Рок академията започва в петък

* В програмата: 2-часови концерти на „Спринт”, „Импулс”, „Конкурент”, творческа работилница, конкурс за нови банди, караоке; водещ – троянският зет Симеон Чешмеджиев * Важно – съпътстващ Бир фест с „Карлсберг” и футбол от Бразилия на голям екран
Предстоящо
Запомнящи се моменти от Рок академия 2013 - млади таланти от Русе и Ники от "Обратен ефект"
ТРОЯНСКАТА Рок академия 2014, втората поред – която бе планирана за 20-22 юни, но заради наводненията, жертвите и трагедията във Варна, Добрич и Търновско бе отложена – наближава със страшна сила. Новите дати са 11-ти, 12-ти и 13 юли, научихме от организаторите. И нека припомним какво да очакват вярната троянска рокаджийска публика и гостите от различни краища на страната.

Рок академия 2013 - "Обратен ефект" на сцената
Рок академия 2013 - забива блусарят Васко Кръпката
ПРЕЗ ПЪРВИЯ ден (11 юли, петък) е официалното откриване в 18:00 ч., а след него на откритата сцена на площад „Възраждане” ще има два 2-часови концерта – на групите „Спринт” и „Импулс”; вечерта ще завърши с изпълнения на троянската звезда Христо Младенов, финалист от „Гласът на България”. На следващия ден (12 юли, събота) е „Творческата работилница” – в която „академиците” Павел Павлов (китара) и Емил Тасев (барабани), ще обучават млади таланти. В събота е и конкурсът за нови банди, които трябва да се представят с авторска песен, а вечерта ще забиват „Конкурент”, подгрети от троянските рокаджии от „Антидот”. В последния ден (13 юли, неделя) – караоке без ограничения, награждаване, заключителен концерт, закриване на Рок академия 2014.

И ДВЕ МНОГО важни неща, заслужаващи специално внимание! Този път, както си му е редът, Рок академията ще бъде съпътствана от Бир фест и на корем ще се лее пиво на компанията „Карлсберг” - която наред с едноименната марка произвежда и бирите „Туборг“, „Шуменско“ и „Пиринско“. И второто, но не по важност – на 12-ти и
Симеон Чешмеджиев
13-ти, събота и неделя, на площада ще бъде монтиран огромен екран, на който рокаджиите, запалянковците, любителите на бирата и всички желаещи ще могат да наблюдават двата най-важни мача от Световното първенство по футбол в Бразилия – малкия финал на 12 юли, събота, 23:00 ч. и същинския финал на 13 юли, неделя, 22:00 ч. (от нас – Дойчланд и EU юбер алес!; и ще ни простите пристрастията – бел. Т21).

ДА НЕ ПРОПУСНЕМ друг възлов момент – отново водещ ще е атрактивният, креативен и много навътре в материята Симеон Чешмеджиев, познат ни от радио Z-Rock, а трябва да се знае, че е и троянски зет. Яко!

Т21


Още по темата:

23 коментара:

Анонимен каза...

Успех.

Анонимен каза...

Т21-"ПРИКАЗКИ ПОД ШИПКОВИЯ ХРАСТ" Чудя се изобщо,кога журналистиката в БГ ще спре с този чалгарски начин на изказ и кога ще спре да се изразява избирателно-ПЛАТЕНО!

Анонимен каза...

а?

Анонимен каза...

Мдаа, трудно е когато си роден за високото ниво на Дейли Мейл, Глоуб, Гардиън и прочее велики работи, само дето не вдяваш язика. И манталитета ти е на египетска принцеса, само дето се къпеш всяка седмица (не казвам дали е лошо или хубаво), и все си мислиш, че заслужаваш нещо по-хубаво... Айде, Кралицата цялата фамилия Божидарови/Русенови храни, та тебе ли, хващай самалиота.

Анонимен каза...

Божидарови/Пеновски де;)

Анонимен каза...

а,к'во?

Анонимен каза...

Успех на Рок Академията и дано има и догодина!

Анонимен каза...

Спринт,Импулс,Конкурент....ааа нещете ли да върнем 1987-1989?

Анонимен каза...

Искам да попитам, Веско Маринов ли пее в Импулс ?

Анонимен каза...

:D :D :D

Анонимен каза...

"Потният любимец на пенсионерите и на властта Веселин Маринов бе вокал на рок групата „Импулс“ през 1981-ва и 1982-ра година."

Анонимен каза...

"Симеон Чешмеджиев, познат ни от радио Z-Rock" - все още такова радио не се чува в Троян. Миналата година обеща, че ще говори със шефовете си... но май нищо не се е получило. Толкова ли е трудно да се усилят предавателите от съседните градове...???

Анонимен каза...

Що бе мен слушай си го по нета знаиш ли къв як звук вади

Анонимен каза...

Статия написана с голямо нежелание... има доста подробности, които, както винаги са спестени....

Принцесата и метълите каза...

Събрали се всите рицари, тъй като било съобщено, че кралят ще избере избраника за дъщеря си. Забравих, това се случило през „Имало едно време”, тъ наш’те пичове се събрали в тронната зала на краля, а той им казал:
- Ще дам дъщеря си на този, който е най-умен, смел и находчив. И ще разбера това от вашите отговори, а и от каквото реши пропадналия автор. Тъ, момци, кажете вий, как бихте постъпили, ако принцесата, която, не го казвам само защото ми е дъщеря, е страшна пичка, е затворена в замък, пазен от могъщ и силен дракон?
Първият принц бил чалгаджия и казал:
- Ебал съм я. Я съм мастит ромски продуцент и ша си ‘зема Марчето, моа ми е сестра, ма лапа се едно шпек и да’аш, а къ не е яла от ебем ти време, махлиии… - и си отишъл.
Следващият бил рапър:
- Йо… - и си отишъл, за повече мозък нямало.

Останалите обаче били по-различни, та за да спестим време почваме с простото изреждане.

РОКЕР ХИПАР:
Пийс, братко. Отива и със мириса на лук, пот, марихуана и всякакви земни радости, от които иначе правителството ни лишава, тръшва горкия дракон, след това отива при принцеста, пуска и Рейнбол, пее Ай кент лет Ю гоо, она горката ‘мре от смраДТ, ма он и блъска една народна инжекция в задника и она живва и така си живеят 5 години, слет т’ва умират от свръхдоза.

ПАУЪР МЕТАЛИСТА:
Втурва се като пръдня из гащи през полето, гази с валяк дракона, улата у замъка съ се стената и три ката тугли, улата у спалнята, мета се на принцеста и секс бабо Райнооо. И така, докрая на албума на Джак Панцер.

Анонимен каза...

ХЕВИ МЕТАЛИСТ:
Хе енд хис алмайти суорд, ар райндинг Харлиту. Отиват ин дъ касТле оф дуум да трепе дракон. Пича с неговите аусъм мускили ‘дигат неговия аусъм меч и повалят дъ драгъна, под съпровода на Меноуар – дъ мост менли банд евъъъ. После се качва при пачаврата и нашия се възхищава от себе си пред огледалото, като тотално заебава девойката. Все пак той е тууууу аусъм.

ПРОГРЕСИВ МЕТАЛИСТ:
Прекалено зает да влиза в порно сайтове и да се впечатлява от няколко часови сола, че да спасява някакви си принцеси, все пак музиката не е шега работа, трябва да се вслушаме в гения на музикантите.

ЕМО:
- БуахахаХахахахаха хаххахахах – казаха дракона и принцесата щом го видяха.

БЛЕК МЕТАЛИСТ:
Появява се някъде между 12 и 2 през нощта. Обгърнат в черна мантия и една торба свещи на гърбината. Наложил мъртвешкия грим, Бързъм гърми в ушите. Минава през дракона… с боздуган. Бавно се качва при принцесата, вие на умряло два часа, се едно Дани Боклука е в стаята. Пуска Мейхем, заколва принцесата, пие й кръвта, принася я и в жертва на бог Håkansson от Мардук.

ДЕТ МЕТАЛИСТ:
Идва трепе дракона, трепе и принцесата и отива да се напие с приятели.

ПринцесЪтЪ ТУУУУУ
Представете си мрачна земя. Кула, в която е затворена принцеса, чакаща своя спасител. А кулата се пази от зловещ дракон. Ето как главният герой, ако беше метъл (в различните си вариации), би постъпил:

ХЕВИ МЕТЪЛ:
Главният герой пристига на Харли Дейвидсън, убива дракона, пие няколко бири, изчуква принцесата, обира всичко ценно от кулата и си тръгва.
ГРАЙНД МЕТЪЛ:
Главният герой пристига, крещи нещо напълно неразбираемо за около 2 минути и си тръгва...
ПАУЪР МЕТЪЛ:
Главният герой пристига, яздейки бял еднорог, отбягва дракона, спасява принцесата и те правят любов във вълшебна гора.
ТРАШ МЕТЪЛ:
Главният герой пристига, убива дракона, спасява принцесата и я изчуква... лесно и бързо.
ФОЛК МЕТЪЛ:
Главният герой пристига с няколко приятели, свирещи на акордеони, виолини, флейти и много по-странни инструменти, драконът заспива (от цялото танцуване) и главния герой си тръгва без принцесата.
ВИКИНГ МЕТЪЛ:
Главният герой пристига на своя кораб, убива дракона с могъщата си брадва, сготвя го и го изяжда, изнасилва принцесата до смърт, обира замъка и подпалва мястото преди да си тръгне.
ДЕТ МЕТЪЛ:
Главният герой пристига, убива дракона и рисува пентаграма върху трупа му, изчуква принцесата и я убива (отново рисува пентаграма), тогава си тръгва.
БЛЕК МЕТЪЛ:
Главният герой пристига в полунощ, убива дракона и го набива на кол пред замъка... тогава содомизира принцесата, изпива кръвта й в ритуал преди да я убие... тогава набива на кол трупа й.
ГОР МЕТЪЛ:
Главният герой пристига, убива дракона и разпръсва вътрешностите му пред замъка, изчуква принцесата и я убива... тогава отново изчуква мъртвото и тяло, разрязва й корема и изяжда вътрешностите й, изчуква остатъците за трети път, изгаря трупа и го изчуква за последен път.
ДУУМ МЕТЪЛ:
Главният герой пристига, вижда размерите на дракона и си помисля че никога не може да го победи, депресира се и се самоубива... драконът изяжда тялото му както и принцесата.
ПРОГРЕСИВ МЕТЪЛ:
Главният герой пристига със своята китара и свири соло за 26 минути, дракона се самоубива от скука, героят отива до спалнята на принцесата, свири друго соло с всички техники които е изучил през последната година в консерваторията... принцесата избягва и сега търси ХЕВИ МЕТЪЛ героя.
ГЛЕМ МЕТЪЛ:
Главният герой пристига, дракона се изсмива на вида на пича и му позволява да влезе, той открадва грима на принцесата и опитва да боядиса замъка в красив розов цвят.
ИНДЪСТРИАЛ МЕТЪЛ:
Главният герой пристига, носейки мазно палто, показва неприлични жестове на дракона и бива изгонен от Приказната земя от охраната.

Анонимен каза...

Ехаааааааааааааа............

Анонимен каза...

Поредният провал на общината.

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10367138_785690844798563_9037993807297267994_n.jpg

Анонимен каза...

Този "концерт" или каквото и да е до колко часа е? Организаторите или общината да се съобразявам, че в централната част на града живеят хора с малки деца! Безобразие по сред нощ да ти надуват главата тези откачалки, които има няма 20-30 човека да ги слушат

Анонимен каза...

До 19-ти иди си на село там ще чуваш само кравата!

Анонимен каза...

За съжаление и тази година, участниците са колкото публиката.
В Троян няма хора,които да запълнят едно подобно мероприятие,а организаторите не могат да създадат продукт,който да привлече публика извън пределите на Троян.

Анонимен каза...

За съжаление си прав 21ви :((((

Анонимен каза...

За съжаление може би 21-и и 22-и се натискат да организират ама ми се струва че всяка жаба требе да си знае гьола,тъй че 21 и 22 да си стоят пред компютърчетата и да си лайкат по форумите ама да търсят нещо подходящо за тях може би селското стопанство е по-подходяща тема за техните компетенций!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |