Училище Европа - истории на успеха

* В навечерието на Европейския Ден на езиците връчиха сертификати на Университета Кймбридж на 29 малки и големи от Училище Европа – Троян * Ива Цакова: „Врящото от устрем към знания и успехи, по-различното училище”
Отличници
След връчването на сертификатите, "Троян Плаза", 25 септември 2015 г.
НА 25 СЕПТЕМВРИ в хотел „Троян Плаза” Училище Европа - Троян връчи, престижните езикови сертификати на Университета Кеймбридж на 29 свои възпитаници, малки и големи  троянци - най-добрият и подобаващ начин да се отпразнува Европейския Ден на езиците (26 септември), а също и началото на новата учебна година в Училища Европа.

По време на церемонията
Директорката Ива Цакова поздравява 29-тимата
Преподавателският екип на Училище Европа - Троян
ИЗПИТИТЕ на Университета Кеймбридж са сред най-популярните езикови изпити в света, а голямата им популярност се дължи и на факта, че са признати от хиляди образователни институции и работодатели по целия свят. Друго голямо предимство е, че за разлика от TOEFL, IELTS и други езикови изпити, които са с двегодишна валидност, сертификатите на Кеймбридж важат за цял живот. А този висок стандарт на овладяване на английски език  е благодарение на оторизацията на Училища Европа като подготвителен и изпитен център на University of Cambridge ESOL Examinations.

ЕТО КАКВО сподели директорката на Училище Европа – Троян Ива Цакова след връчването на сертификатите: „Лицето на Училища Европа днес са нашите обучаеми, хиляди на брой, които са придобили знания и умения в нашите бази. Учениците, подготвени от нас и успели да се реализират в България и по света, това е истинското ни лице. Вече 22 години заедно - обучаеми, преподаватели и родители - пишем истории на успеха. Ние, преподавателите, сме щастливи и горди с успехите на нашите ученици, които израснаха пред очите ни - от първите английски думи и песни, през плахите мисли, изказани на английски език, до големите успехи на състезания и международни изпити. Поздравявам ги за тяхната упоритост и целеустременост през годините и за високите резултати. Благодаря на всички колеги за професионализма и отдадеността, за вдъхновението, с което заедно превърнахме Училище Европа - Троян в кипящото, врящото от устрем към знания и успехи, по-различното училище”.

Т21 


Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

Браво!

Анонимен каза...

От интервюто на Нанков в предната статия, затворено за коментари, както и останалите платени материали на ГЕРБ, разбираме, че в Троян ще им е най-трудно. Прав сте г-н Нанков, много Ви е трудно!

Анонимен каза...

Аз се радвам за постигнатите резултати, но искам някой да каже ЗАЩО в Ловеч таксите за нивата са НА ПОЛОВИНА ЦЕНИ от тези, които плащаме тук?!?!?!

Излиза по-евтино, ако два пъти седмично се ходи до там, вместо тук!!!

Пак питам - ЗАЩО?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |