Областният Милко Недялков изпрати телеграма на варненци

* „Всички сме потресени от трагедията, която преживявате в този труден момент. Бог да ви дава сили...” * Губернаторът разпореди проверка на реките и язовирите в Ловешка област

Милко Недялков
ОБЛАСТНИЯТ управител на Ловеч Милко Недялков е изпратил съболезнователна телеграма до кмета на Варна Иван Портних и до варненския си колега - областния управител Иван Великов, с която изразява съчувствието си по повод наводненията и трагедията, пред която са изправени жителите на града, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

„В ТОЗИ тежък за Варна и България момент бих искал да изкажа от името на жителите на Ловешка област и лично от мое име най-дълбоките ни съболезнования към близките на загиналите и пострадалите при това жестоко природно бедствие. Всички сме потресени от трагедията, която преживявате в този труден момент. Бог да ви дава сили на вас и на всички, които се борят, за живота и здравето на пострадалите! Цяла България е с вас! Поклон пред паметта на загиналите“, се казва в съболезнователната телеграма.

Варна, 19 юни 2014 г.
МИЛКО Недялков е разпоредил проверка на състоянието на реките и язовирите в цялата област. А според информация от Оперативния център 112 за изминалото денонощие няма постъпили сигнали за бедстващи участъци на територията на област Ловеч. „В непрекъснат контакт сме с кметовете на общини и областните началници на Гражданска защита и МВР. Няма причина за притеснение към момента. Всички екипи са в режим на готовност. Ще продължим да информираме обществото за обстановката в областта“, коментира г-н Недялков.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |