Три бързи производства - срещу пиян, дрогиран и без книжка

* Джигитите зад волана ги грози от една до две години затвор
Крими
НА 5 МАРТ в с. Черни Осъм полицейски патрул спипал зад волана пиян като кютюк 47-годишен от селото (в полицейската сводка не се посочва името/инициалите на нарушителя). Алкохолната проба на място отчела „шампионските” 2,33 промила алкохолно опиянение. Срещу пияния шофьор е образувано бързо производство по чл. 343б от Наказателния кодекс (НК), предвиждащ до една година затвор.

БЪРЗО производство миналата седмица е било образувано и срещу двама „джигити” от Троян. Срещу 26-годишния Б.В., управлявал автомобила си след употреба на наркотици – по чл. 343б (3), предвиждащ до две години зад решетките; и срещу 35-годишния С.Б., карал без книжка, с вече влязло в сила едногодишно наказание за същото престъпление – по чл. 343в (1), който може да го „награди” с до две години затвор.

Т21

15 коментара:

Анонимен каза...

Кой е този джигит от Черни Осъм ?

Анонимен каза...

Няма значение кой е,то там други няма...

Анонимен каза...

Е, пиян бил... ами човека взема пример от полицайте, които
пият, след това управляват патрулка и предизвикват ПТП.
След като полицаят го е бил направил - би следвало
да е нормално и правилно. Нали те отговарят за
закона и реда?

Анонимен каза...

3-ти,ти па си мноо убав

Анонимен каза...

Може и да карам пиинал и с превишена скорост, но
не моат ма фанат.

Анонимен каза...

Ти си от наште,няма да те гоним за да не вземем да те фанем без да искаме.Тез тримата не са от наште и ще си плащат сега щом не му знаят реда .

Анонимен каза...

Искам яки проверки за алкохол и дрога, всекидневни! Искам полицейско присъствие на всички изходи/входове/на Троян ,денонощно!

Анонимен каза...

Май искаш да ти напишат някакъв измислен акт. Например
за неправилно дишане по време на шофиране, а?
Иначе е лесно - членуваш в сдружение троян - 166, плащаш
си редовно и не те пипат.
Спираш на забранени и възлови места, като създаваш
предпоставка за ПТП при заобикалянето ти, но това
не се отчита :)

Анонимен каза...

Тез тримата явно не са си плащали членския внос напоследък и щрак мариике на портрет.

Анонимен каза...

Колибарец Джони МотЪн От сабайлян съм кат кютюк.

А бе!
Кво е да си пиян като кютюк?
Някакво смислено обяснение!?

Анонимен каза...

Искам пътен контрол №8-ми, действащ и ефективен. Искам да виждам патрулките на КПП-та, полицаите да извършват проверки. Искам да са на улицата и да работят.Не искам да виждам патрулките да висят по бензиностанции в кафето на бенциностанция Троянефт или сутрин да излизат от стадиона където са спали. Колко коли в Троян карат без включени фарове, виждал ли си? И защо не ги санкционират? Защо висят все на едно и също място за кантрол на скоростта-пред ХФЗ и Машстрой/бившите де/? Защо не контролират скоростта примерно по Ботев?Не се притеснявам от измислен акт №8-ми, нито от това да ми поискат пари. Нямаш представа какъв скандал ще направя ако се случи!Ще се обадя на 112, ще извикам кмета на града, ще извикам шефа на КАТ Ловеч и бъди сигурен, че поискалия подкуп ще съжалява и то яко. Но за да го направя, означава аз да съм изряден-застраховка, преглед, винетка, обслужена кола, зимни гуми, фарове, аптечка, вериги, стикер на пожарогасител, спазване на правилата за движение, колата ми е оборудвана с камера както е на Запад.Само тогава можеш да го правиш №8-ми. Това е лична отговорност на всеки.Но искам кантрол! Въпроса е как това ще стане с 2-3 служители по КАТ. Те не стигат само да тичат по ПТП, камо ли да извършват кантрол.И още нещо №8-ми. Искам данните на КАТ да са предоставени на всички застрахователи. Така келемето с БМВ- то което има куп нарушения и се държи като идиот на пътя ще плаща скъпа гражданска, както е в нормалните бели държави.Много ли искам №8-ми?

BOND каза...

Поздравления 11-ти! Отдавна не съм чел толкова смислено изказване. Много правилно разсъждаваш по тези въпроси, само че, колко от нашите съграждани са готови на това? 8-ми правилно подсказва - членуваш в сдружение 166, плащаш си под някаква форма и се правиш на дерибей! Това е манталите на повечето наши сгръждани, за съжаление! Добре, че не всички могат да са членове на това сдружение, че сигурно и пред шадравана щеше да има коли.

Анонимен каза...

До 11. Анонимен

Само да вметна-за зимни гуми могат да ме проверяват,ама кога ги трупам върху купът на Заговезни.По троянски му. уруглюване.

Анонимен каза...

11ти ,явно не си от сдружението щом си толкова изряден.Забрави ,че ще има в Троян такива проверки ,то половината ченгета ще изгърмят тогава.

Пожарна Техника каза...

И по- строги мерки трябват! Трагедиите по пътищата са ненормално много и това трябва да спре.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |