Ливанският посланик гостува в Троян и Орешак

* Н. пр. Сузан Музи донесе дар ливански кедър, свещеното дърво бе засято от ВИП гостенката и троянските й домакини в двора на Националното изложение в Орешак * Договорено бе участие на Ливан във Фестивала на занаятите и изкуствата
Срещи
Посланик Сузан Музи и кметът на Троян Донка Михайлова
ПОСЛАНИКЪТ на Ливан в София Нейно превъзходителство Сузан Музи миналата седмица (13 април) гостува в Троян и Орешак, научихме от PR-ката на Община Троян Станислава Цукева. Г-жа Музи посрещнали кметът Донка Михайлова и зам.-кметът Поля Димова.

ОСНОВНАТА цел на визитата на ливанския дипломат №1 у нас била да се договори участие на Ливан във Фестивала на занаятите и изкуствата в Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата (НИХЗИ) в Орешак и евентуална самостоятелна ливанска изложба. Обсъдили се и възможности за участие на троянски предприемачи в предстоящия бизнес форум Ливан – България. Посещението бе свързано с един юбилей, който се отбелязва през 2016 г. – 50 години от установяването на дипломатически отношения между Ливан и България (1966 г.).  

След засаждането на кедровото дръвче в двора на Националното изложение, 13 април 2016 г.
В НАЦИОНАЛНОТО изложение ВИП гостенката била разведена из изложбените зали от управителя Иван Чакъров, с когото се уточнили подробностите за бъдещото ливанско представяне. Визитата приключила с любопитен ритуал – г-жа Музи и нейните домакини съвместно засадили фиданка от свещеното за Ливан кедрово дърво, донесено като подарък за Троян от Нейно превъзходителство (ливански кедър има и в двора на Троянския манастир – по свидетелствата на игумена грамадното вече дърво е засадено още преди Освобождението и е донесено от Божи гроб, Йерусалим – бел. Т21).

ПОСЛАНИК Музи посетила и Троянския манастир и се срещнала и разговаряла с игумена на светата обител Велички епископ Сионий. 

10 коментара:

Анонимен каза...

Посланик Муци, дали знае че се е срещала с представител на терористичната организация БКП?

Анонимен каза...

Три деца създават трапезария за бедни в Троян.Наша Дона я няма и на откриването камо ли общината да подкрепи начинанието на децата.Доне пред вашата партия говори че трябва да минете по наляво.Явно не ти е ясно какво е ляво политическо пространство.Ама как да ти е ясно като вашата партия е с най много милионери Гергов,Гущеров и др.Ние знаем че на приказки си много добра ,а и да лъжеш яко необразованите бабички.Можеш да ми разхождаш посланници и да даваш пресконференций ама работа да свършиш те няма.Нали щеше да ни увеличаваш доходите.Какво стана пак само празни приказки.

Анонимен каза...

На остатъчното население в този пропадащ град и община дали му е ясно какво означават "редовна пресконференция" за медиите, общински /кметски/ ПиАр, "платена публикация" и т.н. Едва ли!
*
Честито на Г.Маринов.
От сърцераздерателните снимчици /ала ранен соц./ недвусмислено става ясно, че Т21 и редакторът му вече официално са станали ПРИДВОРНА медия и журналист на днешната троянска комунинистическа управа. Явно троянската рая често ще го/ги виждат в състава на кметския придворен кортеж, както и със запазено място на /кьор/софрата с безплатната лапачка и пиячка.
Честито на печелившия!
Честито и на троянската рая, която ще плаща допълнителния масраф!
И.Пеевски
Adelaida, SA

Анонимен каза...

Г-н Пеевски не знам какво правите в Аделаида / не ме и интересува/ но явно нищо ни провите , щом имате време да сте на всяка "манджа мерудия".Спрете се вече. Знаем че сте "компетентен" по всяка тема , ама хванахме байгън от Вас вече.Пишете книги, направете си блог или школа по дъръ-бъра, но не ни занимавайте непрекъснато и не мислете че някого го интересувате.
А що се отнася до г-н Маринов изобщо не сте прав.Дал е възможност на всички да изразяваме мнението си , и нещо по-вече. За разлика от нас той-винаги застава зад написаното от него с името си.

Анонимен каза...

Страхливо и анонимно човече с коментар номер 4-ти, явно не знаете поради видимата ви посредственост, неграмотност или някаква друга здравословна причина, но, вие имате пълното законово и конституционно право да НЕ ЧЕТЕТЕ написаното от мен. Възползвайте се, за да не "хващате байгън", да не дава Господ и някоя "срамна болест".
От друга страна, аз пък имам законовото и конституционно право да изразявам мнение, да давам и обменям информация и да пиша НА ВСЯКЪДЕ, където няма изрична забрана.
Ако не ме лъже паметта, тук някъде бе написано, че това е свободен сайт, с "тържество на свободата на словото".
*
И вместо епилог - недраги/а/ ми анонимен страхливецо 4-ти/а/, не ти се отваря скапаното парашутче с тъпите ти комунистически забележки, наставления и забележете - говорене от името на всички???, защото ми е писнало от червени боклуци /и "сини" в случая/ и техните смрадливи копои и слугинаж и преди и след 10.11.89

п.п. 4-ти/а/, ако не беше с видими умствени затруднения и болезнени комплекси, щеше да "откриеш", че и аз пиша и заставам зад написаното с името си.... естествено за разлика от страхливци като теб, които се крият като мишки, ама иначе с големи претенции и едни наставления като вземат да дават... леле мале - та чак им лъсва зад..кът!
Нъл тей, другарко Ш....

Анонимен каза...

С извинение за пропуска /липсата на подпис/ - коментар номер 5 е мой
И.Пеевски
Adelaida, SA

Анонимен каза...

Ей попчето квот е награбил Муцито да не са омачкали кедърът по късно:):)

Анонимен каза...

4-ти Пеевски е от стар троянски род които не са свикнали да лижат задници или да коленичат по килима или да дават задни части.Те винаги са имали мнение и използват мозъците си и познанията, а не други части като езици дупета и наколенки да се хвърлят по килима.

Анонимен каза...

Дааааа .....,голямо представяне имат и в бившата Д.С.

Анонимен каза...

ТРОЯНСКИ РИБАРИ
http://lovechmedia.com/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f/%d0%b2-%d0%bc%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%8f%d0%b7-%d1%81%d0%be%d0%bf%d0%be%d1%82-%d0%bd%d0%b0%d0%b9-%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d0%b0-%d0%b1%d1%8f/

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |