Радко спечели троянския сблъсък, на финал е

* Христо Петков: „Пожелавам успех на Радко, той ми е израснал пред очите. И той наистина може – заслужава го!“
„Гласът на България“
Димитър и Христо vs Радко в "Гласът на България", 2017 г.
РАДКО ПЕТКОВ спечели троянския сблъсък и вече е финалист в четвъртото издание на музикалното риалити „Гласът на България“ по бТВ. В неделя вечерта (4 юни) троянският тийнейджър надделя по зрителски вот над другия троянец в шоуто – Христо Младенов, участващ в дует с бургазлията и, както вече сме казвали, отдавнашен приятел на Троян Димитър Атанасов, за единствената финална квота от отбора на Иван Лечев. А сблъсъкът бе титаничен, тъй като един срещу друг застанаха безспорни фаворити за крайната победа и любимци на публиката. Още по-любими и безспорни след общото изпълнение (на Радко, Христо и Димитър) под акомпанимента на магическата китара на наставника им Лечев на мускетарското парче „All for love“ (Всичко за любовта), чийто оригинален изпълнител е световното трио Браян Адамс, Стинг и Род Стюард. „Труден избор за треньорите, труден избор и за публиката“, обобщи Павел, водещият.

„ДИМИТЪР И ХРИСТО, вие обърнахте 4-те стола на предварителните кастинги. Графа и Поли почти се сбиха да ви вземат в отборите си. Иван Лечев каза, че ако не сте на финала – не разбира нищо. Графа сподели, че чака подобен (български) дует от години, преди седмица спечелихте душата на Камелия“, припомни водещият. „Радко, трима от треньорите се обърнаха по време на изпълнението ти на песен на ФСБ при кастингите на тъмно. Накара Иван Лечев да крещи като фен по време на твоето представяне, остави Графа без думи, Камелия предрече, че можеш да спечелиш шоуто, а Поли каза, че това шоу е направено за теб“, бе припомнянето за конкурента.

ВОТЪТ, изпратил Радко Петков на финала, докара сълзи в очите на 16-годишния троянски талант. А неговият конкурент, съгражданин и приятел Христо Младенов крепко го прегърна на сцената и заяви: „Пожелавам успех на Радко, той ми е израснал пред очите. И той наистина може – заслужава го!“. Присъединяваме се – заслужава го, заслужава победата!

Т21

Още по темата:

20 коментара:

Анонимен каза...

Предаването и като цяло вотът, смс-ите са манипулирани от началото на битките. Снощи Симона Загорова е имала в пъти повече смс-и от филипинката. Както и да е, но мен ме изгубиха като зрител. Радко е талантлив много, но не е по-добър от Христо и Димитър. Радко пее зверски, но еднообразно, скучно, естрадно. Няма раздвижване в гласа му. Нещо средно между Драго Чая и Жоро Христов - доста неактуално като звучене. Но нормално, то момчето е бутано откакто се помни, да върви да участва на бабешки фестивали като Бургас и Морето. Жалко за дуета - по-добрите бяха. Жалко и за Загорова - тя като цяло си е от музикантско семейство - майка й пее като звяр, може да те накара да настръхнеш, малката и тя е много талантлива, но ето какво се случва - държаха я за рейтинг, и накрая я разкараха. Вече не ме засяга кой ще спечели. Манипулацията и лъжата ме отвращават.

Тъпия каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

Тъпия, пак излизаш неподготвен. Прав е 1-ви. Единственото хубаво вчера беше бихме Русия, другото е несериозно занимание. Радко да пее детелините и да не се занимава с глупости.

Анонимен каза...

Присъединявам се към първия, че дуета беше по-добър от Радко. Но не съм съгласен,че филипинката трябваше да загуби. За мен тя е фаворитката в предаването. Разбира се, и дъщерята на Глория пее страхотно, но все някой трябваше да остане втори.

Анонимен каза...

Симона пее вярно, а не страхотно. Радко вярно е добър, но има още много да учи...скучноват е, съгласен съм с това мнение, изказано по-горе, Филипинката не се включва, (по мое мнение гласът на България трябва да е български..поне наполовина и не по-малко важно, да може да говори на български. ФОРМАТИТЕ ДО ЕДИН НИ ПОДЦЕНЯВАТ КАТО ЗРИТЕЛИ. НА ТЕХНИТЕ БАБИНИ ДЕВЕТИНИ, ЧЕ АКО ГЛАСУВАШ ИЗОБЩО РЕШАВАШ НЕЩО, ВЯРВАТ САМО МНОГО МАЛКО НАИВНИЦИ. ПРОДУЦЕНТИТЕ РЕШАВАТ КОЙ ПРОДЪЛЖАВА, НАС НИЕ ИЗОБЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАМЕ КАТО ЗРИТЕЛИ, А КАТО ГЛАСУВАЩИ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЕСЕМЕСИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАРИЧКИ ЩЕ СИ РАЗДЕЛЯТ С МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ. НАЙ-ДОБРЕ СПРЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ ТИЯ.

Анонимен каза...

Не съм гледал никой от "форматите".
Знам, че смс-ите не променят сценария, а само увеличават банковата сметка на разни лешпери.
Както казаха - предварително е решено кой до къде ще стигне. Но това частично зависи и от това кой колко пари е бутнал.
Глория може да ги купи всичките, но те повече я искаха за реклама.
Радко е гола вода и няма и да стигне далеко.
Е, това "предаване" ще му вдигне рейтинга и може някоя малко по-елитна кръчма да го повика да весели селските пияндета.

Анонимен каза...

Може и така да е, но аз , ако мога да пея като Радко, много ще се радвам.

Анонимен каза...

Дамата, която покори винения Еверест
Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт
В заключителната вечер на 40-тия юбилеен световен конгрес по лозарство и винарство й бяха връчени диплома „Магистър на науките по Винен мениджмънт“ и международна диплома - „Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство“ от университета СупАгро (Монпелие, Франция).През 2014г., на Цветелина Николова беше връчен приза „БИЗНЕС ЛИДЕР НА ГОДИНАТА“ по време на годишните награди на Visa Club.
Тя е сред десетте финалиста на престижния национален конкурс „МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА“ 2015 и „МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА“ 2016.
*
Както сте се досетили, за тази млада и изключително интелигентна и талантлива троянка вие няма нищо да научите от троянските медии или от "Фото студио-община Троян". За нея няма да бъдат написани над 50 статии, защото не се занимава със спорт, който се практикува в 4-5 държави и защото не се занимава с евтин шоу-бизнес с моментна слава. Да, няма да я видите и на снимка с "успешната" кметица на Троян, защото Цветелина е наистина успешна и то на световно ниво.
Но, това е днешен Троян - евтина слава, посредствено шоу и отрязани птичи глави.

M.Becheva каза...

Радко е едно изключително талантливо момче, което има потенциал да спечели формата. Колкото и да казвате, че дуета е по-добър от Радко, факт е че Радко продължи, а не те. Радко не е еднообразен той пее песни, които са непознати за част от публиката тъй като не са български.Мисля че е безсмислено
и смешно да се пише с такъв негативизъм за него, особено от негови съграждани. И дуета беше добър, но все някой трябваше да отпадне. ;)

Ванина каза...

Всеки може да пише негативните неща анонимно, но е безсмислено да се криете. Радко е добър, има какво да учи, но ако се развиваш в дадена сфера винаги има какво още да се научи - знанията са необятни. Щом е продължил значи е бил достатъчно добър.

Анонимен каза...

Никой не казва, че Радко не е талантлив - напротив, много талантлив е. Радко не е пее непознати песни, както някой се изрази по-горе, а песни които му даде треньора в предаването. Самата му постановка на пеене е скучна. Няма младежкото звучене, а само естрада естрада естрада.
Христо и дуетният му партньор са по-добрите, по-свежите, по-нахъсаните дори.
И не на последно място, Иван Лечев направи така че да разберем всички пристрастията му. Не е коректно това.
Поли Генова умишлено се опита да забие Симона с песента на Лили Иванова. В крайна сметка всеки глас си има диапазон и конкретната песен въобще не беше за нея.
Некоректно е да казват, че най-много гледания имала Симона, едва ли не рейтингът вдигала, а накрая жена от друга държава дори, да има повече смс-и. Нека филипинката да изпее българска песен, примерно на Лили Иванова..защо не?!Защо й даваха песни според гласът й и според езика?!
Това не е надпревара при равни условия и за дуета и за Симона.
Не ангажирам никой с мнението си.

Анонимен каза...

Ванина казва истината!

Анонимен каза...

Напъните на троянски "музикални експерти" няма да намалят подкрепата, която цяла България даде на Радко. Нито ще направят изказванията на цялата професионална музикална гилдия по-малко значими. Радко го харесват всички. И професионалисти и публика. Можете да си лаете колкото си щете. Истината е една и тя се вижда от всички: Радко е на финал. Радко е един от фаворитите за "Гласът на България". С тези коментари единственото, което правите, е да злепоставяте Христо и да давате поводи за съмнение дали сам не пише злобните коментари.

Анонимен каза...

Тъпа работа са това зрителите. На хубавото казват лошо. Ей завистливи хора, явно Радко е по-добрият от дуета.. Е и то се знае Радко няма да е победителя. Кога Радко е печелил 1во място?! Никога!!

Шибил каза...

Така е, анонимковци. Ето аз съм смел и излизам с името си. Ванино, давай да разбием анонимността с тея форуми.
Нека хората са смели като нас!

Unknown каза...

По-удобно е да се каже,че гласовете се манипулират. Христо и Димитър са ви харесали,защото пяха въздействащи български песни. Докато Радко пее Queen,Bruno Mars, Stevie Wonder... Вместо да се гордеем с него и да го подкрепяме,ние го плюем. С което отново показваме манталитета на един българин,троянец.
Относно кога Радко е печелил първо място..за него това не е важно,той докосва хората и те го обичат,но вие немислещите няма как да знаете,тъй като не се интересувате.
И накрая искам да добавя,че го познавам от детската градина и не е забравил откъде е тръгнал. Има респект както към Христо така и към Димитър (може да видите на стената му във facebook). Коментарите ви просто са напълно излишни и изключително малоумни!
Християна

Петър каза...

Айде, бе.
Замислете се от друга позиция.
Уж се търси талант, а после се оказва, че смс-те уж определят победителя.
Уж поставили разни "звезди", които са "професионалисти" в музиката да ги оценяват, а после те нямат думата.
Някак не е много логично, ама нали народа си решава, че ето виждаш ли как неговият есемес ще определи съдбата и давай - храни продуценти и куп други на хранилката.
Явно повечето му съграждани го знаят що за стока е и не го подкрепят. Видно е и от коментарите тук и по предните теми за него.
Ето, и аз не съм анонимен, и кво от това?

Анонимен каза...

Явно е,че не разбираш от музика.

Анонимен каза...

Докосва хората с глас, но със присъствие и възпитание НЕ. Лично аз по центъра съм го виждал как идиотски се държи а пред камера е един много интелигентен, а защо не вземе да покаже истинската си страна не тази лъжливата. Малко да се поуспокойте... само за отпадането ме е яд на дуета..

Анонимен каза...

Ами Радко няма да е победителят, филипинката ще е.Нито онова 14 годишното момиче е толкова добро нито нищо както и тази от отбора на Камелия.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |