Отвориха Беклемето, частично

* От днес следобед е разрешено движението през прохода на автомобили с тегло до 3.5 тона (до 8 места);
 за камиони и рейсове – забраната остава
Важно!
Троянският проход, под билото, илюстративна снимка
ОТ 17:00 Ч. ДНЕС, 2 март, четвъртък, Троянският проход е отворен за движение на автомобили до 3.5 тона (т. е. за автомобили от категория В с до 8 места за сядане без това на шофьора – бел. ред.), съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). За товарните автомобили и автобусите забраната за преминаване през прохода остава в сила. В съобщението на АПИ се обяснява, че няколкомесечното блокиране на Беклемето за движение на всички видове МПС се дължало на „образуването на преспи до 3-4 метра и силния вятър“.

ДА ПРИПОМНИМ - след среща с кмета на Троян на 24 февруари и поставянето ребром на въпроса началникът на Областно пътно управление - Ловеч инж. Георги Грозданов обеща от началото на настоящата седмица пробиването на прохода да започне (ОПУ - Ловеч е подразделение на АПИ и отговаря за този участък от републиканската пътна мрежа - бел. ред.). Както се вижда, в някаква степен обещанието бе спазено. Сега остава от АПИ да си довършат работата и да пуснат за движение и товарните автомобили, което в най-голяма степен касае бизнеса.

Т21

Още по темата:

4 коментара:

Анонимен каза...

Густо , майна , Филибето ...

Анонимен каза...

А преспите, образувани от служителите на Сима?
Или те споменават само естествените преспи. Изкуствените не са предмет на разглеждане

Анонимен каза...

За вас Национален празник няма ли? Или чакате нещо от Михайлова по въпроса?

Анонимен каза...

В последно време информационното затъмнение е много силно.
- На две заседания на съветниците имаше разгорещени дебати за обединяване на училищата в Дебнево и Врабево. Последиците са предвидими. Някой нещо писа ли? Не!
- Догодина това ще стане и с училищата в Орешак и Черни Осъм. Някой нещо писа ли? Не!
- На язовира в Желязна ще правят кариера. Какви ще са последиците и какво точно ще става, никой не казва!
- За осъденото ВиК за близо милион някой нещо писа ли? Не!
Има и още, но да изчакаме журналистчетата, може да се събудят от зимен сън.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |