Николай Тодоров е новият шеф на местния парламент

* Равносметката: две заседания, двама председатели, една председателска оставка, недоволство отляво и
 отчетлива дясна доминация
В Общинския съвет
Първата реч на председателя Николай Тодоров
КРОТКО, може би една идея по-кротко от очакваното, но в никакъв случай не безинтересно протече вчерашното (19 ноември) заседание на Общинския съвет в Троян. Всъщност ставаше дума за две заседания - възобновяване на започналото и прекъснато на 10 ноември първо учредително заседание плюс второ редовно заседание. И още – за двоен избор на председател плюс една председателска оставка. Но да караме подред. В аванс ще кажем само, че прогнозата ни се сбъдна – председателят на местния троянски парламент се казва Тодоров.

И ТАКА. Вероятно стреснати от острия дебат във форума на Т21 и от предупреждението, че тримата нови съветници от десницата, които трябваше да заемат местата на отказалите се инж. Миховски, инж. Шишков и адв. Ангелов, няма как да се закълнат и да добият съветнически права на възобновеното първо заседание, договорилите се предварително групи на ГЕРБ (10 съветници), „Избор за Троян” (5 съветници), ВМРО (2 съветници) и ДПС (2 съветници) предприеха друг ход – второ заседание. А цялата работа бе заради общата председателска кандидатура на десницата – Николай Тодоров от „Избор за Троян”, един от новите съветници; другите двама нови бяха д-р Цветомила Дудевска и д-р Пламен Нанков от ГЕРБ.

Тримата нови общински съветници - д-р Пламен Нанков, д-р Цветомила Дудевска, Николай Тодоров
ПРОБЛЕМЪТ пък идваше от императивния характер на чл. 23, ал. 2 от ЗМСМА, гласящ „Преди началото на първото заседание новоизбраните общински съветници и кметове полагат клетвата… Когато общински съветник или кмет е възпрепятстван да присъства при полагането на клетва, той полага клетва преди началото на следващо заседание на общинския съвет”. И от това, че възобновеното на 19 ноември първо заседание не можеше да се смята за ново заседание. С други думи – ако въпреки законовата пречка тримата се бяха заклели и един от тях бе избран за председател, би могло да се стигне до обжалване, съдебно дело, евентуално анулиране на решенията и куп още излишни проблеми.

ЗАТОВА обединената десница подходи по нестандартен и вероятно уникален в национален мащаб начин; пред Т21 присъстващият в залата ловешки общински съветник Данчо Заверджиев, известен медиатор, печелил през годините не едно дело срещу ловешката управа (кмет, областен управител, Общински съвет), определи решението като „брилятно”. Какво се случи? Възобновеното заседание, водено от доайена Минко Акимов (ГЕРБ), протече без отклонения от „канона” и изпълни основната си задача според изискванията на ЗМСМА, а именно – да избере нов председател. Кандидатът на десницата бе бившият председател инж. Ангел Балев („Избор за Троян”), който лесно надделя над кандидата на БСП инж. Станислав Съев – 16 срещу 10 гласа (изборът бе таен, като необходимият вот бе 15 гласа, т. е. 50% + 1 от общия брой на съветниците, 29). Веднага след това председателят проведе церемонията по встъпването в длъжност на тримата нови съветници, след което предложи втората точка от дневния ред – избор на комисия за правилника на Общинския съвет, да се отложи за следващото заседание. И без никакво протакане подаде оставка, насрочвайки следващото заседание за след половин час. Очевидно бе, че г-н Балев играе ролята да разчисти пътя на същинския кандидат (Николай Тодоров).

Групата на БСП в Общинския съвет остана в опозиция
СЛУЧИЛОТО се предизвика недоволството на левицата (БСП) и бе определено от инж. Станислав Съев като непочтено, но тази реакция нямаше как да повлияе на хода на събитията. На проведеното второ заседание отдясно предложиха председателската кандидатура на Николай Тодоров и тя получи 18 гласа (гласовете на ГЕРБ, „Избор за Троян”, ВМРО и ДПС), като една бюлетина бе невалидна (на кого бе тази бюлетина и дали зад нея не се крие някакво послание, не е ясно). 10-те съветници от БСП отказаха да участват в гласуването, дочу се и закана за напускане на заседанието, но до такава демонстрация не се стигна.

И ТАКА – новият председател на Общинския съвет се казва Николай Тодоров. Общински съветник четвърти мандат и водеща фигура в коалиция „Избор за Троян”, бизнесмен, собственик на две заведения в Троян и на производствен цех за облицовъчни материали, завършил Стопанската академия в Свищов, 44-годишен, женен с една дъщеря. „Благодаря на колегите си съветници, които дадоха вота си за мен. Приемам този вот като кредит на доверие, който аз искам да материализирам за благото на община Троян, за просперитета и единението ни. Това, което аз считам за важно, е, колкото се може по-бързо да утихнат политическите страсти и в тази работилница, наречена Общински съвет, да ковем благото на Троян и троянци”, заяви в първата си председателска реч г-н Тодоров.

Селфи в кратката пауза между двете заседания
КАКВИ изводи могат да се направят? Отказът на ГЕРБ да наложи някой от своите за председател на Общинския съвет, като своеобразна компенсанция за изгубената кметска надпревара, може да се тълкува като заявка за още по-твърда опозиционна линия. Председателският пост ангажира петимата от „Избор за Троян” много плътно да следват ГЕРБ, благодарение на когото получиха председателството. Гласуването на ВМРО и ДПС с ГЕРБ и „Избор за Троян” маркира едно отчетливо мнозинство от 19 съветници, поставящо в изолация 10-те от БСП. На кмета Донка Михайлова ще се налага да си партнира с Общински съвет, доминиран от нейните политически опоненти; но на пресконференция същия ден на въпроса на Т21 как ще коментира тази ситуация г-жа Михайлова заяви, че понякога така се вземат най-точните решения и че няма притеснения.

Т21    

Още по темата:

37 коментара:

Анонимен каза...

Цирка ще е пълен когато Дона назначи желязвенския хайдук Дилян Енкин за зам кмет на общината.Тогава корупцията в общината ще е на върха.Доведения от Енкин главен архитект Боян Кръстев ще си прави каквото иска, не че досега не покагазваше грубо законите.

Анонимен каза...

Цитат:

"Председателският пост ангажира петимата от „Избор за Троян” много плътно да следват ГЕРБ, благодарение на когото получиха председателството."

Защо обаче на Марин Радевски му е необходим точно Николай Тодоров като председател на Общинския съвет, а не избрания на първото заседание Ангел Балев, който също е от Избор за Троян?

Анонимен каза...

Защото, му казват ники тъпото,затова му е на Радевски ,да си вкарва каквото иска той и да бъде гласувано.

Анонимен каза...

Радевски и Балев си правят селфи.Защо ли.

Анонимен каза...

Уж бизнесмени пък стоят там за заплатите си.Нека направят нещо като колегите си от другите градове и така да заслужат нашите адмирации

Анонимен каза...

"Вероятно стреснати от острия дебат във форума на Т21"
Г.Маринов, комплексите са нещо много лошо! Защо ЛЪЖЕТЕ и манипулирате читетелите си? За какъв "дебат" в сайта си ми говорите, след като през цялото време ВСИЧКИ до един обяснявахте колко не е прав Пеевски, отделно обидите по негов адрес. А истината е, че той единствен написа статия, където предупреди за извършените до момента закононарушения и какви бъдещи закононарушения се очакват.
Цял ден стояха линковете със статията на Пеевски в сайта ви без нито един коментар. След появата на г-н Заверджиев на другия ден, който "поясни", че "всичко е наред и няма проблеми" - чак тогава се появиха "троянските политолози" да защитават "законността" в действията на Акимов и ОбС Троян, точното изпълнение на ЗМСМА, добрата логика и т.н. за да се докаже и покаже колко нищо не разбира този "злодей" Пеевски и как "родителите му са си харчили парите напразно да го изучат".
Само че Пеевски се оказа прав. Единствен и отново сам срещу всички!!! Е, как да не изманипулираш и да не измамиш населението, че причината за "завоя" в ОбС е ... "дебатите в собствения ти сайт"? Жалко и тъпо!
Днес някой трябва да отговори само на два въпроса:
1, Защо бе прекъсната Първата сесия на ОбС Троян. Това "грешка" ли беше или е плод на невежеството и непознаването на ЗМСМА от един цял ОбС?
2. Какво и колко още закононарушения щяха да се случат, ако Пеевски не беше реагирал със статията си и с коментарите си, в които разясняваше изречение по изречение текстовете от ЗМСМА? Къде бяха ВСИЧКИ останали в този град, гледайки безучастно какви ги вършат "избранниците" им и сляпо и безкритично се доверяваха на решенията и действията им?
*
Днес Г.Маринов отново подменя събития, участници и факти, за да "прави помен с чужда пита". Комплекси? Дребнавост?
Всъщност - няма никакво значение. Така беше през последните 8 години, така ще бъде и за напред в този "проспериращ" град, 20 години воден и управляван от номенклатурата на БКП, ДКМС, ДС и техните безлични слугинчета.
"Политическият маймунарник" е налице. Надървените "откриватели на топлата вода" - също. Непобедимата троянска простотия и невежество могат да продължат победният си ход!

Анонимен каза...

Цирк, ама цирк сътворен от "герб" и "избор за троян", нарочно ги пиша с малки букви. Да ни е честит новият председател - мижитурка, която ще водят за нослето! Този сценарий беше ясен още от преди балотажа, с малки отклонения, тъй като един адвокат трябваше да каже как все пак да се спази закона.

Анонимен каза...

http://lovechmedia.com/%d1%80%d0%b5%d0%b3%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8/%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b9-%d1%82%d0%be%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b2-%d0%b5-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb/
ГЛАСЪТ НА ИСТИНАТА

Анонимен каза...

Прав си Пеевски и доколкото следя коментарите и действията на общинските съветници ти винаги макар и късно излизаше прав.Няма да можеш да обясниш на тези нагли и безкруполни общински съветници на които мозъка им е колкото едно аспиринче с една резка по средата.Те са там в общински съвет да гонят личните си интереси и да си пълнят джоба от власта, а не да мислят за благото на Троян и неговите жители.За тях важат само техните закони които си създават, а не законите на страната.Наистина е политически маймунарник.Общинската администрация оглавена от Михайлова е пълна със същите наглеци и незачитащи закона/Кръстев,Димитрова,Хитров ,Иванов/.Но истината винаги рано или късно излиза наяве.А за Генади Маринов май е толкова журналист колкото аз съм владика.Ама иначе е много напраскан с коментарите си.С една дума пише това което искат да чуят някой хора.

troyan21 каза...

Г-н Пеевски (№6), не разбирам къде те стяга чепикът?! Спри се, успокой се, никой не те подценява. Кой отрича, че беше прав, прав беше, аз лично го казвах неведнъж, и ти предизвика дебата във форума на Т21, така е. Но пак си си ти и пак разваляш всичко с някакви мании за единственост, излишно големеене и някакво болезнено ритане срещу всички и всичко с твърдението: "Само че Пеевски се оказа прав. Единствен и отново сам срещу всички!!! Е, как да не изманипулираш и да не измамиш населението, че причината за "завоя" в ОбС е ... "дебатите в собствения ти сайт"? Жалко и тъпо!".

Пеевски наистина се оказа прав, казвах го и пак го казвам, за което моите поздравления. Но да отричаш, че именно дебатът във форума на Т21, провокиран от твоето твърдение в този форум, накара съветниците да се замислят и да намерят решението - това е необективно. Именно този дебат, в който се включиха доста хора, доведе до намирането на решение, факт!И сега дебатът е тук, във форума на Т21, нали, г-н Пеевски?! А онова за "единствеността (ти)" няма да коментирам. Единствени са Шекспир, Чаплин, Моцарт, Наполеон... и т. н., но ми се струва, че не си между тях.

Генадий Маринов, Т21

Анонимен каза...

И.Пеевски, комплексите са нещо много лошо! Защо ЛЪЖЕТЕ и манипулирате участниците във форума? За липсата на какъв "дебат" във форума говорите, след като през последните дни ви обяснявах как може стане да не сте прав, Пеевски. Отделно обидите по мой адрес. А истината е, че аз единствен написах коментар, където казах как може да не се случат закононарушенията които очаквахте.

Звучи ли ти познато Пеевски... Защото това е базирано на твоя пост, само че отразява по-правилно действителността. Действителността такава каквато е, а не такава, каквато ти се иска да бъде.

А сега ще ти разясня нещо, за което нямаш представа... Има моменти, в които съм толкова зает, че в продължение на седмици не влизам на сайта на вестника. Поради тази причина и не отговорих на поста ти с поканата ти за дебат от преди около месец. Просто ми е такава работата. И си я обичам. Обичам и града си. Но мисля че съм му по-полезен докато работя, а не докато си чеша езика някъде. Поради това работата ми, е преди участието във форума тук.

И понеже подозирам, че единия от "политолозите" съм аз, ще ти кажа че грешиш. Не се имам за такъв и поради това не чета политическите закони. Както вече съм казвал - аз съм аполитичен. Не съм и мисля че няма да членувам в партия. Занимавам се със съвсем други неща от които си изкарвам хляба. Чета внимателно само законите които ме касаят. Ако съм бил общински съветник, със сигурност щях да съм прочел закона който ме касае. И понеже не ми се е налагало да се запознавам обстойно със ЗМСМА, го прочетох когато прочетох твоя сигнал. Написах първия си пост по темата, ти ми показа потенциалните грешки в него и така родих идеята как да протекат нещата...

Какво се оказва - подебатирахме си с теб, и нещото се случи. ОбС взе завоя, колкото и да не ти се искаше...

Колкото до отговорите на въпросите ти...

1. Вероятно е плод на несъобразяване със закона. А може би и да е плод на желание да се стиковат действията за да се постигне желания резултат.

2. Вероятно щяха да се получат големи каши, но благодарение на твоята будна гражданска съвест (за което още веднъж безкрайно ти благодаря) и моя комбинативен ум (само да ме видиш колко съм се изпъчил...) им показахме законосъобразно решение.

Днес И. Певски опитва да подменя събития, участници и факти, за да "прави помен с чужда пита". Комплекси? Дребнавост?

Звучи ли ти пак познато... Всъщност - няма никакво значение.

Още веднъж ти благодаря за гражданската позиция, и ти обещавам когато разполагам с време, да продължа да бъда все така креативна твоя сянка. Защото (според мен) показахме старата истина, че двамата можем да постигнем повече отколкото ти сам.

Ха сполай ти! И със здраве..

Селянина

Анонимен каза...

Селянина е много умен мъж и трябва да се чуе

Анонимен каза...

Хахаха....циганчето от герб не е разбрало как да си попълни бюлетината.
На времето имаше една рок банда Срам и Позор.

Анонимен каза...

Останахте двама,останахте двама,ама пък добре се обяснявате.

Анонимен каза...

Какви дебати видяхте бе, Г. Маринов /селянина/ и т.н. нали през цялото време всички тук обяснявахте колко не е прав Пеевски и колко е неграмотен? Я цитирайте някой, който убедено защитаваше неговата теза? Няма нито един. Факт!
Нещо повече - Пеевски написа статия и постави тези въпроси много дни преди вие Г.Маринов изобщо да информирате гражданите за тази Първа сесия, а в статията ви и дума нямаше за проблемите и закононарушенията, поставени от Пеевски.
Днес къде се тикате в "А-група"? Не сте ли твърде нагъл? Къде в днешната ви статия пише дори кой и кое е истинската причина за "завоя" в ОбС?
Жалък сте, Г.Маринов! Тъпите ви номера с "Наполеон, Моцарт и Шекспир" отдавна не вървят. Тук става дума за реални факти и събития, които вие КРИЕТЕ умишлено от читателите си. Факт!
Г.Маринов, комплексарщината ви от Пеевски е потресаваща и видимо болезнена. Тук нямам предвид парите за "черния ПиАр", който 8 години му правихте безогледно, безпардонно и с огромен хъс.
Крайно време е да се отвори една тема за един осъден от Софийския съд криминален престъпник, който бе спасен от БКП, а днес се прави на голям антикомунист и моралист!
Хайде сега, лапай си пурата, селянино, че играта наистина ще загрубее. Всяко нещо си има граници. /Това си го чувал и от трибуната на ОбС, надявам се. Лошото е, че май нищо не си разбрал/
Ха сполай ти и на теб!

Анонимен каза...

http://lovechmedia.com/%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D0%BF/

Kiril каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Kiril каза...

Пеевски, Генади не е комплексиран от теб. И Генади много често в тук и на други места е отдавал значимото за твоите способности.

Анонимен каза...

Пеевски, взе да досаждаш. Пак ти казвам язък, че майка ти и баща ти са си харчили парите напразно, уж да те изучат, а я виж какъв дървен философ си станал. Земи свърши нещо за града (ако можеш, ама май не) с което да те запомнят хората, а не да ходиш по центъра и да събираш старците и бабичките и да им ораторстваш.

Анонимен каза...

Неуспял да влезне архитектура, учил за строител, но не знам някой да му дава поръчки, неуспял мъж, неуспял партиец..... А иначе дава акъл на всеки и за всичко:)))))))))))))))

Анонимен каза...

Между другото Пеевски, идва ли ти на ум, че имаш да връщаш на цял град пари? Затова, че толкова години си получавал заплатка, като общински бърборко, а не си направил нищо за Троян? Язък, че майка ти и баща ти са си харчили парите напразно, уж да те изучат, а си станал нарцистично "политиче".

Анонимен каза...

В ОС е ясно а кои ще са тримата зам.кметове??

Анонимен каза...

На мама Елка момчето, на татко Йордан момичето и на бай Ангел момчето.

Анонимен каза...

Офф...

Анонимен каза...

То понеже в групата на БСП е цветя и рози.А иначе, всички играят в един отбор, защото произлизат от едно и също комунистическо потекло. За каквито и да са се писали през годините, те са едно....доносници и конформисти /със самочувствие/. Честито!

Анонимен каза...

Доце,Доце май този мандат ще духаш супата

Анонимен каза...

Пеевски, написаното от теб в пост 15, този път нещо ме подразни повечко...

И понеже още съм на работа, сега нямам време да ти отговарям. Давам ти известно време за размисъл на тема що е то дебат, и има ли той почва в този форум. Също така ти давам време да прочетеш и осмислиш глупостите които си написал днес, след което можем малко да се "постреляме"...

И от сега ти казвам, че не съм Генади Маринов. А защо съм Селянина - ще ти припомня по-късно.

Ха сполай ти! И със здраве!

Селянина

Анонимен каза...

Няма измислен прякор ники тъпото браво

Анонимен каза...

Селянино, остави ИнчХай намира. Стига го драка без нужда! Щото глей ко стаа после...

Анонимен каза...

Мъката е голяма! Бог да го прости ГЕРБ в Троян! Умниците, водени от великото гуро Миховски до там го докараха, че и председател на Общинския съвет нямат. Чудя се, Радевски, човек с възможности, как допусна да бъде подведен от едно л...но!

dalsiva louise каза...

оферта заем между-специално,
Здравейте Ние сме организация за подпомагане на хора, които се нуждаят, за да вземат пари назаем, за да се измъкнем от кризата, бързо económica.Una сериозна оферта в рамките на 72 часа. Cantidad.Si много от които се интересувате през 2000 г.? да? 100 милиона, с лихвен процент от 3% на година, въз основа на сумата на кредитите.
свържете се с нас за повече información.Email: dalsivalouise@hotmail.com

dalsiva louise каза...

оферта заем между-специално,
Здравейте Ние сме организация за подпомагане на хора, които се нуждаят, за да вземат пари назаем, за да се измъкнем от кризата, бързо económica.Una сериозна оферта в рамките на 72 часа. Cantidad.Si много от които се интересувате през 2000 г.? да? 100 милиона, с лихвен процент от 3% на година, въз основа на сумата на кредитите.
свържете се с нас за повече información.Email: dalsivalouise@hotmail.com

dalsiva louise каза...

оферта заем между-специално,
Здравейте Ние сме организация за подпомагане на хора, които се нуждаят, за да вземат пари назаем, за да се измъкнем от кризата, бързо económica.Una сериозна оферта в рамките на 72 часа. Cantidad.Si много от които се интересувате през 2000 г.? да? 100 милиона, с лихвен процент от 3% на година, въз основа на сумата на кредитите.
свържете се с нас за повече información.Email: dalsivalouise@hotmail.com

dalsiva louise каза...

оферта заем между-специално,
Здравейте Ние сме организация за подпомагане на хора, които се нуждаят, за да вземат пари назаем, за да се измъкнем от кризата, бързо económica.Una сериозна оферта в рамките на 72 часа. Cantidad.Si много от които се интересувате през 2000 г.? да? 100 милиона, с лихвен процент от 3% на година, въз основа на сумата на кредитите.
свържете се с нас за повече información.Email: dalsivalouise@hotmail.com

dalsiva louise каза...

оферта заем между-специално,
Здравейте Ние сме организация за подпомагане на хора, които се нуждаят, за да вземат пари назаем, за да се измъкнем от кризата, бързо económica.Una сериозна оферта в рамките на 72 часа. Cantidad.Si много от които се интересувате през 2000 г.? да? 100 милиона, с лихвен процент от 3% на година, въз основа на сумата на кредитите.
свържете се с нас за повече información.Email: dalsivalouise@hotmail.com

Joseph Parsons каза...

We Facilitate Bank Guarantee (BG) & Standby Letter of Credit (SBLC)
Instrument Direct Mandate Provider of Fresh Cut Bank Instrument for
Lease/Purchase such as BG, SBLC,LC,DLC.

Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients
and are 100% protected We are direct to a provider for BG /SBLC Issuance
by HSBC London/Barclays London/Deutsche Bank Frankfurt. or any other AAA
rated Bank in Europe, Middle East or USA.

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan
financing by providing you with yearly renewable leased bank
instruments. We work directly with issuing bank lease providers, For
further details contact us with the below information. (WE MOVE FIRST)
.
Name: Global Capital Asset
E-mail: globalcapitalasset73@gmail.com

WENDY CUTRONA каза...

Welcome. BE NOT TROUBLED anymore. you’re at the right place. Nothing like having trustworthy hackers. have you lost money before or bitcoins and are looking for a hacker to get your money back? You should contact us right away. It's very affordable and we give guarantees to our clients. Our hacking services are as follows:
Email:Creditcards.atm@gmail.com
-hack into any kind of phone
_Increase Credit Scores
_western union, bitcoin and money gram hacking
_criminal records deletion_BLANK ATM/CREDIT CARDS
_Hacking of phones(that of your spouse, boss, friends, and see whatever is being discussed behind your back)
_Security system hacking...and so much more. Contact THEM now and get whatever you want at
Email:Creditcards.atm@gmail.com
whats app:+1(305) 330-3282

WHY WOULD YOU NEED TO HIRE A HACKER??:
There are so many Reasons why people need to hire a hacker, It might be to Hack a Websites to deface information, retrieve information, edit information or give you admin access.
• Some people might need us To Hack Their Target Smartphone so that they could get access to all activities on the phone like , text messages , call logs , Social media Apps and other information
• Some might need to Hack a Facebook , gmail, Instagram , twitter and other social media Accounts,
• Also Some Individuals might want to Track someone else's Location probably for investigation cases
• Some might need Us to Hack into the Court's Database to Clear criminal records.
• However, Some People Might Have Lost So Much Funds With BINARY OPTIONS BROKERS or BTC MINING and wish to Recover Their Funds
• All these Are what we can get Done Asap With The Help Of Our Root Hack Tools, Special Hack Tools and Our Technical Hacking Strategies Which Surpasses All Other Hackers.

★ OUR SPECIAL SERVICES WE OFFER ARE:
* RECOVERY OF LOST FUNDS ON BINARY OPTIONS

* Credit Cards Loading {Any country}

* BANK Account Loading {Any country}

★ You can also contact us for other Cyber Attacks And Hijackings, we do All ★

★ CONTACTS:
* For Binary Options Recovery,feel free to contact (Creditcards.atm@gmail.com)for a wonderful job well done,stay safe.


IT HAS BEEN TESTED AND TRUSTED

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |