Благотворителни инициативи в „Климента“

* 1200 лева събраха ученици, родители и учители от СУ „Св. Климент Охридски“ преди Коледа, средствата – за нуждаещи се деца от общината * За поредна година и кампанията „Деца подаряват на деца“
Добрата новина
Коледният благотворителен базар в СУ "Св. Климент Охридски", Троян
Сувенири и играчки, предложени на базара
Лакомствата имаха голям пазарен/базарен успех
1200 ЛЕВА събраха ученици, родители и учители от троянското СУ „Св. Климент Охридски“ от няколко техни благотворителни инициативи в края на миналата година, най-голямата от които бе станалият традиционен за училището Коледен благотворителен базар. Базарът бе със „стоки“ собствено производство (сувенири, картички, лакомства и др.), предложени за продажба в училището; като този път имаше и гостуващи участници – малчуганите от група „Звънче“ при ДГ „Синчец“, които изкараха на своя „щанд“ саморъчно изработени картички и коледни играчки. Общата събрана сума от Коледния благотворителен базар бе 700 лв., които на 4 януари бяха предоставени на шест нуждаещи се деца, посочени от Община Троян. Останалите 500 лв. от другите благотворителни инициативи също са за нуждаещи се деца.

Кампанията "Деца подаряват на деца" в действие
ОТДЕЛНО десет класа от СУ „Св. Климент Охридски“ се включиха в кампанията „Деца подаряват на деца“, която се организира за поредна година. Учениците от тези класове подготвиха по един голям коледен подарък за всички деца със специални образователни потребности в училището и лично им го връчиха в навечерието на светлото Рождество Христово. И от нас - поздравления!

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

Браво на децата.
А ако всеки от местните "бизнесмени" извади по
3-4 000лв...
Ех, мечти.

Анонимен каза...

Ти колко лева извади от твоят джоб?

Анонимен каза...

0.
Не съм и знаел за такава инициатива.
А ти колко извади?
Това и много други неща се разбират едва когато се публикува, че някога е имало нещо си.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |