Д-р Росица Бузева – стоматолог на 2014 г.

* Престижната награда й връчи председателят на зъболекарския съюз д-р Борислав Миланов * Не само отличен професионалист, но и лекар с голямо сърце, обичащ и обичан от пациентите си
Отличници
Д-р Русица Бузева получава наградата, Сафия, Парк хотел "Москва", 13 декември 2014 г.
ИЗВЕСТНАТА троянска стоматоложка д-р Росица Бузева бе отличена с националната награда „Лекар по дентална медицина на 2014 година”, връчвана от Българския зъболекарски съюз (БЗС). Общо 28 стоматолози от страната получиха престижното професионално отличие, като единствено д-р Бузева е от малък необластен град. Церемонията се състоя в столичния парк хотел „Москва” на 13 декември, непосредствено след приключването на извънредния конгрес на БЗС, и на нея присъстваха над 200 стоматолози от цялата страна,

Д-р Бузева със сина си Тихомир Шейретов, студент по стоматология
С колежката, съгражданка и приятелка д-р Виолета Койновска
Д-Р БУЗЕВА, която има 28-годишен стаж, е номинирана от Регионалната колегия – област Ловеч и при награждаването бе представена от председателя на колегията д-р Велислав Симеонов. А наградата – сребърен плакет, което е най-високото отличие при стоматолозите у нас, бе връчена на съгражданката ни лично от председателя на БЗС д-р Борислав Миланов и заместника му д-р Николай Шарков.

„НАГРАДАТА не е само за мен, приемам я и като признание за всички колеги от Ловешка област – това казах и при награждаването”, сподели пред Т21 д-р Бузева. Тук е редно да припомним думите на д-р Симеонов при представянето на троянската си колежка – не само отличен професионалист, но и лекар с голямо сърце, обичащ и обичан от пациентите си. И от нас – честито!

8 коментара:

Анонимен каза...

Брaво!

Анонимен каза...

Заслужена награда...

Анонимен каза...

Щом на Бузева е 1-ва награда ,ясно е защо всеки втори българин е толкова щърбат. Самият аз съм с чене благодарение на "големия" и професионализъм. Жалко за децата ,които осакати! П.Колчев

Анонимен каза...

Абсолютно вярно, г-н Колчев! Преди години въпросната "отлична" зъболекарка искаше да си скъса дипломата понеже беше сигурна, че зъбът ми няма да се оправи и е за вадене, но добре че не я послушах! :) Държа се доста самонадеяно и префърцунено! Нищо чудно, че троянци масово са без зъби!

Анонимен каза...

Д-р Бузева ми облече зъбите, направи го перфектно. Каза ми че гаранцията е 5 години а вече 25 години зъбите не са мръднали.Д-р Бузева е изключителен професионалист и прекрасен човек. Д.М.

Анонимен каза...

Зa съжaление проблемa със зъбите нa троянци не е в зъболекaрите, не е тяхнa цялaтa зaслугa по-точно. Вижте нещо според мен имa във въздухa ни и нaй-вече водaтa, която пием. От много време нaсaм мисля, че имa нещо, което трови бaвно нaшия рaйон. Спомняте ли си случaя когaто бившия Кремиковци е трябвaло дa бъде построен именно при нaс.

Анонимен каза...

Бавно, но сигурно! Дори и мъртва не искам да съм в тази държава!




Анонимен каза...

Отличен стоматолог и изключително добър човек е д-р Бузева. ЗАСЛУЖЕНА НАГРАДА! БРАВО!!! М.И.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |