На депутатската среща: Миховски и Недялков си стиснаха ръцете

* Инж. Иван Миховски: „Донка Михайлова е наш политически опонент, но е много добър и успешен кмет и всички ние трябва да подкрепяме усилията й“ * Милко Недялков: „Трагикомичната махленска свада между Бойко и Корнелия вреди на всички ни“
А дано 1 април
Съмишленици - Иван Миховски (ГЕРБ) и Милко Недялков (БСП)
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО консенсусно и успешно е преминала срещата на петимата нови депутати от нашия избирателен район, сред тях и двамата троянци от ГЕРБ и БСП, инициирана от Николай Нанков – ветеран с трети пореден депутатски мандат, областен лидер на ГЕРБ – Ловеч и бивш регионален зам.-министър в кабинетите „Борисов 1“ и „Борисов 2“.

НАЙ-АКТИВЕН, концептуален и с най-много конкретни предложения на срещата бил депутатът с опит от предишното 43-то Народно събрание и водач на троянските гербери инж. Иван Миховски. „Тяснопартийният подход е непродуктивен, той може да донесе вътрешнопартийни дивиденти на някого, но за общността е без значение. Нещо повече – вреди на общите цели. Аз предлагам да загърбим партийните си различия и заедно, като местни хора и местни патриоти, единно да работим за общата кауза“, заявил инж. Миховски. Той очертал и трите основни троянски приоритета, върху които трябва да се насочат обединените усилия – реконструкция на входа и изхода на Троян, натиск върху АПИ за цялостен ремонт на разнебитения пътен участък от гара Добродан през Дълбок дол към Борима и Голяма Желязна и изграждането на многофункционална троянска спортна зала върху дарения от новите собственици на „Елма“ терен. „Донка Михайлова е наш (на ГЕРБ) политически опонент, но е много добър и успешен кмет и всички ние трябва да подкрепяме усилията й в името на Троян и троянци“, обобщил инж. Миховски.

В СЪЩИЯ тон било изказването на водача на листата на БСП Милко Недялков, областен лидер на червените, бивш областен управител на Ловеч и депутат за пръв път. Ловчалията заявил, че е изцяло солидарен с казаното от колегата му Миховски и поема подадената ръка. „Важното е да загърбим различията и това ненормално делене на червени, сини, гербери и тъй нататък да отиде в историята. Ние сме земляци и трябва да се разберем в името на нашия прекрасен край, а тази трагикомична махленска свада между Бойко и Корнелия вреди на всички ни. Аз подкрепям предложеното от инж. Миховски и се надявам това да не са само думи“, заявил социалистът.

Т21

Още по темата:
Първоаприлски:

11 коментара:

Анонимен каза...

Гена,
и семейството са присъствали на срещата, но не си ги видял...ааа може ли така

Анонимен каза...

Кауза е да спасиш каквото е останало от населението на Троян. Кауза е да спреш пропадането и да обърнеш посоката на спиралата. Кауза е да смениш зловредната местна Система на управление. Кауза може да са много други неща, но не и ремонт на входа на Троян, спортна зала или някой и друг пътен участък. Не е за вярване каква простотия отново отива в Парламента под възгласите и "концептуалните" охкания и пъшкания на местните селски медии и мислители.
Хайде сега още една статия този път за г-жа Александрова и разбира се за много "успешната" Михайлова, която може да е успешна само за такива като Миховски и селската ни журналистика.

Анонимен каза...

Да не усетиш шегата си е сериозно нещо, издава проблем...

Анонимен каза...

Всяка "вдигната топка" /дори и на шега/ се "забива".

Анонимен каза...

А тези мъдри думи на Миховски дали някой му ги
шепнеше в слушалката или е успял да ги наизусти
от съответният "мозък" в партията им?

Анонимен каза...

Е бази първоаприлската шега.

Анонимен каза...

Михойлова е толкова успешен кмет , колкото и Миховски депутат. Кръгли нули.

Анонимен каза...

Да сравняваш Трабантче с Мерцедес не е честно седми

Анонимен каза...

7-и, всеки може де каже какво е направила Михайлова за Троян, но не знам кой може да посочи нещо, което е направил Миховски.

Анонимен каза...

Някой да е видял Миховски по телевизия, да го е чул по радио, в Парламента да е казал нещо за Троян. Щото Донка я чуваме и виждаме постоянно, без да е депутат.

Анонимен каза...

По делата им ще ги познаете

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |