Българските публични домове днес

Актуализиран

ЕТО ГИ актуалните рейтинги на българските публични домове днес - към 21:00 ч. вечерта (според агенция "Алфа рисърч"); говорим в национален мащаб, за Ловешко и Троянско ще се доизясни утре. Общият интерес към споменатите публични структури като цяло си остана сравнително нисък, по-нисък от очакваното (около 46 на сто). В крайна сметка Висшата лига ще е твърде шарена и в нея влизат осем, достигнали заветния рейтинг 4.

ЦИФРИТЕ сочат следното:

„Генералска смучка” – 33.0

 „Червените гащи” – 15.2

„Задна анадолска” – 14.2


 „Реформаторски тек” 9.1

„Патриотична свирка” - 7.5

„Безцензурна буба” - 6.1

„Абъвъгъзъ” – 4.4

„Атакувай орално” – 4.4 

21 коментара:

Анонимен каза...

Генaди....тотaлно си изплискaл легенa!

Анонимен каза...

Мисля, че написаното по-горе е излязло извън контрол...това е ненормално.Може ли такива неща да се пишат в сайт, в който влизат потребители на всякаква възраст...просто без коментар!

Марин Платников каза...

Добро попадение! Той целият ни политически живот се върти около "преебаването", най-вече на избирателя....;)

Анонимен каза...

Браво, Генчо, ама гледай пак да не те съдят педерасите! Супер си!!!

Анонимен каза...

Генади, че лижеш бойков гъз приехме, но ти драги се увлече и нямаш мярка, айде ни информирай за далаверите на троянските "бизнесмени"

Анонимен каза...

Както казахте: простакЪТ си е простак.

Анонимен каза...

ха-ха - "Дневник"
Раздува рамадан кунев, а дава на Атака 2 пункта наолу!

Анонимен каза...

така му се иска на Генади, но не би.
народа не ще мутри и национални предатели

Анонимен каза...

Не плюйте по Генади. Всичко е въпрос на вкус, и всеки има право на лош такъв.

Анонимен каза...

Баааааахама мама миа кви естети, кви мОралисти, кви арбитри елагантиаруми в тоа опърдян Троян?! Човекот си има вестник и си пише квото си иска в него. Сипал си е питие с ядки и си гледа плазмата и си пише, кво искате? Направете си и вие сайтове, пък вижте дали има кой да ви напсува там...

Анонимен каза...

Ех Генади, налегнаха те мераци ли? обикновено когато възможностите на мъжа намаляват се повишават мераците!

Анонимен каза...

Време е вече за коалиция и има само един вариант :
Генералската "пръчка" се подала от червените гащи за задна анадолска и реформаторски тек. Честито!

Анонимен каза...

ок! и снимката говори за проява на добър вкус!

Анонимен каза...

11-Аз съм ти фен! Гена страхотно попадение! Венсеремос! Аман от троянски моралисти.

Анонимен каза...

Браво, Генади!
Упрекват те тези, които са се познали не само по цвят .
А иначе алегорията е страхотна!
Хареса ми.

Анонимен каза...

гена,пресолил си манджата! пропуснал си партиите ''кур народен'' и ''алтернатива 69 ''

Анонимен каза...

И за капак курвата Цветелина Мирчева купува гласове в Студентски град за рязаните турци.

Иванко каза...

Гена, много ми хареса първият коментар -" Генaди....тотaлно си изплискaл легенa!" Майтап да става.

Генадий Маринов каза...

До Иванко (№19): И на мен, брат`чет, много образен, представям си се с моите 115 кг в легена, хохохо, велико, живописно... Пък някои искат да блокираме анонимните коментари, защо?!

Анонимен каза...

Браво Гени, следващият път ще се съобразявям с твоите прогнози съобразени само с публичните домове,там е истината.Днес 6.10.резултатът е изключително верен.Много е интересно сега каква конфигурация тези публични домове ще направят в националния публичен дом.Какви ли курвенски номера ще ни спретнат, дали отпред, дали отзад, но все ще ни е отново на нас. няма значение от къде ще е! Ние на тези им оправихме положението за 5 години.Да видим като народът подкрепи и малките партии, от тях какви проститутки ще излязат.Повечето са ни ясни, но за голямото лапане на общата трапеза е необхватна проституцията в този национален публичен дом.Тежко ни! Искам да поздравя секция № 14.Резултатите от нея са общо валидни за цялата община с изключение за ДПС.В тази секция са истински българи - нямаше за тях нито един глас или 1 или 2 ако не съм разбрал правилно. АКО БСП -то иска да си върне електората, да преглътнат и да махнат милионерите и богатите собственици на фирми,които залъгват работницити ,че им плащат,но за разлика от преди, те им работят и то доста много, без никакви социални придобивки,дори работно облекло, а искат да прокарват социални дейности.!!!!!Боже Боже , богаташ да дава!

Анонимен каза...

" Наказателният вот печели изборите. Тази равносметка прави на първа страница "Капитал Daily".
Междувременно "24 часа" дава и конкретен пример: "След взрива в завода в село Горни Лом настъпи есента на нашето недоволство. Хората са отчаяни и не виждат изход от тежкото дередже и мизерния живот. Няма файда от гласуване! Всичките са от един дол дренки", разказват жителите на селото, които бойкотираха изборите и не гласуваха. И Аспарухово не вярва на политиците, допълва "Стандарт". "Няма да гласувам, политиците лъжат повече от дърти цигани", казва не на шега в деня на вота Сали Мехмед. Той заедно със семейството си продължава да живее в наполовина оцелялата си къща след водната стихия във варненския квартал "Аспарухово". Домът му е в дерето на най-пострадалата улица след пороя на 19 юни през нощта - "Горна студена".

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |