Кметски поздрави и дарове за Владо и отбора на „Аякс”

* Кметът Донка Михайлова поздрави звездата на българския биатлон Владимир Илиев и треньора му Цветан Цочев-Куршума
Биатлон
Г-жа Михайлова връчва подаръка си на биатлонист №1 Владимир Илиев, 9 април 2015 г.
НА ВЕЛИКИ четвъртък (9 април) кметът на община Троян Донка Михайлова посрещна в кабинета си героя на българския биатлон от тазгодишното Световно първенство, медалист от Европейското първенство и лидер на мъжкия ни национален отбор – възпитаника на троянската школа и представител на троянския клуб по биатлон и стрелба „Аякс” Владимир Илиев. С Владо бе неговият треньор в „Аякс” и треньор №1 на Троян за миналата година Цветан Цочев-Куршума, както и част от отбора, включително националката и №1 в женския ни биатлон в момента Емилия Йорданова.

ЗА ШАМПИОНА и треньора му имаше и кметски подарък – в пликче, но по-важното е изразеното възхищение и разбиране, че успехите на спортистите ни трябва да получават адекватна подкрепа от Общината. „Клубът по биатлон работи здраво и за подобряване на материалната си база, защото има други, които чакат всичко наготово”, добави г-жа Михайлова. В приятелския разговор с биатлонистите стана ясно, че през м. септември в Троян ще се проведе Балканското първенство по летен биатлон, състезанието ще е на старото трасе. А за 2017 г. кандидатстваме за домакини на Световното първенство – то трябва да е на новото трасе (в района на мотополигона при входа на Троян) – вече имаме ново модерно стрелбище, но трябва да се изгради и асфалтовият ролбан. „Надяваме се с Божията подкрепа да успеем”, заяви г-н Цочев; „Само с Божията подкрепа няма да стане, ще помагаме и ние”, допълни градоначалникът.

Кметът с гостите си от КБС "Аякс", Община Троян, 9 април 2015 г.
ТРЕНЬОРЪТ съобщи още нещо – че Владо е получил оферти за присъединяване към отборите на „Левски” и ЦСКА, но не е изневерил на троянския си клуб и ще продължи да се състезава за „Аякс” и Троян. „Този избор трябва да бъде възнаграден, подобаващо!”, бе репликата на човека на Т21. „Така е”, съгласи се кметът.


Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

Доцка се мазни на всеки за да гласуват за нея, ама няма.
Доцке Къртицеееее

ИСКАМ ДА СЪМ КМЕТ ОТ Герб каза...

АЗ ЩЕ СЪМ!!!! И ще оправя Троян повече и от чекиста!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Доцке,
на есен ще си заминеш за Ловеч като вземеш Ачко Мамин и Злобарката ДИмова с теб!

Анонимен каза...

Къртицата няма да се кандидатира защото знае че няма шанс и затова ходила да се моли да я направят депутат.

Анонимен каза...

Преди една година тук коментарите за Михайлова бяха само положителни, сега са основно негативни. Радвам се че хората разбраха че тази жена няма нито един ден трудов стаж като ръководител.

Анонимен каза...

Коментиращите, то е ясно какво целите, но явно мозъците ви са като топлийка и не проумявате, че драсканиците ви имат обратен ефект. Жалки напъни на елементарни хора. Но всъщност....не трябваше да ви го казвам - продължавайте в същия дух!

ИСКАМ ДА СЪМ КМЕТ ОТ Герб каза...

Давайте момчета тъй ви искам Къртицата трепери чичо Минко Чекиста и чичко Паричко и те ви поздравяват.Победата е наша!!!!!С Герб до гроб!!!!!

Анонимен каза...

интересно защо Вл.Илиев с коментарите по телевизията казва Захаров за треньор, а тук се появява друг.На кото да вялваме

Анонимен каза...

Захаров е треньор на националния отбор. Цветан Куршума е треньор на Илиев в клуба му КБС "Аякс" - Троян

Анонимен каза...

а треньорката каква функция изпълнява

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |