Хлебозаводът ни със „Златен печат”

*  Троянското предприятието се нареди до фирми като „IBM България” и „Нестле България” * Стаменка Дамянова: „За нас наградата е мотивация, престиж и възможност
за разширяване на пазарите”
Отличници
Изпълнителният директор Стаменка Дамянова получава наградата
НА ОФИЦИАЛНА церемония в галерия „София прес” в столицата (26 февруари) бяха раздадени ежегодните награди за европейски мениджмънт и социална отговорност „Златен печат”, златна монета „Писменост” и „Златна книга”. Наградите се връчват от Съвета на европейската бизнес общност в България, а отличените фирми и организации могат да използват златния печат при официалната си кореспонденция с партньори и институции у нас и в чужбина.

А ХУБАВАТА новина за нас е, че сред призьорите тази година е и троянският Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД), който се нареди до фирми като „IBM България”, „Нестле България”, „Идеал Стандарт”, „Карлсберг България”, „Белла България", до Постоянното представителство на ООН за развитие в България, Националната комисия за ЮНЕСКО – България и др. Наградата на „Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД получи изпълнителният директор на предприятието Стаменка Дамянова. 

"Златният печат" на троянския Хлебозавод
„ЗА НАС НАГРАДАТА е мотивация, престиж и възможност за разширяване на пазарите чрез качество, висок професионализъм и перспективна производствена политика”, коментира г-жа Дамянова. Припомняме, че троянският Хлебозавод е лидерът в производството на хляб и хлебни изделия в Троянско и Ловешка област и е носител на множество златни медали за свои продукти от реномираното специализирано изложение „Булпек”.

Т21

Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |