Още злато за „Винпром Троян”

* Нови два златни медала за лидера в производството на плодови ракии – за стара 7-годишна сливова и за бутиковата 25-годишна сливовица специална резерва
Винария 2015 
ЛИДЕРЪТ в производството на плодови ракии в България – нашият „Винпром Троян” АД (част от чешката фирма „Рудолф Йеленек” АД), отново спечели златни медали в своето амплоа (плодовите ракии) на международното изложение „Винария 2015”, което се проведе от 4. до 8 март в Пловдив. Златните ни медали са два – за стара 7-годишна сливова ракия и за бутиковата 25-годишна сливова специална резерва.

ПОРЕДНИТЕ троянски отличия не изненадват ценителите и специалистите в бранша, а само затвърждават водещите позиции на „Винпром Троян” на пазара на високоалкохолни продукти. Тук трябва да кажем, че троянският производител държи марката на прочутата не само у нас „Троянска сливова ракия”, която се създава по изпитана във времето класическа технология и е една от емблемите на Троянския край.

„СЪРДЕЧНО благодарим на всички свои служители, защото благодарение на техния труд покоряваме все повече и повече нови върхове. И разбира се - на всички наши фенове и почитатели за подкрепата и доверието в продуктите ни. Каним и вас да споделите радостта от успеха ни и да опитате отличените напитки. Наздраве!” Тази възторжена благодарност от екипа на „Винпром Троян” АД прочетохме в сайта на компанията по повод успеха на „Винария 2015”. И от нас – честито!

Т21

Още по темата:

15 коментара:

Анонимен каза...

Господа от „Винпром Троян” АД (част от чешката фирма „Рудолф Йеленек” АД) защо на дребните акционери с по 10-20 акции досега за толкова години не сте изплатили нито стотинка девидент? Не Ви ли е срам?На това бизнес ли му викате?И се имате за голяма работа на гърба и за сметка на дребния акционер?

Анонимен каза...

До 1-ви: Ако няма приет от ОС на акционерите, одитиран годишен финансов отчет и съответно решение на ОС за разпределяне на печалбата, забрави за изплащане на дивиденти.

Анонимен каза...

Тва ся в тоя "Фемъли Ризърв" от горена захар ли е цвета или от бъчвите? Има ли гаранция че е дестилат 100% или е бъркоч тип "Цар Киро" вери олд спиешъл, фемъли ризърв?

Анонимен каза...

Важно ,че има награда.Те и пиачите сигурно толкова разбират какво пият.
А за акционерите...
Някой да е взимал пари от акции.Особено последните години.Всички фирми направиха така,че сами да се откажем да си търсим правата.
Налапаха се с народна пара.после се налапаха с акции от нищо неподозиращия народец и сега са по канцелариите... оп извинете,по офисите и печелят това онова.
Така и баба знае.Ами гледайте баба да не спре да трае,че ще ви пръсне цирка.

Анонимен каза...

Ми де да знам, похвалиха ми една от троянските, взех я, опитах я, пие се, ама тук на село съм пил по-хубави домашнярки без претенции за експерт. Но пред тази дето пих от Винпрома, предпочитам какъвто и да е марков скоч на 15/20 лева шишето 0,7.

Анонимен каза...

Може би е ТЕНДЕНЦИОЗНО, че няма възможност за коментар под материала за Златния печат на хлебозавода НИ.
Понеже всеки нормален човек ще си каже истината - хлябът, който се продава по магазините в Троян не прилича на нищо друго, освен на подпикана подметка (основно този, който е найлоновите пликове). Аз не ям тази свинщина, но от време на време ми попада пред очите. Котките ми дори се задавят от него - честна дума. И не само моите котки. Такова тесто е - повърня. Писах на директорката по този въпрос преди около 2 години, но, както очаквах, отговор нЕма, Не е достойна да каже каквото и да е по този въпрос, камо ли да промени нещо. Понеже стадото в Троян си го купува, какъв и е зорът?

Анонимен каза...

Защо отношението на читателите към последните две статии на Т21,една от които не може да се коментира е такова?
Дали заради неоправдан негативизъм и плод на тотално отрицание на всичко,или основателна тревога за несправедливост.
Както не отдавна се даде награда и на един троянски хотел за наи-най...?
Аз имам възможност да купувам различни хлябове и си признавам,че основно консумирам от троянския.6-ти може би е пресилил с описанията,но наистина има доста по-добри хлябове от нашия.
Освен ако нашият хлебозавод не изнася по-качествена продукция в другите общини..
Това важи и за ВИНПРОМ-а.
Абе все има нещо да не ни е наред.

Анонимен каза...

Обиковената ракия я скапаха отдавна, а спирта идва с цистерните преа ден. Айде, поне да не ни баламосват !

Николай каза...

Съжалявам, че ще съм поредният със забележки, но SLIVOVITZ е безумно маниерно, ако не и печатна грешка.
На задния етикет на отлежалата ракия пък има и граматическа грешка:
"ПродуктА не съдържа...""
Неуместен кратък член, и то в този бастион на пълния член - гр. Троян :-)

Аз също съм любопитен за цвета на отлежалата и старата ракия - от бъчви, от дъбови пелети или от E150 (карамел или "горена захар", както беше казано по горе)

Анонимен каза...

Вярно бе, това "Troyanska SLIVOVITZ" е голям ташак, що поне не го написаха "Troyanski SLIVOMITZIN", звучи някак по-солидно. А аз като 5ти предпочитам "WHISKITZ", ама задължително да е скоч :)

Анонимен каза...

Да бе, верно!!! Поне да имаха малко чувство за хумор, да я кръстят "Дърта сливова", "Стара пуканица", "Троянска светена вода"... И къде и как са я крили 25 годин да не я изнесе някой?! Ми не е за вярване, инак ако ракията е наполовина добра колкото са кутията, етикета и шишето, става са пиене, зависи и от цената де;)

Анонимен каза...

Той и сливовият празник се прекръсти,та ракията ли?
А какво има вътре,само химиците знаят.
Дърта ракия от стар химик.
Ха-ха-ха.
Ей,хора,да не би да е хубава нашата,троянската от ВИНПРОМ-а,а само дето обидихме фабриката?

потребител каза...

Вие поне с чест и достойнство поемате коментарите, а не като Хлебозавода, който се кичи с измислени награди, а никога под статиите не се разрешават коментари. Тях ги е страх да научат истината за себе си и за клисавиците с които "хранят" града ни. Наглостта им стига и до там, че "карат" полицията да глобяват чуждите доставчици за това че спират пред магазините. Просто е недостойно. Все пак в в града ни живеят умни хора и тези Селски номера не са изненада.

Анонимен каза...

Страх ги е да не ги кримилизират по новите проектозакони...

Анонимен каза...

*криминализират

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |