Започнаха уличните кърпежи

* Тазгодишните ремонти са съобразени с работата по водния цикъл, приоритет са двата входа на града, изпълнител е ловешката фирма „Виастрой” АД; след 10 април – и по селата
По пътя
Кърпежите на Къпинчо вече приключиха
ЗАПОЧНАХА текущите ремонти (кърпежите) на уличните и тротоарните настилки на територията на община Троян за 2014 г., съобщиха от общинската администрация. Обществената поръчка за изпълнител спечели ловешката фирма „Виастрой” АД, а договорът с нея бе подписан на 20 март. Тази година обаче текущите улични ремонти в Троян са съобразени с работата по проекта за водния цикъл на града (втори етап) и ще бъдат изкърпени участъци от улици, които не са включени във водния проект.

ОСНОВНО усилията са насочени към двата входа на града (откъм Ловеч и откъм Беклемето); и още – към тази част от ул. „Симеон Велики”, която не е включена в работата по водния цикъл, и пътя за Къпинчо, който от години не е пипан и „плаче” за поправка. Всъщност пътните кърпежи към и на Къпинчо вече приключиха и положението не е каквото беше (макар че в този участък има сериозни пропадания и други поражения през годините и само с кърпежи няма да стане – бел. Т21).

СЛЕД 10 април започват и текущите улични ремонти по селата, като е изработен график със съответните срокове. Според този график най-напред са селата Орешак, Черни Осъм и Гумощник, където текущите ремонти на улици и тротоари трябва да приключат през м. април.

Т21

Още по темата:

30 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления за госпожа Донка Михайлова! Чрез хонорари за жената на вестникаря успя да го накара да я хвали непрекъснато! Поздравления, за кърпежите! При Акимов когато правеше улици тук статията беше за това, колко е гадна улицата.

troyan21 каза...

До №1: Прегледайте материалите в "Още по темата" под горната статия.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Кога ще запълнят изрязаните още в петък дупки по трасето в с. Орешак? Кой е виновен за изпотрошените ни автомобили? Вече 6-ти ден си гърмим гумите в траповете от бензиностанцията до Коприните, пред магазина на Пешка, пред Аптеката (там е ужас от години !!! ), пред кметството в Орешак, преди стария съвет и пред Горски кът. Цялата източна част на пътя от кръстовището за Камен мост до кръстовището за Камен мост е ужас ! Защо не ги запълват тези дупки веднага след като ги изкопаят. Кой е отговорен ?!?

Марин Сираков

Анонимен каза...

Я една приятелка на миню главътъ акимов, се е разжужала!Маринке, ми кога твойта приятелка бе кмет,да не беше по-различно мари ?

Анонимен каза...

Никога преди не са правени толкова ремонти на улици, колкото през последните две години. И още нещо, №1 - все повече улици се реконструират изцяло и кърпежите са все по-малко, така че и сравнение не може да става с това, което е правил Минко Акимов.

Анонимен каза...

3-ти, предложенията се правят от кметските съвети и именно те се изпълняват от Общината.

Анонимен каза...

Е,всички видяхме каква я свърши старчето от трапето. 4 милиона дългове.Плащайте сега данъци и ми говорете после !Чакам да мине мандата и на тази принцеса, да видим и тя какво наследство ще остави!

Анонимен каза...

Ако постигнатото беше право-пропорционално на хвалбите, Троян отдавна нямаше да бъде в България, а в западна Германия ;)

Анонимен каза...

8-ми, няма как да се съглася с теб, след като виждам, че улици не пипнати 20-30 години се направиха, със сменени водопроводи, с канали...Просто това е истината и от нея много ви стяга чипикът!

Анонимен каза...

И аз от известно време усещам, че много ги стяга....

Анонимен каза...

Аз пък имам чувството че някои ги стяга чипът, защото чепикът ми рядко стъпва там, понеже всичко е връх на сладоледа.

Анонимен каза...

Абе вие наистина сте малоумни. Да захвалваш на държавен служител,който влез че свършил малка част от това,за което сме го избрали?Вие изобщо не знаете на кои хора се намирате !Правилно пише 8-ми. Човек като чете и слуша отстрани,ще остане с впечатление,че от всичко "направено" и "постигнато", ще се озове в Абу Даби,а не в тая мизерия наречена Троян!

Анонимен каза...

Ама наистина, много ви стяга.... за да казваш на бялото - черно!

Анонимен каза...

Кое ма,за кръпките ли?Ма ти верно си малоумна кранта!

Анонимен каза...

Хора, не се заяждам с никой, но дупките из Орешак са си дупки - гадни, дълбоки, големи и ръбати дупки. И вече 6 дни си стоят изрязани и незапълнени ! Не опреквам никой, но това не е нормално.

Поздрави,
Марин Сираков

Анонимен каза...

А миню като окраде една камара пари,нормално ли е бе?
А когато те направиха приятелка на герб, не ти пречеше ,че краде,нали!

Анонимен каза...

Руслано, бях те помолил да спреш. Ставаш вече смешна!

Анонимен каза...

Уважаеми/а/о 16, първо имам лично право да съм съм приятеЛ с много хора и второ имам достойство да си напиша името зад мнението.
От 15

Анонимен каза...

То пък едно мнение...Госпожо Михайлова,благодаря Ви,че ремонтирате улиците в село Орешак.На такива злобни,завистливи и нереализирали се като този 18-ти,ще им кажа само едно : Престанете да завиждате ,на най-успешния кмет на Троян след Апокалипсиса!

Анонимен каза...

Нека тези които хвалят кметицата да кажат кои улици са направени до сега и кои ще се направят и до кога най-важното!??
че ми е адски интерсно да разбера.....

Анонимен каза...

Как бе, Енкин бе най-успешен, ма той па бил от АБВ – то.

Анонимен каза...

НЕ СЕ НУЖДАЯТ УЛИЦИТЕ ОТ КЪРПЕЖ, А ОТ ПРЕАСВАЛТИРВАНЕ.РАЗБИХМЕ СИ КОЛИТЕ ИЗ ТРОЯНКИТЕ УЛИЦИ И ПО УЛИЦИТЕ В СЕЛАТА. НЯМА ДРУГО НАСЕЛЕНО МЯСТО С ТАКИВА РАЗРОШЕНИ УЛИЦИ.Г-ЖО МИХАЙЛОВА И ВИЕ ГОСПОДА, ОТ ОБЩИНАТА ЗАМИСЛЕТЕСЕ. НЕ ПЪТУВАЙТЕ СЪС СЛУЖЕБНИТЕ СИ МПС, А С ЛИЧНИТЕ И ТОГАВА ЩЕ ВИДЕТЕ СУХОВАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ИЗ ОБЩИНАТА. И ЩЕ МИСЛИТЕ СЪС СИГУРНОСТ ПО ДРУГ НАЧИН. АКО ВСЯКА ГОДИНА ПЛАЩАТЕ ЗА РЕМОНТ НА ХОДОВАТА ЧАСТ НА АВТОМОБИЛА СИ.НАЙ-ПРОСЛЕ ВЗЕМЕТЕ РАЗУМНО РЕШЕНИЕ.НАПРАВЕТЕ УЛИЦИТЕ КАКТО ТРЯБВА.

Анонимен каза...

Ооо колко си прост :)))

Анонимен каза...

а няма ли троянски фирми да работят ами наемаме от другаде и кога ще запълнят в д дол дупките

Анонимен каза...

Троян е малък град и вземане - даването на комисионни бързо се разчува

Анонимен каза...

Акимов асфалтира Димитър Икономов преди колко години - 3-4, вече има дупки, Раковски и тя е в дупки около автогарата. Тия ремонти нямат ли гаранция и кой си мълчи в общината. Михайлова асфалтира мостовете миналата година, вече и там дупки. Наесен ще започне да се разпада и Ботев около В и К.

Анонимен каза...

Как няма да има дупки и как младите няма да бягат, като в общината е пълно с пенсионери?

Анонимен каза...

Кои са тези млади,дето така усилено се говори за тях бе? Я ги напиши,колко са ,по имена,и как по-точно пенсиите в общината и дупките по пътя ги гонят?

Анонимен каза...

Улицата от паметника на Кино Кукувишки до стадиона е в окаяно състояние. Дано най- после я видят и нея каква е.....

Илян Пеевски каза...

Абе хубуу правите ремонти скриите тея кабели на спринт ,родиоточки телефони токове под земята паяджина това е факт

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |