Гръм уби двама летовници в Априлци

* Загиналите мъже са от София и Севлиево, трагедията се разиграла пред очите на жените и децата им
Трагедия 
ГРЪМОТЕВИЦА уби двама мъже в съседно Априлци навръх Голяма Богородица, 15 август, съобщиха от РУ на МВР – Троян. Загиналите са Огнян Дочков (45 г.) от София и Николай Недялков (40 г.) от Севлиево, които почивали със семействата си в курортното градче. Били отседнали в бивши ведомствени бунгала, сега стопанисвани от частна фирма.

ТРАГЕДИЯТА се разиграла по време на разразилата се изневиделица в следобедните часове гръмотевична буря. Огнян и Николай се намирали под дърво недалеч от бунгалата, когато треснала мълнията и ги убила на място. Трагедията се разиграла пред очите на жените и децата им, а пристигналият на мястото екип на „Спешна помощ” само констатирал смъртта.

1 Коментара:

Анонимен каза...

http://www.kaisackmann.de/info-sammlung/survivalthemen/gewitter/

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |