Троянско семейство влиза в Народното събрание

* Полина и Пламен Христови ще са в депутатската група на партия „Воля“ на Веселин Марешки * Депутатите от Троян ще са четирима – дано имаме полза от невижданото представителство
 
Парламентарни избори 2017
Полина и Пламен Христови
СЪС СИГУРНОСТ едно троянско семейство влиза в парламента – това са Пламен Христов и съпругата му Полина Цанкова-Христова, и двамата представители на партия „Воля“ на Веселин Марешки. Г-н Христов бе водач на листата на „Воля“ в 24-ти многомандатен избирателен район (МИР) София. Г-жа Христова бе начело в Плевен (15-ти МИР) и първоначално не се класира, но при окончателното разпределение на гласовете един от 4-те мандата на БСП се премести към „Воля“ и троянката получи място в новия парламент.

ПЛАМЕН ХРИСТОВ е национален координатор на „Воля“, а до влизането си в парламента, по наша информация, заема висок мениджърски пост в бизнес групата на Веселин Марешки и е дясната му ръка в столицата. Г-жа Христова също е сред приближените до Марешки и дори го придружаваше при предизборното представяне в Нова телевизия, когато всеки лидер трябваше да заведе в студиото избран от него близък човек.

ДА ПРИПОМНИМ: водач на листа на „Воля“ (във Велико Търново, 4-ти МИР) бе и бащата на Полина – съгражданинът ни Цветослав Петров-Цяфа, агроном, известен троянски баскетболист от близкото минало, но той не успя да получи депутатска „виза“ и да оформи парламентарния феномен трима души от едно семейство да са народни представители едновременно. А „троянската връзка“ във „Воля“ си има обяснение – корените на партийния шеф са от Троянско, по-точно от манастирското село Орешак, родно място на бащата на Веселин Марешки.

И В КРАЙНА сметка троянците с депутатски мандат в 44-тото Народно събрание, което трябва да влезе в правомощията си след броени дни, са четирима: двамата от нашия 11-ти Ловешки МИР – инж. Иван Миховски (ГЕРБ) и д-р Валя Александрова (БСП), и Полина и Пламен Христови („Воля“). Със сигурност такова местно представителство не е имало и дано Троян и троянци имаме полза от него.

Т21 

Още по темата:

9 коментара:

Анонимен каза...

Нека направят бензиностанцията на Марешки и в Троян. Засега това ще е напълно достатъчно. Така и така комисията каза, че няма картел при гоеивата. Каквото и да означава това!

Анонимен каза...

Добре де, тези хора са представители на София и Плевен и там също очакват нешо от тях. И тук очакват от тях, те да не са слънца, да огреят навсякъде.

Анонимен каза...

Те,пък,както са се разсветили, само да не изгори някой...

Анонимен каза...

2-ри, спокойно никой не вярвс , че ще го огреят. Единствено вкъщи и на роднините ще стане по-светло. Тоя филм вече го гледахме и с рекламите даже ;)

Хайде лягай спокоен, че си се стресирал нещо.

Анонимен каза...

'Айде ве, за 2-3 месеца до следващите избори - чудо голямо.

Анонимен каза...

Майка плаче, грамофон свири!

Анонимен каза...

Само не разбрах,дали домашните им любимци/куче и котка/ и те ли са били кандидат депутати?

Анонимен каза...

Едно време БКП учеше, че "количествените натрупвания водят до качествени изменения". Та така и до днес. Колкото и каквото може да "произведе" Иван Миховски, толкова могат и десет Иван Михов-ци. А тези двамата случайници и "роднина-политици" от партията на варненската мутра са поредният щрих от падението на днешната българска политика и държавност.

Анонимен каза...

Обичам когато комунистите ПЛАЧАТ в коментарите!
Любимото ми е!
Голям кеф!
Без значение кой го е предизвикал - ОБИЧАМ го!
Вече достигат превъзходна степен - се...ат ръждиви пирони...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |