Извадиха шест бракониерски мрежи на яз. „Сопот”

* Акцията бе извършена в нощта на 3-ти срещу 4 август, помагаха и любители риболовци; бракониерите - неизвестни
Крими 
ШЕСТ бракониерски хрилни мрежи с обща дължина 580 м бяха извадени при проверка  в нощта на 3-ти срещу 4 август на критичните зони за незаконен риболов на яз. „Сопот”. От мрежите бе освободена и върната във водата риба уклей – около 20 кг, множество бели риби и малки сомчета. Акцията бе извършена от екип на ИАРА (Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури) – Ловеч, като съдействие оказаха и любители риболовци. Откритите мрежи са заложени от неизвестни лица.

НАПОМНЯМЕ, че в разгара на риболовния сезон предвид високите води на реките, протичащи през Ловешка област, контролната дейност ще бъде насочена основно върху държавните и общинските язовири.

 4 август 2014 г.
Захари Велев

11 коментара:

Анонимен каза...

Браво, пали на мършите мрежите!

Анонимен каза...

Evala !!!

Анонимен каза...

Дано този да им разкаже играта на лакомите тъпанари

Анонимен каза...

Мрежите били на неизвестен извършител! Ха ха! Неизвестен но само за контролиращите.Всичко се знае и се вижда. Знаят се и бившите арендатори на язовира. Препоръчвам на господата контролиращи една седмица само да наблюдават с приборите си за нощно виждане и една нощ в седмицата да изловят бракониерите но да има и полицаи. Тогава ще станат известни неизвестните бракониери.

Анонимен каза...

Ходи да ролетките не се занимавай с глупости!

Анонимен каза...

Срамота този алкохолик,крадец да е шеф на ИАРА!!!
Той и неговия подчинен 'Рожбара" съм сигурен че не знаят водоемите ,а да камоли водните видове който ги обитават

Анонимен каза...

Една вечер видях с очите си как тези малоумници със жилетки и фенери се правиха на шутове пред Хари Велев пред кафе Атланик.
Как е възможна такава простотия още не мога да проумея

Анонимен каза...

7ми, един от тези е сина му:), който вече ни пази рибките от бракониери:) направо падаш от стопла! ей сега вече ще се оправим

Анонимен каза...

Този от снимката бе поредното политическо назначение от ДПС. Любител на чашката и хазарта без всякаква квалификация в ресора става шеф на ИАРА. ДПС се задавиха от власт.Сега искат пак да са във властта, но нито ГЕРБ нито БСП имат смелост да правят коалиция с тях. Много естествено е такъв парашутист като този от снимката да има слаби резултати в работата. Той просто си е поредната калинка. БСП си плати цената, опари се и сега го духа. Да видим дали ще го духа и ГЕРБ.А този от снимката ще го духа след изборите.

Анонимен каза...

Браво Захари,за успешната акция и с тез големи успехи в работата нищо чудно и в следващото правителство да оглавиш агенцията в София..........ако не и по нагоре УСПЕХ

Анонимен каза...

fesove

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |