Краси и Пламен продължават да мачкат

* Осигурилият си предсрочно балканската титла в клас F600 Краси Михайлов направи поредно здраво каране в Серес и отново се качи на подиума - втори * Пламен Петров в клас Суперспорт 600 – също с подиум и най-бърза обиколка
Мотоциклетизъм на писта
Краси Михайлов (№66) - пореден подиум в Серес
ЛИДЕРЪТ във временното класиране за Балканския шампионат в клас F600 – троянецът Краси Михайлов с „Кавазаки”, вече е абсолютно недостижим и предсрочно грабна балканската титла, поредната му след миналогодишния дубъл (балканска и републиканска титла) в клас F1000. След три поредни победи Краси остана втори в 7-мия кръг, провел се при непоносими жеги на пистата в Серес, Гърция (16-17 юли). А с добавените 20 точки активът му вече е 165 т., което е двойно повече  от следващия го в класирането – неучаствалия в това състезание Павел Драганов със 75 т., също от нашия „Троян Мото Клуб”; с други думи – очертава се двойна троянска победа в Балканския шампионат в клас F600 за 2016 г.

„БЯХ СИ ОСИГУРИЛ титлата още преди Серес, но карах здраво – и заради силната конкуренция, но най-вече заради изключителната, невероятната троянска агитка, която отново бе №1”, коментира за Т21 шампионът.

Троянската агитка, на мотора си в средата - Пламен Петров, Серес, Гърция, 17 юли 2016 г.
ПОРЕДНОТО страхотно състезание направи и Пламен Петров с „Ямаха” при професионалистите в клас Суперспорт 600. Въпреки че остана трети и не можа да измъкне победата от местния любимец Димитриус Каракостас, Пламен събра овациите с ездата си и направи най-бързата обиколка. Нашият пилот вече има 103 т. и с друг българин, Александър Георгиев, ще се борят за влизане в Топ 3 в крайното класиране. Кой от двамата ще се качи на подиума, ще се реши в последния 8-ми кръг в началото на м. октомври, чийто домакин е пистата „Долна Митрополия” край Плевен. Айде, наш`те!

Т21 
Снимки: Христо Круслевски

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |