Преди Петковден

Празнично
Троян преди празника си – Петковден, 14 октомври, деня на небесната ни покровителка св. Петка Българска. Цветен, слънчев и усмихнат. Амин!

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

Абе то че сме село всички го знаем.Е най после и кметовете го разбраха.Сено,тикви и царевица е типично селски пеизаж в село Михайлово.То беше село Акимово ама го прекръстиха на Михайлово.

Анонимен каза...

Всичко е уникално, всичко е толкова красиво и прекрасно...Само да мръднеш от площада и всичко свършва...Все тая...Важно е да се прехласват полуидиотите на донкините красоти !

Анонимен каза...

С тази пробита щайга, уникална идея. Кой е измислил аранжировката за да го поздравим? А това за мен, точно преди Петковден е по скоро реклама на Празника на тиквата в Севлиево.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |