Анна Тодорова е новият лидер на ДСБ – Троян

* На извънредно събрание била приета оставката на инж. Милко Станчев; заръка към новото ръководство – да укрепва вярата във възможностите на партията

Анна Тодорова
Партийно строителство

АННА ТОДОРОВА е новият председател на общинската структура на партия „Демократи за силна България” (ДСБ) – Троян, научихме от члена на партийното ръководство инж. Никола Василевски. Изборът станал на извънредно събрание на 5 март, на което били приети оставката на досегашния председател инж. Милко Станчев и отчетът за работата на партийната организация (инж. Станчев подаде оставка заради скорошното му назначение за директор на Държавно горско стопанство – Троян, но остава общински съветник от ДСБ в местния парламент – бел. Т21). Г-жа Тодорова е завършила химия в Пловдивския университет, работи в частна фирма, омъжена, с две дъщери; член е на ДСБ - Троян от основаването на организацията и бе в кандидатската листа на партията за парламентарните избори през 2013 г. и 2014 г. 

ЗА ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ на ДСБ – Троян бил избран Дилян Бакърджиев, ковчежник е Галина Пенкова, а членове на ръководството – Христина Цанкова и инж. Василевски. Партийният форум приключил с пожелания към новото ръководство – да укрепва вярата на гражданите на Троян във възможностите на партията, яснотата на идеите й и в стремежа за реформиране на обществото ни. 

Т21

Още по темата:

2 коментара:

Анонимен каза...

Нищо ново. С това действие ДСБарите разчистиха пътя на Свилен Андреев от куневата партия към лидерството на Реформаторския блог в Троян. Почвам да си мисля, че той ще им бъде и кандидат наесен, не че имат голям избор.

Анонимен каза...

Пълна трагедия за ДСБ. Милко Станчев назначава едната си секретарка Ани за лидер на партията, а другата Галя за ковчежник. Този човек отблъсна всички хора от партията, като я превърна в бащиния, за да докопа до постове.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |