Троян помага на Варна и Добрич

Дарителска кампания   Дарителска кампания   Дарителска кампания
След проведени консултации с ръководствата на община Варна и община Добрич за необходимата помощ за наводнените райони кметът на община Троян обявява дарителска кампания сред гражданите и фирмите за набиране на:  

минерална вода, пакетирана трайна храна, готова за пряка консумация, консерви в нечупливи опаковки, сухари, бисквити, кроасани и др.;
почистващи дезинфекциращи препарати, гумени ботуши, работни ръкавици, чували, четки и пособия за почистване;
лопати, поцинковани и пластмасови кофи и колички за строителни материали.

Материалите се събират във фоайето на Община Троян по всяко време на деня. Други материали и продукти към настоящия момент не са необходими. Ще информираме гражданите своевременно за нововъзникнали потребности.

Съпричастните с трагедията могат да направят и парични дарения - чрез обявените от съответните общини банкови сметки, чрез SMS-и или в брой в касата на Община Троян.

Нашата ангажираност с трагедията на бедстващите хора е важна!

Община Троян

19 коментара:

Анонимен каза...

Хора трябват ли?

Анонимен каза...

Защо нямаше нито един циганин-доброволец?
Защото паразитът не може да помага. Паразитът може само да вреди. Докато днес стотици доброволци от Варна и цялата страна работехме безплатно в полза на пострадалите си съграждани и сънародници, точно тези паразити, които са сред основните виновници за наводнението, се бяха отдали на обичайното си занимание. Крадене и лъжене.

Съжалявам, но няма да съм толерантен. Няма и да съм политически коректен. Ще кажа нещата така, както ги казваха хората цял ден днес. Тази нечовешка сган просто няма място вече в нашата държава, да не кажа направо в нашата цивилизация. Тя за пореден път доказа, че общото и с останалата част от човешката раса е само външният вид. Докато ние изгребвахме калта от къщите на хората, отвън циганите вече започваха да тарашат извадената покъщнина. Докато ние чистехме деретата, задръстени от боклуците и незаконните постройки на тези същества, същите се редяха на опашка за помощи пред кметството в Аспарухово. Не стига това, ами се разви истински "помощен" туризъм - цигани от други цигански махали на Варна като Максуда пристигнали тук за да получат и те дарения. Когато им поисках лични карти за да докажат че са от квартала, а не от Максуда, всички казаха че документите им са отнесени от наводнението. Когато ги снимах всички се обърнаха. На опашката, която снимах, имаше само двама българи...

От БЧК ми казаха, че не можело да не им дават, защото било дискриминация. Полицаят скърцаше със зъби, но каза че нищо не може да направи. На всичкото отгоре една циганка, когато я попитах защо не си чисти къщата, ако е наводнена, а се е наредила за помощи, ми каза, че няма да чисти, защото нямало доброволци! Разбирате ли, според съществото доброволците са му длъжни, представяте ли си го това?

Още нещо. Преди два дни написах, че се опасявам че циганите ще станат обект на най-нежни грижи от страна на всякаквите видове власти в България. Е, вече не се опасявам. Защото го видях с очите си. Сега просто не искам да си мисля къде ще отидат събраните от дарения пари за бедстващите хора.

А междувременно пострадалите аспаруховци търпеливо и упорито продължаваха да ринат калта и боклуците. На нито един от тях не му остана време да отиде до центъра на квартала и да си вземе помощи...

Анонимен каза...

Тъжно, много тъжно за действителността в България!

Анонимен каза...

Лайната от хотела продължават да текат в парка под "Къпинчо". Няма ли някой който да вземе отношение по въпроса?!!

Анонимен каза...

Разбира се,че няма.Леля ти доцка не прави нещо,от което не може да се извади дивидент.

Анонимен каза...

A, Велико Търново?

Анонимен каза...

До 4 - В Бели Осъм от х-л Биле септичната яма също се оттича в канавката , но кмета си трае, въпреки че въпросната канавка минава под носа му. Но явно "компенсациите" които му се дават не миришат.

Анонимен каза...

5-ти, така можеш да говориш на простата си майка, която е възпитала простак! Писна ми от теб, човече! Пак си показа тъпата муцуна.

Анонимен каза...

В Троян аршина е различен! Това е факт! Примери много! Но и тук циганите се толерират. Мангала само бой и глад го оправя!

Анонимен каза...

Много прости и злобни донкините тролове ! Разбира се,че на неудобни въпроси не отговаря!

Анонимен каза...

Номер 8, поспри се,с тази злоба ще си докараш инфаркт.Знам,че си расла в отровена среда,но никой не ти е виновен,
Донка наистина не отговаря на неудобни въпроси!

Анонимен каза...

Донка е първия кмет, за който не са страшни неудобните въпроси. За разлика от МинАк и Делян не краде. И това плаши мнозина.

Анонимен каза...

Ей, става дума за хората пострадали от бедствието. И за призив да помогнем. Моля всички от 1 до 11 да кажат дали помогнаха с нещичко. Или просто имат потребност да плюят? Хайде 1-и,2-и,.......... 11-и, как и с какво помогнахте?

Анонимен каза...

13-и. Аз занесох в общината храни. Но тези 1-и,2-и,......11-и -ТИШИНА-А-А-А.....

Анонимен каза...

БРАВО НА КМЕТИЦАТА.

Анонимен каза...

"За разлика от МинАк и Делян не краде. И това плаши мнозина" Тук изглежда е заровено кучето!!!

Анонимен каза...

Занесъл бил храни...Може ли да си толкова жалък и да се опитваш да трупаш дивиденти,чрез измишльотини!

Анонимен каза...

Защо когато стане нещо тогава се сещаме господа кметове невили е срам и тогава почваме да мислим за станалото. Ачко или Дельо нищо не направиха по тяхно време само лапкаха парички.

Анонимен каза...

http://www.cross.bg/asparyhovo-zemyata-priyateli-1417075.html#axzz35VdACW7h

...на печелившите честито!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |