Нашата Пламена Сиракова с приза „Мисис Дама на годината” 2016

* Троянката, която ръководи „Викис Хидравликс” ООД, спечели в категорията „Собствен производствен бизнес” * „Това са дами, които познаваме заради това, което сами са направили”

Пламена Сиракова с наградата
Отличници

СЪГРАЖДАНКАТА ни Пламена Сиракова, управител на троянската машиностроителна фирма „Викис Хидравликс”, получи дамската награда за бизнес постижения „Мисис Дама на годината” 2016. Отличието се връчва за осми път, а Пламена спечели в категорията „Собствен производствен бизнес”. Церемонията се състоя на 18 март в комплекс „Монтесито” в столицата. Номинирани били 200 дами в 27 категории, но журито избра само осем, сред тях и троянката.

„ИДЕЯТА на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме заради това, което сами са направили, а не са известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден”, четем във фейсбук страницата на събитието.

Словото на Пламена след връчването на отличието, комплекс "Монтесито", София, 18 март 2016 г.
Призьорите в "Мисис Дама на годината" 2016
ПЛАМЕНА СИРАКОВА ръководи от три години голямата семейна фирма, но е свързана с дейността й от много по-рано. „Викис Хидравликс” ООД е основана от баща й Васил Сираков през 1989 г. и произвежда сериозна гама хидравлични цилиндри и части за тях, продукцията се реализира основно на външния пазар. Преди две години фирмата построи своя нова модерна производствена база в троянския кв. „Ливадето” по пътя за с. Орешак. Във „Викис Хидравликс” работи и братът на Пламена – 33-годишният Мирослав Сираков, който тази година спаси кръста на Йордановден в Троян.

14 коментара:

Анонимен каза...

Браво на дамата!

Анонимен каза...

Браво на такива жени във всички области, те трябва да бъдат забелязвани по-често, а не онези, които живеят нечий гръб.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

3-ти, недей така неоспоримо изглежда чудесно, а иначе един комшия казва- "има ги всякакви, има ги и у нас"

Анонимен каза...

Честито.
Ама според мен Викис Хидравликс не е фирма, ами направо си е фабрика.
Васил е голям мозък, но и Пламка върти нещата и урежда сделките и поддържа пазара.
3-ти коментар ще бъде изтрит утре :)
Ще се пръснете от злоба, бе хора.
Гледайте си вашият живот или той ви е прекалено скучен с тези заплати от по 400лв, а?
Ами да сте учили и сега да успявате.

Анонимен каза...

Честито за приза.За първи път чувам, както за госпожата, така и за фирмата. Принципно такива хора ме радват,още повече когато са дами. Стига надявам се, създаването на фирмата да няма нищо общо с " червените куфарчета" и БКП...

Анонимен каза...

5-ти,ти учил ли си , или си умен по природа?
Наистина ,че преобладават негативните коментари в Т21,но те са и своеобразна опозиция на темите,Често пъти не без основание.
Не коментирам нито дамата ,нито качествата и.Такива помпозни класации и награди будят повече смях и недоверие към номинираните , отколкото признание за тяхната работа.

Анонимен каза...

Красива и елегантна.Троянци създавайте повече такива жени и Троян ще го има във вековете ! Да е жива и здрава !

Анонимен каза...

Какво е било журито оценило нашата дама? Предполагам младежи на възраст между 14 и 18 години с пъпки по лицето, предвид някои в лечения на Пламена. И преди да ме забършете искам да кажа, че моторът на Викис хидравликс винаги е бил Васил Сираков, но не и дъщеря му, а това го знае цял Троян. Браво все пак!

Анонимен каза...

"Stairway To Heaven"
There's a lady who's sure all that glitters is gold
And she's buying a stairway to heaven.

Анонимен каза...

Парад на суетата? Не просто пошлост.

Анонимен каза...

На тази Пламена бившият и съпруг не беше ли един абсолютен малоумник и пълен простак от Ч.Осъм, който се подвизава понякога в този сайт?
Кой е "моторът" на това малко и собствено предприятие няма никакво значение. Всеки баща ще даде едно рамо на детето си.
Поздравления и за Пламена и за баща и! И двамата светят със Собствена /и троянска/ светлина.

Анонимен каза...

12-ти, направо "къртиш мивки", както казваше някой! Велик си! Продължавай по същия начин и ще свършиш на клюкарския мизлич в с.Ч.Осъм!

Анонимен каза...

Като оставим педофилията всичко е наред.....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |