ПГ на ГЕРБ дари 8000 лв., подкрепи инициативата на 1.б клас

* Цветан Цветанов посрещна в Народното събрание троянските малчугани и класната им Радиана Бояджиева * „Децата са добри посланици. Те могат да реализират всяка една идея“,
 заяви партийният шеф
Подадена ръка
Срещата в парламента, 5 април 2016 г.
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ на Парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заедно с председателката на парламентарната Комисия по здравеопазване Даниела Дариткова, Снежана Дукова от Комисията по образование и наука и троянският депутат инж. Иван Миховски посрещнаха в Народното събрание (5 април) група учиници от 1. б клас на троянското НУ „Св. св. Кирил и Методий” заедно с техния класен ръководител Радиана Бояджиева, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

СРЕЩАТА бе свързана с дарителската инициатива на троянските първокласници по проекта „Да пораснем отговорни”, чиято цел е да се подпомогнат деца с онкологични заболявания. Припомняме – малчуганите от 1. б клас с подкрепата на своите родители и други деца от училището изработиха над 3000 мартенички, успяха да ги продадат, получиха и допълнителна подкрепа от фирми и граждани и събраха над 8000 лв. Средствата бяха дарени на Сдружение „Деца с онкохематологични проблеми” (Т21 писа за случилото се, виж „Троянски първокласници помагат на болни деца”, бр. 8 от 24 февруари 2016 г. – бел. ред.).

ОТ ИМЕТО на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов удвои сумата, събрана от 1. б клас за децата с онкохематологични проблеми, като връчи на класната г-жа Бояджиева още 8000 лв. „Възхитени сме от съвместната инициатива на деца и родители в помощ на тази благородна кауза. Децата са добри посланици. Те могат да реализират всяка една идея“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Т21

Още по темата:

14 коментара:

Анонимен каза...

Тия двамата трябва да са в затвора,още ли не са ги прибрали?

Анонимен каза...

Глупав съм нещо! "Тия двамата..." вероятно са "Св. св. Кирил и Методий" ....
... чак в затвора.... баси...

Анонимен каза...

Най-добре ще е да препостна коментара ми под същата „информация” от сайта Ловечмедия. То няма много какво да се добави по тази поредна гербаджийско-комунистическа простотия.
*
„Да пораснем отговорни“ – това само един увреден мозък може да го измисли за едни деца в първи или втори клас, които дори не осъзнават значението на тази дума.
Докато България се управлява от полуграмотни ПРЕСТЪПНИЦИ /с няколко отменени присъди/ като Цвъ Цвъ и политически недоразумения като депутата И.Миховски – децата на България няма да живеят и растат ЩАСТЛИВО, както е в нормалните и цивилизовани държави, а ще бъдат ПРИНУЖДАВАНИ да растат „отговорни“ за нуждите на партийните посткомунистически малоумници от ГЕРБ и останалите политически боклуци и некадърници, които съсипаха държавата и бъдещето на тези бъдещи „отговорни деца“.
*
Има ли някой, който още да се съмнява, че ГЕРБ са една долнопробна комунистическа пасмина, която копира идиотщините на БКП едно към едно? Да, на БКП, в която членуваха другарите Б.Борисов, Цецка Цачева и огромната част от кадрите и роднините на тези „кадри” на гербаджийската посткомунистическа хунта.
*
А да се прави среща на тези невинни деца с този ДОКАЗАН престъпник, който дори миналата седмица съдът в Страсбург ПРЯКО и ПОИМЕННО го обвини отново за престъпленията му като министър на МВР от първото правителство на СИКаджийската МУТРА-КОМУНИСТ Б.Борисов – това само една побъркана даскалица и безгръбначни родители могат да го допуснат. И на децата посегнаха тези ненормалници, за да си правят мръсния ПиАр.
**
Ще ви дам един пример, от който можете да си правите изводите
В Аделаида обикновено хората си вземат тлв пакет с 20-на програми. Едната от тях задължителни е АBC KIDS, която е тлв програма САМО И ЕДИНСТВЕНО за деца и която стартира сутрин в 5 часа и завършва в 19 часа с нещо като нашето „Лека нощ деца”. Освен тази програма има още няколко други, но те не са с такава целодневна продължителност, както и с толкова много и различни филми, пиески, сериали, музика и т.н. за деца.
Хайде сега сравнявайте с Мутро-комунистическата България на ГЕРБ, БСП и останалия политически боклук – в тлв пакети има стотици програми и НИТО ЕДНА САМО ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА!!!!
Нещо повече – появиха се десетки тлв програми, които повтарят основните програми с 1,2,3,...6 часа закъснение – та да не би някой да е пропуснал да чуе и види МУТРАТА БОРИСОВ и останалите политически изроди и боклуци какво са казали.
За децата на България обаче – НИЩО!!!!
Нищо, ама от гербаджийското мутро-комунистическо сърце, както и с добавка от 8 000 лева за ИЗМИВАНЕ НА МРЪСНИ РЪЧИЧКИ под надслов – „Растете отговорни”.
Не, те няма да пораснат „отговорни” за нуждите на гербаджиската и останалата измет. Те просто ще пораснат и веднага ще се махнат от тази гербаджиска клоака, в която днес е превърната България.
Бедна ви е фантазията какво друго прави държавата, щатските власти и най-вече общините в Австралия за ДЕЦАТА на Австралия. Няма да давам примери, за да не ви прилошее. И най-важното – всичко това те го правят за да могат децата им да растат ЗДРАВИ и ЩАСТЛИВИ.
В шибаната гербаджийска България – може и да растат болни и нещастни, но пък ще бъдат „отговорни” за нуждите на политическите мръсни копелдаци. А докато децата растат „отговорни” – да събират парички за болните деца на България, защото да може ГЕРБ да краде и да източва милиарди от здравната каса /справка от Дянков до Пепи нациста/ и да подхвърля по някоя жълта стотинка на тези деца за да се показва колко е загрижена. Е, коко да е загрижена? Ами колкото един нацист в Бухенвалд. Не повече.
*
П.п. – Защо няма „бележка на редактора” – Ч ии са тез 8000 лева и откъде са ги взели ГЕРБ? И не правят ли „с чужда пита помен”? Или пък „редакторът” да ни припомни за предизборното обещание на ГЕРБ да намалят партийните субсидии, което те удобно забравиха? Не, няма да има такава „бележка от редактора”. Виж, ако беше общинския съветник И.Пеевски – какво възмущение щеше да се излива за възнаграждението което взема, макар това възнаграждение да му се дава да си покрива разходите като об.съветник.
И.Пеевски
Adelaida, SA

Анонимен каза...

На ония двамата пръскачи, Тоцевите им запалиха тойотката...

Анонимен каза...

Какво лицемерие. Крадци даряват откраднатите от нас пари, за да си направят
реклама......

Анонимен каза...

"Семейство осъди на 100 000 лева здравното министерство и Фонда за лечение на деца.Държавата отказала лечение на дъщеричката им, болна от левкемия. По-късно детето умира. Отказът е неправомерен, твърдят и от съда, и от Комисията за защита от дискриминация...."
http://webnovinar.com/2016/04/12/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%B4-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B8-100-000-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0/
*
Това детенце /Бог да го прости/ няма да може да порасне "отговорно". Не са му помогнали и парите от други мартенички, които са събирани за лечението поради отказа на Държавата, защото докато родителите са набирали средствата - раковите клетки са се увеличили до 86%.
*
Хайде идете се снимайте с престъпника Цветанов и с троянския пишман депутат Миховски, докато мутро-бандитската българска държава изтребва на практика собствените си деца!
И.Пеевски
Adelaida, SA

Анонимен каза...

„Да пораснем отговорни“ - това работа на децата ли е? Децата да не си гледат детството, ами да събират средства, а тези, дето им е работа, да се снимат за реклама. Е, това държава ли е, кажете!!! А тази най-вдясно, кифла, за какво е там, да подпира на този нея ... ?

Анонимен каза...

До 2-ри, явно си !Питам те :ако един ден получиш вест, че жена ти/дъщеря ти/майка ти, е била ударена от пиян депутат...Още ли си глупав?

Анонимен каза...

7-ми е абсолютно прав. В каква "държава" живеем?!? Да просим живот.

Анонимен каза...

Всеки народ си заслужава управниците! А народа не е народ, а мърша - казал го е П.Славейков в далечната 1875 год.

Анонимен каза...

И от тогава (1875) до сега - никаква промяна. Все е актуален Славейков, за съжаление ...

Анонимен каза...

Илияне както винаги точно в десетката,ама народа е прост мноооого прост,за съжаление.В България останаха само тарикати и престъпници и малоумници ,които са готови за една трохичка хляб да ги боготворят и да им се радват.За нормални хора няма място тук.

Анонимен каза...

тази до миховски първокласничка ли е или учителка

Анонимен каза...

13 - ти ,тази е учителка по френски ! :)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |