Нова театрална школа отваря врати в Троян

* Ръководител е 22-годишният режисьор Теодор Лука, дипломирал се наскоро в Южноуелския университет в Кардиф * Школата е подходяща за всички над 12 години
Пионери
Ръководителят на новата театрална школа Теодор Лука
НОВА театрална школа - кръстена е Театър на движението „Нюанси” – започва дейност към троянското НЧ „Наука – 1870 г.”, научихме от читалищното ръководство. В „Нюанси” ще се изучават широк спектър театрални и танцови похвати, основите на различни методи на актьорската игра и сценичните изкуства. Трупата ще е с учебен характер, но има амбицията да поставя и свои авторски пиеси – пестеливи като текст, но с много танци и музика.

„ШКОЛАТА е подходяща за всички над 12 години и забавата е гарантирана”, заяви ръководителят, младият режисьор  Теодор Лука (р. 1994 г.), дипломирал се наскоро в Южноуелския университет в Кардиф (Уелс) и се върнал да прави изкуство в родния Троян. Репетициите ще се провеждат два пъти седмично – в понеделник и сряда, в зала „Форум”, таксата е 10 лв. месечно. А всички са добре дошли на отворената репетиция на 19 септември, понеделник, от 17:30 ч.

ОЧАКВАЙТЕ - интервюто ни с Теодор Лука.

Т21

5 коментара:

Анонимен каза...

Най-добра е актьорската школа на Донка Михайлова. Актриса като нея в Троян друга няма. Учете се от най-добрата!

Анонимен каза...

Горното е в противоречие с правило 4

Анонимен каза...

T21 допуска по скандален начин скрита реклама на актьорската школа на Д.М.

Анонимен каза...

Интересно как се завършва университет на 22 години??!!

Анонимен каза...

Браво, Тедо!!! Страхотен си!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |