Предстоящо: Първият фолклорен фестивал „Тройче” в Троян

* Инициатор е НЧ „Наука – 1870 г.”, канят се любителски фолклорни състави от цялата област, датата – 9 юли, събота * Патрон е областният управител Ирина Митева
Ихууу
ПО ИНИЦИАТИВА на троянското НЧ „Наука – 1870 г.” и със съдействието на Община Троян градът ни ще бъде домакин на първия фолклорен фестивал „Тройче”. Патрон на събитието е областният управител Ирина Митева, а датата на провеждането му е 9 юли 2016 г., събота. Мястото е централният градски площад „Възраждане”, откриването – в 16:15 ч.

ЦЕЛТА на „Тройче”, според организаторите, е да даде „още една сцена за изява на талантите в областта на любителското фолклорно танцово изкуство във всички възрастови групи, организирани към читалища, училища, културни центрове и институции, сдружения и други на територията на Ловешка област”. Фестивалът е с конкурсен характер, а независимото професионално жури ще е от изтъкнати специалисти.

Т21 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |