Труп в реката, няма убийство

* Загиналата е 62-годишната Малина Д. от Троян,
 причината за смъртта е удавяне
Инциденти
В НЕДЕЛЯ следобед (27 април) труп на жена, влачен от река Бели Осъм при моста до фирма „Витекс” в Троян, бе забелязан от граждани и събра тълпа зяпачи. Тръгнаха и приказки за убийство и други страховити слухове. Истината се оказа друга.

ЖЕНАТА е Малина Д., на 62 години, от Троян, а причината за смъртта е удавяне, научи Т21. Починалата имала малка градина край реката, в близост до т.нар. поляна на Тончо Стаевски в жк „Лъгът” (където се организира празникът „Ялова сватба” по Заговезни) и редовно работела там, гледала си и домашни животни. Тя била в градината, когато получила припадък и паднала във водата. Удавянето било неизбежно, а течението понесло тялото към града.

ОТ НАШИ източници разбрахме, че Малина е имала припадъци и преди, вероятно резултат от високо кръвно, но не обръщала достатъчно внимание на здравословните си проблеми. Аутопсията, направена в Ловеч, потвърдила, че причината за смъртта е удавяне. Бог да прости! Работата по случая продължава и е образувано е досъдебно производство, съобщиха от МВР - Ловеч.

11 коментара:

Анонимен каза...

Боже... А се говореше, че жената била гола, че е удушена...
Бог да прости!

Анонимен каза...

С какво убеждение и лекота разказвате ваше или на някой друг предположение за ужасния край на един човек. Свидетели ли имате или го сънувахте?

Анонимен каза...

2-ри,човека казва какви слухове се носеха из града,какви лекоти,кви 5лв. ? Много ребром влизате,пийте един валидол и си гледайте турските сериали ...

Анонимен каза...

А се говореше че е изнасилена и убита ..

Анонимен каза...

jalko

Анонимен каза...

а защо беше гола в реката?! :(

Анонимен каза...

Бог да прости жената !

Анонимен каза...

Влизам в саѝта , виждам некролог,следват 6 -,7 коментара ,културно мероприятие - 0 коментара, спортни успехи - президентите на клубовете каквото казали и това е всичко. Докъде я докарахме

Анонимен каза...

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/pochina-sveshtenik-v-troianskiia-manastir-hulen-v-medii-6010970

Анонимен каза...

6-ти,що за въпрос..?,,,като падне в тази буйна река човек ,водата не ще го съблече, ами може и да го одере,а вече друг е въпроса ,как се е озовала там тази жена,дали е нещастен случай,самоубийство или убийство.По принцип полицията при такива случаи по бързо и лесно приключва случая като го пишат като нещастен случай,нито се търсят очевидци па да се привикват хора да се разпитват т.е. дълги и широки,а пожарната пък ако има пожар някъде,че е станал от електромера и толкова,а,че в постройката изобщо не е имало ток карай да върви нали по документи всичко изрядно..това е истината колкото и да е неприятна ....!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Vseki vtori puska sluhovee

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |