„Из стръмнините на България” – премиера в Троян

* Сам авторът Румен Стоичков ще представи книгата си пред
 троянската публика – 5 юни, 16:30 ч.
Предстоящо
Румен Стоичков в студиото на "Нощен хоризонт"
В ЧЕТВЪРТЪК, 5 юни, от 16:30 ч., в салона на Община Троян ще бъде представена книгата „Из стръмнините на България” – 75 публикации и 450 фотографии на известния журналист Румен Стоичков, резултат от „многото ми бродения из малки селища и градчета... там някъде в пределите на височините и баирите”, където „има огромно богатство, богатството на нашата Родина”, както казва в предговора си авторът. Ще добавим – Троян и Троянско са сред обектите, вдъхновили перото на г-н Стоичков. И това, освен неприкритата му симпатия към нашия край, е причина за троянското представяне на „Из стръмнините на България”.

САМ АВТОРЪТ ще представи книгата си пред троянската публика. Което обещава допълнителни емоции и надграждане, и със сигурност си заслужава нашето съучастие. Заповядайте!

И ДВЕ ДУМИ за автора. Румен Стоичков е завършил българска филология в Софийския университет. От 1988 г. работи в БНР, първо в програма „Христо Ботев”, а от 1991 г. е репортер и малко след това един от водещите на култовото предаване „12 плюс 3” по „Хоризонт”. От 1995 г. е и водещ на „Нощен хоризонт” и има зад гърба си над 1100 предавания. През 2007 г. Румен Стоичков печели годишната награда на СБЖ за радиожурналистика. Първата му книга е „Преди забравата” (2012 г.). 

Т21

1 Коментара:

Анонимен каза...

Много добър журналист. Специално следях кога той ще води нощната програма на Хоризонт, за да го слушам.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |