„Из стръмнините на България” – премиера в Троян

* Сам авторът Румен Стоичков ще представи книгата си пред
 троянската публика – 5 юни, 16:30 ч.
Предстоящо
Румен Стоичков в студиото на "Нощен хоризонт"
В ЧЕТВЪРТЪК, 5 юни, от 16:30 ч., в салона на Община Троян ще бъде представена книгата „Из стръмнините на България” – 75 публикации и 450 фотографии на известния журналист Румен Стоичков, резултат от „многото ми бродения из малки селища и градчета... там някъде в пределите на височините и баирите”, където „има огромно богатство, богатството на нашата Родина”, както казва в предговора си авторът. Ще добавим – Троян и Троянско са сред обектите, вдъхновили перото на г-н Стоичков. И това, освен неприкритата му симпатия към нашия край, е причина за троянското представяне на „Из стръмнините на България”.

САМ АВТОРЪТ ще представи книгата си пред троянската публика. Което обещава допълнителни емоции и надграждане, и със сигурност си заслужава нашето съучастие. Заповядайте!

И ДВЕ ДУМИ за автора. Румен Стоичков е завършил българска филология в Софийския университет. От 1988 г. работи в БНР, първо в програма „Христо Ботев”, а от 1991 г. е репортер и малко след това един от водещите на култовото предаване „12 плюс 3” по „Хоризонт”. От 1995 г. е и водещ на „Нощен хоризонт” и има зад гърба си над 1100 предавания. През 2007 г. Румен Стоичков печели годишната награда на СБЖ за радиожурналистика. Първата му книга е „Преди забравата” (2012 г.). 

Т21

1 Коментара:

Анонимен каза...

Много добър журналист. Специално следях кога той ще води нощната програма на Хоризонт, за да го слушам.

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |