Предстоящо: Третият маратон Mega Enduro Mountain Hill

* От тази година състезанието е за Купата на кмета на Троян; дължината на трасето е над 20 км, стартът – от Арката на Беклемето (13:00 ч., 2 август), финалът – поляната при Хлебозавода

Планинско колоездене

ЗА ТРЕТА поредна година троянският клуб по планинско колоездене „Маунтин Хил”, негов председател е Христо Доков, с подкрепата на Община Троян и спонсори от района организира маратон в дисциплината спускане. Mega Enduro Mountain Hill 2015 ще се проведе в три дни, 31 юли – 2 август, и за пръв път ще е за Купата на кмета на Троян.

ДЪЛЖИНАТА на трасето е над 20 км, като стартът е от Арката на свободата на Беклемето (1610 м надморска височина), а финалът – в Троян (поляната до Хлебозавода). Наградният фонд ще бъде разпределен между първите 10, като за първо място премията е 300 лв., а за второ и трето – съответно 200 лв. и 150 лв. Първите трима ще получат и специални купи с дърворезба, изобразяваща Арката на Беклемето. Предварителното записване щe става на e-mail: mega_enduro_mh@abv.bg; таксата за участие при предварително записване е 40 лв., а при записване на място – 50 лв.

ОСНОВНИ спомоществователи на тазгодишното издание на троянския маратон са Община Троян и фирмите „Калинел”, „Актавис”, „Сима”, магазин за велосипеди „Хемус Троян”, „Балкантрейд”, „Кетъринг Валентино”, „Венков”; сред помагачите са и ПСС – Троян, НП „Централен Балкан”, няколко столични фирми за продажба и сервиз на велосипеди. Тук специално трябва да отбележим доброволния труд на състезатели и приятели на клуба домакин „Мантун Хил”.

ПОДРЕЖДАНЕТО на стартовите решетки (по 10 човека) ще е според резултатите в квалификациите за място по трасе от 3 км. Квалификациите ще започнат в 11:00 ч. на 2 август, а общият старт е в 13:00 ч. Награждаването според програмата ще е в 15:00 ч. Подробна информация за програмата и регламента на състезанието можете да намерите в сайта www.megaenduromountainhill.alle.bg и в страницата във фейсбук: Mega Enduro Mountain Hill 2015 (downhill enduro marathon).

Т21
Снимките са от миналогодишния втори троянски маратон

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |