Николай Нанков: ГЕРБ е първа политическа сила в област Ловеч

* „Без ромските гласове БСП е посредствена партия… Дай боже Горов да остане лидер на столетницата в областта, с него са способни и на още по-слаби резултати”
Евроизбори 2014 Отзвуци
Николай Нанков на пресконференцията в Ловеч, 27 май 2014 г.
ВЧЕРА (вторник, 27 май) в Ловеч областният лидер на партия ГЕРБ Николай Нанков даде пресконференция пред местните медии за резултатите от провелите се преди ден (в неделя, 25 май) евроизбори. С което изпълни както партийно-политическотото си задължение, така и задължението си пред местната общност. Така се прави, независимо дали си победен или победител в изборите – защото слугите на народа (политиците) са длъжни да застанат и да се отчетат пред господарите си (всички ние). 

НАДЯВАМЕ СЕ, че подобни пресконференции ще дадат и областните лидери на останалите партии, получили достатъчно от гласовете ни, за да изпратят свой представител в Европейския парламент – Димитър Горов* (БСП), Юнал Мъстънов (ДПС), Трифон Трифонов („България без цензура”) и Реформаторският блок (нямаме информация кой ги представлява на областно ниво). Ако не го сторят, ще го считаме за неуважение и партийно-политически тежкарлък и/или немощ. Вижте по-долу каква оценка за евроизборите направи г-н Нанков. Т21

*****

• ГЕРБ е първа политическа сила в област Ловеч, без ромските гласове БСП се превърна в посредствена партия, а дори и тези, които са дали вота си за столетницата, ясно са заявили, че не искат Станишев. Това каза на пресконференция във вторник, 27 май, народният представител и областен координатор на ГЕРБ Николай Нанков. Той обяви това, което вече е ясно – ГЕРБ печели в общините Ловеч, убедително в Троян, Априлци и Тетевен, побеждава БСП и в останалите общини – Летница, Луковит и Ябланица; без Угърчин, където победител на евровота е ДПС.

• „КАКТО на национално ниво, така и в област Ловеч ГЕРБ победи убедително, като разликата на областно ниво е 8,84 %. Имаше ниска избирателна активност – 35 %, както и през 2009 г. (тогава беше с 1,5 % по-висока), нещо, което ние очаквахме. Причините изтъквахме и по време на срещите си – сегашните управляващи целяха по всевъзможен начин да постигнат ниска избирателна активност, подведени от социологическите проучвания, които даваха преднина на БСП при активност под 40 %”, заяви г-н Нанков.

• ПО ДУМИТЕ му на вота е констатирана изключително висока активност в секциите с преобладаващо ромско население. „След като ДПС активно се намеси в тези секции и има резултат между 70-90 % в тях, се вижда какъв отлив претърпя БСП и без ромския вот тя се превръща в една посредствена партия. Тя губи във всички общини, а в Летница, Угърчин, Ябланица и Луковит ДПС е първа политическа сила”, констатира лидерът на ГЕРБ – Ловеч; а изводът му бе, че „при по-висока избирателна активност картината щеше да е различна”

• НАНКОВ акцентира, че в Троян ГЕРБ печели с над 16 % и въпреки провокациите в деня на изборите, местната структура е направила отлична кампания. По думите му спекулативни са коментарите, че ГЕРБ има отстъпление спрямо предходни избори: „Най-коректно е да сравняваме резултата с този от евроизборите през 2009 г. - тогава, когато ГЕРБ беше в подем. Днес ние успяхме да го повторим в област Ловеч, но и увеличихме разликата между нас и БСП в абсолютни стойности от 2000 на почти 4000 гласа, а в проценти от 4 на почти 9, и то при по-ниска избирателна активност”. Той коментира резултата на Бареков („България без цензура”) и Реформаторския блок на областно ниво, като изрази съжаление, че последните не са показали по-добър резултат.

• „УПРАВЛЯВАЩИТЕ си направиха изборен кодекс, за да контролират вота, но това им изигра лоша шега и в Ловеч. Тук социалистите не искат Станишев, Момчил Неков (№15 в листата на БСП) има преференциален вот, по-голям от на лидера на ПЕС!? Ловешка област каза „Не!” на Станишев. И впрочем - дай боже Горов да остане лидер на столетницата в областта, с него са способни и на още по-слаби резултати”, коментира още Николай Нанков.

Начало

* Справка в официалния сайт на БСП показа, че председател на Областния съвет на БСП за област Ловеч е не Димитър Горов, както смятат мнозина, включително и от ГЕРБ - Ловеч, а Евгений Узунов.

34 коментара:

Анонимен каза...

След управлението на ГЕРБ Троян, жителите плащат 4 милиона лева глоби,заради кражбите на Минко Цочев Акимов и приближените фирми от ГЕРБ!

Анонимен каза...

След управление на БСП няма да има кой да плаща !

Анонимен каза...

Да живее Трапчанското циганче! Велик е! Давай крадливо циганче, давай, все така и пак кмет ще те направим. Ти за власт лайна ядеш!

Анонимен каза...

има и добри комунисти - мъртвите

Анонимен каза...

И Акимов ще стане добър, когато отиде в комисията на свети Петър.

Анонимен каза...

http://www.svobodata.com/page.php?pid=13712&rid=29

Анонимен каза...

Тези кофи помия и лъжи няма да ви помогнат, неуважаеми комунисти. През цялата си история вие сте си служили само с убийства, лъжи и клевети. Тази отчаяна стъпка, която правите е много плоска и елементарна и дори пълните идиоти няма да ви повярват. Черният пи-ар ще се върне със страшна сила срещу вас

Анонимен каза...

Тричане на електорат

Кадрите от Бобов дол заеха достойно място под мотото "И ний сме дали нещо на Европа.Помислете колко се продадохте за по 30лв на помияра Бареков!

Анонимен каза...

Лошото е,че и в ГЕРБ са 95% комунисти,и при една по-висока активност на гласуване резултатите със сигурност няма да са такива ...!!!

Анонимен каза...

Лошото,е че има лумпени като 7-ми,който е отровен с мисълта,че боко тиквата и компания,са различни от серго и останалата пасмина.
Разберете, че докато всички държави от соц лагера а и не само, единни като нация се изчистват от мизерията,ние заради уродите като7-ми,както и всички почитатели на серго, ще живеем винаги в прогресивна мизерия.

Анонимен каза...

И впрочем - дай боже Б.Б. и Цвък и този мушморок и президент- клоун да останат лидер на герб- така ще взимат само по 30%х30%=9% от избирателите!

Анонимен каза...

Дъра-дъра....

Анонимен каза...

-ГЕРБ:"Много сме, силни сме..."
-ГЕРБ:"Комунизма си отиде..."

Анонимен каза...

Кога ?

Анонимен каза...

Къде отишъл този комунизъм че не разбрах? От утре да няма европейски заплати в Троян? Или комунизма отишъл пък комунистическия феодализъм дошъл?

Анонимен каза...

По повод на всички плачове и несъгласия, изливащи се след всички избори в медиите и мрежата, че видите ли, щом са гласували 35 или 45 % от избирателите, резултатът.не е представителен и победителят няма моралното право да управлява, и въобще, че това не е демокрация, щом 10 или 15 на сто от населението ще определя кой да е на власт, ще кажа само две изречения.
Не е демокрация, ако някой те е вързал, за да не отидеш да гласуваш. А щом си имал пълната възможност, но не си отишъл, си е твой проблем, а не на демокрацията.............Като гледам какъв процент от гласовете за БСП са дошли от избиратели от групата 60+, направо ме е срам да си кажа възрастта, да не ме вземат за червен боклук.

Анонимен каза...

Да живее победата на честния, красив, умен и надежден МинАк. И да ни е честита светлата перспектива.

Анонимен каза...

Прав си 16-ти, ако има алтернатива за кого да гласуваш, ако такава за теб не съществува, няма да гласуваш, и не лигитимираш никого да управлява от твое име. Малко странно ми се вижда разбирането ти за демокрация, то и Тодор Живков също не връзваше хората по време на избори.

Анонимен каза...

Нанков не те ли е срам.. Кажи си за фирмите, които въртиш по европроекти.. Спри се бее боклук!!! Герб спечелиха,защото притискат хората, както прави Радевски в Калинел??? До кога ще продължава това??? Смешници сте гербаджийчета !!!

Анонимен каза...

19 ти, не бъркай Троян 21 с Бобов дол 21

Анонимен каза...

удобно ли ш е лайнарите пиари на двете партии да не осират форума
бахти говнярите
направете си сайтове на партиите и се псувайте там
особено червените посерковци

Анонимен каза...

Работещите и учещите българи са гласували за ГЕРБ, пенсионираните – за БСП, а безработните – за ДПС, сочат данни от демографските профили на гласувалите.
Според данни от изследването 36.1% от работещите на пълна заетост българи са гласували за ГЕРБ, а 14.1% - за "Коалиция за България". Трета политическа сила тук е България без цензура, която събира 10.9% от гласовете на работещите българи.

Работещите на частична заетост също са предпочели ГЕРБ, показват данните. 28.3% от тях са гласували за партията на Бойко Борисов, като втора политическа сила тук става ДПС, която събира подкрепа на 19.2% от работещите на частична заетост. За Коалиция за България са гласували 14% от тези хора, а за България без цензура – 13%.

Учащите са дали най-голяма част от своята подкрепа отново за ГЕРБ – 26.9%. Следват България без цензура – 15.4%, ДПС – 14.2%, Реформаторски блок – 8,2% и АБВ – 7.2%. За Коалиция за България са гласували едва 6.5% от учащите, отчитат от „Галъп“.

Безработните и домакините са дали най-голяма подкрепа за ДПС, сочи статистиката. Сред хората без работа движението събира 34.9% от гласовете, следвано от ГЕРБ – 19.9% и БСП – 14.3%. Определилите се като домакини също масово са гласували за ДПС – 41.6%. Други 22.2% от тях са предпочели ГЕРБ.

Очаквано Коалиция за България е абсолютен лидер сред хората от третата възраст. 32.8% от пенсионерите са подкрепили социалистите срещу 25.1% за ГЕРБ. ДПС събира 10.2 на сто от техния вот, а България без цензура – 7.8%.

Според данните по етническа принадлежност най-голямата част от българите са гласували за ГЕРБ – 34.4%, Коалиция за България – 21%, България без цензура – 11.7% и Реформаторският блок – 7.9%. ДПС е безспорен лидер сред определилите се с турска етническа принадлежност – 82.2%. Следват ГЕРБ с 5.5% и България без цензура – 3.8%.

Сред ромите първа политическа сила е ДПС, която събира 38,3% от вота им. Следва БСП с 27,3%, ГЕРБ с 12.3% и България без цензура с 9.7%,

Анонимен каза...

От горното изследване е видно, че нормалните са за ГЕРБ ,гълфоните за БСП,помиярите , продали гласа си за ББЦ и циганите/ платени/от ДПС ...........Комунизмът си ОТИВА ! БРАВО ТРОЯНЦИ!

Анонимен каза...

" Избирателната активност е 35,8 на сто, гласували са малко под 2,5 млн. души, коментира Димитър Ганев от социологическа агенция “Галъп интернешънъл”

Анонимен каза...

23, Комунизма си отиде!
24, Те толкова останаха, другите избягаха и продължават. Една година нищо не се случва, само потъваме...

Анонимен каза...

КОЙТО ВАДИ КОСТИНБРОД, ОТ БОБОВДОЛ УМИРА

Анонимен каза...

Комунизма си отиде! - викаха и други през 1989 г., само че той не си отиде, само се трансформира от политически в икономически. Старите маймуни си нахлузиха по едно бумбе, с кражби си построиха по някоя и друга фирма, някои смениха боята и готово - комунизма си отишъл, ама друг път...

Анонимен каза...

Нанков, вложи малко творчество, размърдай мозъчните си гънки, вложи някакво творчество. Борисов каза-остани Станишев, Нанков приглася-остани Горов. Като папагалче нямащо грам мозък. Че от БСП нищо не става е повече от ясно, лошото е че и от ГЕРБ не става чеп за зеле, от тебе Нанков също. И не се влачи с Тая твойта, няма да ти роди дете защото си има, просто те използва.Едни и сащи маймуни гледам от години-Първанов, Станишев, Борисов, Цветанов. Омръзна ми!

Анонимен каза...

Смятай, щом хора като минко акимов се наричат анти комунисти, до какво изродяване са стигнали! Утре и циганите ще започнат да се наричат не цигани !

Анонимен каза...

Ще допълня Нанков,- Дано Кольо Хитров да продължи да ръси комунистическите си нравоучения във форума. Така всички ще разберат , че няма по-лош и долен човек на света,от комуниста!

Анонимен каза...

Прав си,колкото и да се опитват да се правят на различни,Нанковите приятелки от ГЕРБ,са до един долни комунисти!

Анонимен каза...

Искам да се разбере докато Нанков е бил областен управител в Ловеч и зам. министър колко проекта е дал Минко Акимов на приятелката (съжителката) му Елка или каквато е там. Гена, защо не се заемеш с това.

Анонимен каза...

Колкото и да се крие зад табелата на ГЕРБ Нанков си е от комунистическо потекло.Доста хора ще разкажат за майка му червена че чак боя пуска да не говорим пък за вуйчото му,но за далаверите в плевенския регион ще отворим друга тема.

Анонимен каза...

нанков ,ти и оня пишлигар от хасково сте тежката артилерия на герб!във вас са ни надеждите да ни оправите , а извинете ,че забравих онази деса от дулово ! ех ,с вас ще минем сингапур даже,би казал поета !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |