БСП и ГЕРБ – в ловешко-троянско единение

* Милко Недялков (БСП) и Иван Миховски (ГЕРБ) дружно
 възхваляват №12 в изборната бюлетина: „Числото 12 е идеал на
 човешката душа”
МИ 2015  Ако не е истина, не е и лъжа
Милко Недялков (БСП), Иван Миховски (ГЕРБ), Местни избори 2015
СЛЕД титаничния сблъсък във фейсбук (ФБ) от последните дни между Донка Михайлова, кандидат за втори кметски мандат в Троян от БСП, и Николай Нанков, регионален зам.-министър и областен председател на ГЕРБ в Ловеч, последва фейсбук… прегръдка между ловешката БСП и троянския ГЕРБ в лицето на две други водещи техни фигури – съответно Милко Недялков и Иван Миховски. Ето и подробностите.

СЛЕД КАТО на БСП в Ловеч се падна №12 в бюлетината за Местни избори 2015, вторият в ловешката червена листа за общински съветници – бившият областен управител и наш колега журналист Милко Недялков, излезе със знаков пост в профила си във ФБ. Г-н Недялков написа следното, уточнявайки, че е по Учителя Петър Дънов: „Числото 12 е идеал на човешката душа за един разумен, мъдър живот. В числото 12 имаме предимство на мощните сили в природата. 12 е число на хармония. В астрологията имате 12 зодии и 12 дома. 12 - в това число преобладаващо влияние има мъжкият принцип. Числото 12 е израз на разумността. Числото 12 играе важна роля в живота. Имаме 12 месеца, 12 зодиака, 12 израелски племена, 12 врати в Откровението на Йоана и т. н.”.

В ОТГОВОР вторият в листата на ГЕРБ - Троян и тукашен общински лидер на Бойко-Борисовите хора инж. Иван Миховски безрезервно се… присъедини към ловешкия си колега от БСП със свой кратичък коментар, гласящ следното: „И в Троян мислим, че това е номерът на бюлетината! Числото 12 е идеал на човешката душа”. Но не се стряскайте, причината е не колаборация, а съвпадение – в Троян №12 се падна на ГЕРБ. Съвпадение на идеалите.

ВЕСЕЛО. Но както е казал класикът: „Разни хора, разни идеали…”. Да се смееш ли, да плачеш ли, казваше друг.

Генадий Маринов

18 коментара:

Анонимен каза...

Илиян Пеевски - Последният мохикан на идеалите в в политиката в Троян

http://lovechmedia.com/novini/%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%8f%d0%bd-%d0%bf%d0%b5%d0%b5%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d0%b1%d0%be%d0%b3%d1%83%d0%b2%d0%b0-%d1%81-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba/

Анонимен каза...

Може да е комунист, но Милко Недялков си е пич от класа!

Анонимен каза...

Този малкия не е 5% на Милко Недялков да си гледа инж. титла от габровския пуц който не е завършел

Анонимен каза...

А бе Шишков да не се е оттеглил от надпреварата?Не му чухме гласа!Всички дадоха интервюта, само той мълчи и други говорят вместо него, да не би да има "слива" в устата!Как да разберем, какво мисли, какви са му вижданията за града, какво смята да прави, или и той не знае

Анонимен каза...

Верно бе Генади, защо няма интервю с шишков?

Анонимен каза...

Няма защото е страхлив служител на Народната милиция, бивша слушалка на ДС. Той няма какво да сподели.

Анонимен каза...

Най-добре да се разреши тревата, поне да си гиламе напушени, да си плуваме в нирваната, и оттам нататък да правят с нас каквото си искат, само да не боли много.

Анонимен каза...

До 4-ти, има, има на Татяна спиртосаната. Чака тя да му каже кога да говори и какво, нали е мъж под чехъл. Горкия, хайде да се впрегнат троянките та да го ожалят!

Анонимен каза...

Ейййййй Шишков, много плюене отнесе покрай мераците си за кмет. Къде се скри, да не си минал на транквилантите на жена си? Смешник недостоен.

Анонимен каза...

Ако срещнеш гладен комунист - нахрани го.
Ако срещнеш жаден комунист - дай му вода.
Ако срещнеш гол и бос комунист - облечи го и го обуй.
Но никога, никога, никога не давай на комуниста власт, защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси.

Народна мъдрост от периода след 1917 г.

Анонимен каза...

В Троян ще спечели Донка Михайлова защото не краде, не е най компетентното управление но друго няма. В Ловеч ще спечели Корнелия Маринова въпреки разногласията в ГЕРБ-Ловеч за избора й. Казанджиев кмета- деформатор го чакат големи проблеми като ще пожертва най- приближените си за да спаси кожата. Наздраве!

Анонимен каза...

Интересна прогноза на 11ти и нищо чудно да се окаже вярна. За нас е по-интересно защо ГЕРБ няма да спечели в Троян би ли казал?

Состра каза...

Щом Милко Недялков е толкова голям пич и ние тук в Троян ще гласуваме с номер 12!

Анонимен каза...

Факт е, че и ГЕРБ и комунистите са пагубни за нацията.
Но е и факт, че масово хората гласуват за тях.

Анонимен каза...

абе иванчо какво се е засмял все едно са му сменили маслото

Анонимен каза...

Ами и ти да вземеш 10лв за 1 развиване на пробка, смяна на филтър и наливане на новото масло ще си така засмян.

Анонимен каза...

Важно!!! Информацията ми е от "кухнята " на ГЕРБ-Троян. Това интервю /интервюто с Шишков/ изобщо не се е провеждало. Наглостта и безсилието на нашите Гербери е факт. Коментирайте колкото си искате. Нека този фалш да тежи на съвестта на тези, които го сътвориха.

Анонимен каза...

Има ли още заблудени хора да им вярват на тези. Този ухиления в сервиза си една кола не може да оправи, тръгнал ми да оправя Общината.....не смешно ами плачевно за тъпите му избиратели.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |