Повече дупки - повече възможности!

* Особено силен бе урожаят по време на Великденските празници, когато кажи-речи половин България се одруса по пътя към
 Светата обител в Орешак
Читателите ни пишат
По пътя през кв. "Ливадето"
Шеговитото читателско писмо на нашия приятел Мариян Данчев ни развесели. Но посоченият проблем изобщо не е весел, а за пътуващите през троянския кв. „Ливадето”  е направо болезнен. А те, знаем, никак не са малко, защото оттук е единствената връзка на Троян с Орешак и Троянския манастир и въпросният пътен участък е един от най-натоварените и знакови в община Троян. Четете, „веселото” писмо на г-н Данчев трябва да се прочете. Т21

Стойко Данчев с богатия урожай от изплюти от дупките автомобилни тасове
ОТ БЛИЗО месец двама предприемчиви троянци - от кв „Ливадето”, чиято основна улица бе разкопана, закърпена, наскоро пак разкопана и пак закърпена, но в крайна сметка и до днес продължава да е осеяна с малки, големи и още по-големи дупки - подхванахме доходоносен бизнес. Въпреки поставения предупредителен знак, ясно сочещ опасността, въпросната двойна дупка (виж на снимката) на всеки 15-20 минути изплюва по един тас, досущ като кокошката със златните яйца. Особено силен бе урожаят по време на Великденските празници, когато кажи-речи половин България се одруса по пътя към Светата обител в Орешак. Предприемчивите нашенци сме ние – баща и син Мариян и Стойко Данчеви.

Двойната дупка - като кокошката със златните яйца
Без думи
„СРЕЩУ 2 лева всеки от вас, на когото му липсва тас, може да си го получи съхранен от нас!“ е мотото на новия ни бизнес. Разполагаме с богати наличности, даваме и телефон за връзка: 0897/299984 (звънете в извънучебно време, след 13:30 ч., търсете Стойко).

И ХИЧ да не слушаме вече приказки, че в Троянско нямало условия за развитие на бизнес. Не е вярно, има. Повече дупки - повече възможности!

15 април 2015 г.

Мариян Данчев, Троян, кв. „Ливадето”

Бел. авт. На снимката е синът ми Стойко Данчев, 12-годишен, съорганизатор на бизнеса. Той събира тасовете и ги класифицира по марка, цолаж и т.н., той основно отговаря за тази дейност и прибира печалбата.

26 коментара:

Анонимен каза...

Доцке,

виждаш ли какво направи. Не те искат хората. Подай си оставка и марш към Ловеч.

Анонимен каза...

Доцка Къртицата

Доцкейййййййййййййййййй само дупки можеш да правиш

Анонимен каза...

Дона Къртицата яко копае и съсипва града ни. Доцка Енкинова Акимова Кацарова Данова Балева СТОИЛОВАААААА

Анонимен каза...

Троловете от троянското Герб са се разпищолили но ефектът е че лъсва вопиющата им "интИлигентност" и свирепа жажда за власт,даа не дава господ някой от тях да докопа власта че жална му майка на Троян!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Тя Доца се омаца, ами Муньовите дупки край автогарата. Хвани единия, че удари другия. Защо да се ремонтира качествено, като след 1 година могат да се откраднат повече пари от същите дупки. Не знам къде гледах табели в един град - Граждани, за ремонта на еди коя си улица сте дали еди колкоси пари на еди кой си кмет. Ама и да ги сложим, пак тая ще е - Троян в Булгаристан.

Анонимен каза...

Хе-хе ще ви се, ама половин БГ беше в чужбина, а не при "известния с подвизите на монасите си" Троянски манастир.

Анонимен каза...

То май вие се омацахте. Не искам да споря с никого, но "Симеон Велики", на която живея сега е като булевард. 30 или 40 години тази улица чакаше... и за ваше съжаление дочака Донка Михайлова.

Анонимен каза...

Всеки бизнес е добър. Като направят пътя до Орешак гладък като "Монца", се гответе да предоставяте тенекеджийски услуги, а защо не и частни линейки? А Къртицата е в цикъл и сега не може да асфалтира.

Анонимен каза...

Допреди две седмици имаше сняг. Асфалтобазите не бяха започнали да работят.

Анонимен каза...

Трима Мърляч-кмета изпратих с кеф,благодарение на Донка ,на Гената любимите липи по Каравелов са по нисички вече с някои метър-Браво .От ДСБ съм така ,че ....

Анонимен каза...

На Троян не му върви на кметове и това е...Крадлив комунист , крадлив милиционер завършил школата на КГБ в Империята на Злото, комсомолска секретарка пропагандирала и насаждала престъпната болшевишка идеология, която няма и ден стаж извън БКП и която е толкова нахална, че вместо да се срамува за некадърността си, е вирнала глава по троянските улици. Заслужено народът я нарече Дона Къртицата! Такава и ще си остане в историята...

Анонимен каза...

Генчо, я питай доца, кво прай секретарката й и една общинска чиновничка в Тунис? Дали двете клявки са пратени там по линия на младежкото БСП, но за сметка на всички троенци? И защо Кънчо двойния пенсионер (двоен щото се е пенсионирал веднъж, като военен и втори път, като общински служител... аха третия път ще се пенсионира, като чекист) слага по тънак на половина асфалт, който след като се напука прораства с трева? И къде е разликата в цената? И що тече говна в реката от колектора срещу банка славяни? Нали е нов! Толкова много въпроси има, но няма кой да пита.

Анонимен каза...

аз от 1974 год ,чакам да асфалтират улица Г.Бенковски"

Анонимен каза...

Че то пък една улица № 13

Анонимен каза...

РобоКоп
Кво искате бе, злобари ниедни?! Най-важния път, а именно пътят към Балабанското е превъзходен. Какви сте вие, че де ви правят пътища като за хора? Да не би да сте тлъсти мекерета на тогова/оногова? Ми не сте.

Анонимен каза...

нямат срам тез от общината,бруталниса..
троян е най мизерния град в българия за сажеление и най коромпиран за да бездействат

Анонимен каза...

Зa съжaление вече гледaм дa се орибирaм все по-рядко в гр. Троян, зaщото емоционaлно не издържaм нa товa, което виждaм. Ужaсни тротоaри, убийствени улици, никaквa рaстителност. Тaзи, която е остaнaлa е окaстренa зa мен вaрвaрски. Стрaшен прaхоляк. Излизaм нa рaзходкa и след 10 минути вече не приличaм нa нищо, зaщото мизериятa е нa ниво кaтун. Съжaлявaм, но всеки път кaто си дойдa зa ден, двa рaзбирaм, че нямa дa се върнa дори и зa по-голямa зaплaтa от сегaшнaтa ми. Не одобрявaм плюенето по кметa нa грaдa, зaщото Вие всички знaете, че отговорносттa е общa, но е нaй-лесно дa отличим изкупителнa жертвa.

Анонимен каза...

Ами не се прибирай бе. Ние местните смятаме, че затова се плаща на кмета - да управлява и стопанисва града. Като има прах, нали купиха супермодерна метачка за майка си и баща си като пари. И виж колко струва една нова или втора употреба в интернет от същите. И защо си мислиш, че всички на власт се втуркат на големи (някои напълно безмислени) европейски проекти с много копане и заравяне, щото много си обичат града, съгражданите и родината ли?

Анонимен каза...

местните феодали не обичат от друго място някой с възможнисти и идеи да идва в Троян и да прави нещо

Анонимен каза...

Уважаеми "Троянски всезнайковци", които все критикувате кметицата, само да ви информирам, че пътят към с. Орешак е третокласен път от републиканската пътна мрежа - III-357 и критиките ви (които между впрочем и аз одобрявам), трябва да насочите към други инстанции! А колкото до това, дали се харесва кметицата на населението от общината, това съвсем скоро ще се разбере, нали изборите наближават! Лично аз одобрявам работата на Д. Михайлова, не живея постоянно в града, но виждам, че се работи!

Анонимен каза...

При всички кметове се работило и се работи. Свършена ли е работата както трябва или са усвоени едни пари, това се питат хората. Така е в цяла България, нашите прилагат челния опит. Няма как положен студен асфалт с дебелина 3 см да изкара повече от една зима.

Анонимен каза...

До 18-ти!
Не се обръщaй към мен с ,, бе" , селянин тaкъв! Зaтовa кaдърните и мислищите бягaт от Троян и Бългaрия. Зaщото селяците по душa и мислене ни зaвлaдяхa.

Анонимен каза...

20-ти, между Троян, Орешак и Черни Осъм почти няма републиканска пътна мрежа, защото населените места "преливат" едно в друго. Така, че Дона Къртицата си отговаря за всички дупки. А наесен ако приемат задължително гласуване ( а не само червените бабички и ромите да гласуват)-Дона Комсомолката ще гледа кметския стол през крив макарон!

Анонимен каза...

РобоКоп
Троян е най-великият град, всичко е безплатно, дърва си режем колкото си искаме, има ги в гората. Чакъл и тръби си вземаме от новостроящата канализация на корем, също 4 фрий. Трябва ти нещо, като мръкне качиш трактора, идеш и си земеш. Паркираш си където ти кефне, когато и както. Има и евтин дизел, моа не си спираш трактора изобщо. Нали се сещате откъде... Бе супер сме си. Завиждайте си.

Анонимен каза...

Нима "ГЕРБ тролове" ЕООД не знае, че това е републикански път. Марине, спри да плащаш на некадърници!

Анонимен каза...

До № 20. Уважаеми, пътя през кв. Ливадето е третокласен, но новоизградената канализационната мрежа и водопроводните отклонения са общински.Съответно и възстановяването на асфалтовата настилка върху линейния обект е задължение на възложителя. Критиката е насочена към когото трябва, в случая община Троян. Няма да ти изнасям лекция по административно управление или за актове и протоколи по време на строителството и как се извършва СМР в чужда собственост/в случая държавна/ защото е ненужно , но не си прав в твърдението си в коментар № 20.Преди 5 дни изпратиха машина и по технология "Печматик" изкърпиха образувалите си дупки, но това не поправя нещата. Там след приключване на СМР е необходимо полагане на износващ пласт. Въпроса е кой ще го плати, общината или пътната агенция. Ще ти помогна-нито една от двете институции.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |