Великденската изложба на ДТХ в „Серяковата къща“

* По традиция изложбата се открива на Велики четвъртък – 
13 април, 18:00 ч.* Ще се спази и друга традиция – на вернисажа да звучи музика на живо
Предстоящо
Гостуващото дуо - Иван Кръстев и Теодор Сирманов
ПО НАЛОЖИЛАТА се вече традиция и сегашната Великденска изложба на Дружеството на троянските художници (ДТХ) в галерия „Серяковата къща“ ще се открие на Велики четвъртък – 13 април, 18:00 ч., като ще бъдат показани най-новите творби на троянските майстори. Изложбата ще продължи до 14 май и се осъществява с финансовата подкрепа на Община Троян. 

ЩЕ БЪДЕ спазена още една хубава традиция от последните години – на вернисажа, сред картините, да звучи музика на живо. Този път гост изпълнители са инструменталното дуо Иван Кръстев (цигулка) и Теодор Сирманов (пиано).  Двамата млади музиканти имат солидна професионална биография, а в програмата на троянския им концерт в галерията са включени основно танга на Пиацола и Гершуин.

По информация на галерия „Серяковата къща“

Бел. ред. Днес - 12 април, сряда, от 18:00 ч., в галерия „Серяковата къща“ (Троян) ще гостува Георги Господинов - най-издаваният и превеждан днешен български писател, вход свободен. Повече - виж тук

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |