Награда за полицай №1 на Троян

* Отличието на гл. инсп. Радостина Петкова е от министъра и е за инициативност и добри резултати в работата през 2016 г. * Николай Тодоров: „Наградата е уверение за издигане на престижа на троянската полиция“
 
гл. инсп. Радостина Петкова
Отличници

НАЧАЛНИКЪТ на Районното управление (РУ) на МВР – Троян главен инспектор Радостина Петкова на 27 март е била наградена от министъра на вътрешните работи, отличието е за проявената инициативност и постигнатите добри резултати в работата през изминалата 2016 г. Това бе обявено от председателя Николай Тодоров на последната сесия на Общинския съвет (30 март) - преди обсъждането на информацията за борбата с престъпността, състоянието на обществения ред и безопасността на движението на територията на общината през 2016 г., внесена от гл. инсп. Петкова (т. 1 от дневния ред).

„ТАЗИ награда не е единствено персонално признание за началника на РУ на МВР – Троян. Наградата е уверение за издигане на престижа на троянската полиция и е плод на колективните усилия на всички служители. Защото полицейската работа и полицейските усилия са колективни и екипността е много важна“, коментира г-н Тодоров. Поздравление отправи и кметът Донка Михайлова. „Няма да е пресилено да кажа – заяви г-жа Михайлова, –  че отношенията между Община Троян и Районното управление на МВР са традиционно добри. Не от този мандат, не от предишния, а от последните 20-тина години поне. Това в голяма степен е предпоставка Троян да бъде един спокоен град. Мисля, че през изминалата 2016 г. направихме крачка към утвърждаване на взаимодействието. Използвам повода да благодаря на началника на РУ на МВР гл. инсп. Петкова и на всички редови полицаи, защото когато си кмет, виждаш тяхната работа по един по-различен начин, отблизо, с всичките трудности.“ 

РУ на МВР - Троян
„ИСКАМ да благодаря на всички, присъстващи тук, за подкрепата, която имах в нелекия път на навлизане в работата ми като началник на РУ на МВР – Троян. Отчитаме една трудна, но ползотворна година“, бе отговорът на гл. инсп. Радостина Петкова (повече за годишния полицейски отчет и поставените проблеми – в отделен материал). Припомняме – гл. инсп. Петкова оглави полицията в Троян на 20 юни 2016 г. със заповед на тогавашния вътрешен министър Румяна Бъчварова и замести на поста гл. инсп. Марин Ичев. Преди назначението си тук гл. инсп. Петкова за кратко бе шеф на РУ на МВР – Ловеч, в системата е от 2003 г., завършила е Академията на МВР (София) и право във Великотърновския университет. 

Т21

Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

евала на троянската полиция която глобява простолюдието а именно обикновените хора за нищо а съответно бизнесмените които спонсорират полицията като ХРИСО РИКО СТИЛА И РЕД ПОДОБНИ МАЛУУМНИЦИ СА С ПРИВИЛЕГИИ И СИ ПРАВЯТ КВОТО СИ ИСКАТ БЕЗ ДА БЪДАТ САНКЦИОНИРАНИ.ЕВАЛА ЗА ДЕЛАТА НА ТРОЯНСКАТА ПОЛИЦИЯ КОЯТО ПОДКРЕПЯ ТЕЗИ КОПЕЛЕТА А ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК ГО ГЛОБЯВАТ ЗА ВСИЧКО.Мене ме глобиха че съм спрял пред дома си а същото време Ченковски който е паркирал три джипа на тротоара пред тях не се вижда оня хуй на старата къща който спира на кръстовище също просто нямам думи браво на ТРОЯНСКАТА ПОЛИЦИЯ.

Анонимен каза...

Подкрепям те, номер 1!

Анонимен каза...

Прав си, номер 1. Жалка история.

Анонимен каза...

Ами да те са много идиотите които полицията пази те глобяват определени хора а тези батковци в скоби а в действителност нахуйници никой не им търси отговорност къде спират защо така спират и така нататък уж глобяват за спиране по третоарите а в действителност например по Симеон велики и всички такива улици тротоарите са се превърнали в паркинзи и какво точно прави полицията НИИИИИИЩО докога ще търпим

Анонимен каза...

Подкрепям 1_ви,2_ри,3_ти."право имащи те_ мутри",спират,паркират безразборно .
ЗАЩО????
Въпрос с коментари!!!

Анонимен каза...

Пред "Старата къща"има ежедневно, целодневно, паркирана поне една кола.
Трябва ли да цитирам номерата и.
ДОКОГА???
Чакам отговор.
Ще питам пък!

Анонимен каза...

Защо не минете сега малко под "Петелев".
По целият тротоар само един тъпан си цопнал ЦР–В-то на тротоара. Друг автомобил няма.
Ама нали и той е спонсор - за него не важи закон за движение по пътищата.

Анонимен каза...

Даже и днес (3 април) въпросното ЦРВ пак си седи нагло на тротоар. Мисля номера му
беше 2693, но не съм напълно сигурен.
Седи си точно пред дюкяна с керамика и мед.

Анонимен каза...

Подай сигнал на 112 и стой и гледай какво ще стане. Най вероятно като кажеш номера , те ще го проверят в база данни и ако има тел.номер за връзка със собственика ще му звъннат за да го помолят да си махне превозното средство,че някакъв ги безпокой и ще трябва да работят. При мен с една кола пред гаража ми така стана.

Анонимен каза...

Така е, 9-ти. Поради тази причина не съм го и направил.
А другата стъпка, след опитаното от теб е да отидат, да направят 1-2 снимки, че няма нищо и да те привикат за подаване не неверни данни.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |