Община Троян: Покана за участие в обществено обсъждане

План за превенция и ограничаване на младежката безработица на Община Троян за периода 2015-2018 г.
  
Уважаеми съграждани,

Община Троян организира обществено обсъждане на проект за План за превенция и ограничаване на младежката безработица на Община Троян за периода 2015-2018 г., което ще се проведе на 21 април 2015 г. (вторник) от 18:00 ч. в салона на Община Троян.

Планът е разработен от екип, включващ експерти от общинската администрация, Дирекция ,,Бюро по труда“ (Троян) и представители на бизнеса, образователните институции и неправителствените организации.

Проектът на документа е оповестен на сайта на Община Троян. Писмени предложения и препоръки по него можете да внесете в срок до 30.04.2015 г. (четвъртък) в деловодството на Община Троян или на e-mail: preslava.ivanova@troyan.bg.

Каним Ви да се включите в обсъждането и очакваме да допринесете със своите мнения и предложения за създаването на програмен документ, който успешно ще спомогне за разрешаването на проблема с младежката безработица на територията на община Троян.

С уважение:
Донка Михайлова, кмет на община Троян

16 коментара:

Анонимен каза...

Доцкей,

слушай сега стига вече с твоите консултативни, квартални и ПР съвети. Стига с тези обществени обсъждания, стига Къртице.

Няма да те изберем за кмет не го ли разбра.Търси си от сега работа, защото есента ще бъдеш безработна.

ДОЦКЕЙЙЙЙ

Анонимен каза...

Дона Къртицата няма нито един ден опит като ръководител, какъв кмет ще бъде такъв човек. Неуспешен

ИСКАМ ДА СЪМ КМЕТ ОТ Герб каза...

Давайте мойте хора мачкайте за да бутнем омразната кметица да дойдем нашите и да я подкараме като при чича Минка Чекиста:ще си накупим офисчета за жълти стотинки...ще си асфалтираме пътя до вилата....няма да слизаме от служебната кола.....ще прибираме комисиони от всякъде....ще си купим по няколко апартамента...еехх кеффф!!!!!!!!С Герб до гроб!!!!!.........

Анонимен каза...

Другия месец ще се изсипят тумби бъдещи безработни, демонстриращи познанията си да броят до 12 :)

Анонимен каза...

Г-жо Михайлова,

как се чувствате като четете тези коментари? Помните ли когато ви предупредих как ще се зашъртят нещата срещувас. Този път и до балотаж няма да стигнете май!

Анонимен каза...

Даже няма да има балотаж. 3-ти, поздравление!

Анонимен каза...

3-ти, кефиш ме! Много точно ги цакаш!

Анонимен каза...

Темата за младежката безработица звучи добре, но само толкова. Тя не е основния проблем на Троян. Безработните и работещите в Троян живеят при еднакво гадни условия. Движат се по еднакво гадни пътища и се борят за еднакво гаден стандарт на живот. Е, от това число можем да извадим около 25% от работещите на трудов договор - някои по-големи предприятия и бюджетните администрации. Но да се мълчи за общата мизерия, но да се тръби за проблемите на 127 броя безработни младежи в цялата община, при работещи при гадни условия над 10 000 човека е ... прах в очите.

Анонимен каза...

Потресен съм! Ще борим младежката безработица, с назначаване на пенсионери на работа в общинската администрация. Защото преди няколко дни е назначен поредния пенсионер в общината - милиционер, който е гушнал обезщетение от държавата и висока пенсия. Сега вече е на държавна работа. Благодарение на Къртицата. Гнусна комунистическа работа.

Анонимен каза...

Кажи му името да видим дали е вярно??

Анонимен каза...

1-ви и 2-ри, Бойко-Борисовюгенд в делириум!

Анонимен каза...

Ами дайте пример- изгонете всички пенсионери от общината и назначете млади хора.
Банков и Русенов за какво са Ви/ни?
Изобщо Русенов защо трябваше да се назначи?
Покажете на младите, че се мисли за тях и разкарайте пенсиите!

Анонимен каза...

Поредният точен проблем, дефиниран от Михайлова. Това е начинът да се борим с изтичането на млади хора от Троян. Ще отида на дискусията.

Анонимен каза...

Една Михайлова не стига - трябва да вдигнат заплатите в троянските фирми. В "Калинел" например, където обикновените хора са с мизерни заплати, за сметка на 5-6 приближени, които освен да работят трябва да контролират работниците си как гласуват на избори.

Анонимен каза...

Никога преди в Общината не са назначавани толкова млади хора колкото през последните 1-2 години. А че други един двама все още са в администрацията, значи има защо. Колкото до Русенов - само стаята му е в сградата. Не е назначен от кмета и не е служител на Община Троян.

Анонимен каза...

1-ви, май гънките в главата ти са много изправени. То почти няма гънки. Що за профанщина. Или си много елементарен или се правиш на такъв, но и в двата случая е зле!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |