 март от 15:00 до 17:00 ч., мястото е Културно-информационният център (ИКЦ) на Община Троян. Вход свободен. Благодаря сърдечно от името на практикуващите и преподаващите Йога в нашия град!
         
Герда, преподавател по Йога

Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |