Банев пита за Енкин

* На 1 март се проведе заседание на Общинския съвет на БСП – Троян, избран бе предизборен щаб * Как така човек на АБВ ще оглавява групата на БСП в местния парламент и
 възловата комисия по ТСУ?
Партийно строителство
Мирчо Банев, Дилян Енкин
НА СЪБОТНОТО (1 март) заседание на Общинския съвет на БСП в Троян бяха възобновени атаките срещу АБВ и конкретно срещу знаковата троянска фигура в редиците на движението инж. Дилян Енкин, на които бяхме свидетели на провелата се наскоро местна партийна конференция. Въпреки че задачите бяха други - да се чуе информация на председателя Кольо Кацаров за скорошното заседание на 48-ия конгрес на партията, да бъде представен кметският отчет на Донка Михайлова за изтеклата 2013 г. и да се избере предизборен щаб за наближаващите евроизбори.

ОСНОВНИЯТ
атакуващ този път бе представителят на една от големите квартални организации (кв. „Търнето”) инж. Мирчо Банев, намерил подкрепа и от други съпартийци (д-р Валя Александрова, инж. Станислав Съев). Инж. Банев постави въпроса как така човек на АБВ ще оглавява групата на БСП в местния парламент и възловата комисия по ТСУ. Като в питането, отправено към председателя, лесно можеше да се разчете критика към ръководството на БСП – Троян. Отговорът на г-н Кацаров бе, че Националният съвет на БСП вече е наказал отцепниците – със сваляне на политическото доверие, и по-тежки санкции можели да се случат, само ако са поискани от съответната основна организация. Кой да ръководи групата на съветниците социалисти и комисията по ТСУ в Общинския съвет пък се решавало не на партийно ниво, а от членовете на местния парламент.

ПРЕДИЗБОРНИЯТ щаб на БСП – Троян за евроизборите ще се ръководи от председателя на партийната организация Кольо Кацаров, реши форумът. „Основна ни цел през тази година е да работим за убедителната победа на БСП на изборите за европейския парламент”, подчерта новоизбраният шеф на щаба. 

Т21

Още по темата:

29 коментара:

Анонимен каза...

Енкин подаде оставка от ръководството на БСП. Морално и мъжка постъпка ще бъде да подаде оставка и като общински съветник от БСП.Не му ли е неудобно от членовете на БСП които със зъби и нокти го защитаваха и подкрепяха безусловно кандидатурата му на всички местни избори.Диляне АБВ не си заслужава - няма да станеш евродепутат, само предаваш и малкото хора които ти вярват.

Анонимен каза...

АБВ е загубена кауза! На пръв поглед, действията на Енкин изглеждат нелогични, но да не забравяме, че Дилян е играч!

Анонимен каза...

"Класическа статия" това ще напиша като коментар още пред да съм я прочел!

Анонимен каза...

Ще ти се Мирчо, ще ти се, ама няма да те огрее.Няма да можеш да стъпиш и на малкия пръст на Енкин, нито по знания, нито по кражби. Предния път ти се размина защото прокуратурата не си бе свършила работата. Затова сега пак изпълзяваш от дупката и плюеш.Ще си намериш майстора.

Анонимен каза...

Повече евро пари за домати и праскови!

Анонимен каза...

Как може да изчезне пустинята Сахара? Направете я комунистическа държава от социалистически тип и до три години там ще има дефицит на пясък.........справка Веницуела!

Анонимен каза...

Инц.редник Банев и желязненския крадец Енкин...двете страни на една и съща монета!

Анонимен каза...

*Инж.

Анонимен каза...

Троян-град 4-то качество!!!

Анонимен каза...

Ама и ти си една долнопробна свиня !

Анонимен каза...

Мирчо още му се ще да е времето, когато БКС беше еднолична фирма. Такива като него докараха града ни да няма нищо. Енкин е там където плащат повече, дребен тарикат с големи амбиции.

Анонимен каза...

Видя ли Деляне каква тана тя? Този редника вместо да е в затвора, ти го направи шеф на БКС, там пак следствия и прокуратури заради злоупотреби и накрая тоя дето го издигна от калта ти прави сечено като иска да те махне от водещ на групата в местния парламент. Е на това Диляне се вика-храни куче да те лае, но в твоя случай е храни помиар да те лае. А помиара е гладеееен, въшлив, крастав и зъл. И при него морал няма. Морала и вероюто му са едни-власт и пари. За тях е готов на всичко, включително и да отреже ръката от която хляб е ял.

Анонимен каза...

Допълнение от 9-ти- Според класация на ЕС при разпределяне на средства за български градове. Големи и толерирани градове в България ще се изкачват по стълбицата на качеството, а Троян, и още някои от 3-та глуха завинаги ще си останат 4-то качество. Жалко!!!

Анонимен каза...

Троянци,с тия изроди (АБВ,БСП,ГЕРБ и пр.)Ви чака още по-голямо тегло!Ама Вие пак ще си ги изберете.

Анонимен каза...

"Морала" и вероюто на всите комунисти във всичките им разцветки е едно - власт, за да има пари и облаги, и за да се краде безнаказано и "узаконено" от самите тях . Сметката я плащат разбира се всички останали.

Анонимен каза...

Напълно съм съгласен с 12-ти, Банев си е крадец и помияр от класа! Вместо да е още в затвора заради откраднатите пистолети от поделението и за кражбите от БКС, той отново си показва мазната физиономия!
Съгласен съм, че АБВ е "бита карта", но се възхищавам на Енкин, че застана открито срещу някои недъзи в управлението на БСП и държавата! Само така, браво!

Анонимен каза...

Добре де, а защо "инженер" Банев, "инженер" Енкин, "инженер" Съев и т.н., а няма "икономист" Михайлова, "икономист" Кацаров.... ? И въобще, защо в това издание "инженерчите" всичките троянски политици с висше техническо образование, а пропускате "титлите" (икономист, математик, филолог,философ, юрист и т.н.) на всички останали. В смисъл, какво значение има, че Енкин или Сульо, или Пульо са "инженери", след като това няма никакво значение за качествата има като политици. Още повече, че в техническите ВУЗ-ве не се изочават хуманитарни дисциплини, така необходими на един политик !

17-ти с извинение за правописната ми грешка каза...

"Изучават"-извинявам се

Анонимен каза...

Понеже повечето инжинери са комплексари и късопишковци :()

Анонимен каза...

ЗАБРАНЕТИ Я ТАЗИ ПАРТИЯ И НЕЙНИТЕ ИЗДЪНКИ ! ЦЯЛ СВЯТ, ОТРИЧА КОМУНИЗЪМА ! САМО 4-5 ДЪРЖАВИ ОСТАНАХА, И ОЩЕ ТЪПЧАТ НАРОДА, НЕ МУ ДАВАТ ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНО ! ВИЖДАТЕ, КЪДЕТО НЕ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ, КАК ДЪРЖАВИТЕ СЕ РАЗВИВАТ МНОГО ДОБРЕ !

Анонимен каза...

Така е 20-ти. Начело на комунистите е синът на член на политбюро и горски разбойник. Същият дълго време не е бил даже българин. Троян се управлява от бивша комсомолска активистка, чиято главна задача преди 1989 година е била да очертава "правия път" на младите българи и да ги отклонява от всякакви "религиозни заблуди"Такива като нея дебнеха кой ходи на църква и вгорчаваха живота му после. Същата сега нагло, лицемерно и безочливо държи икона в кабинета си и се прави на "света вода ненапита"....Ето затова трябва да се забрани комунизма и достъпа на комунисти до властта !

Анонимен каза...

вземи единия,брулни другия и двамата са позор за човешкия род

Анонимен каза...

Консултатитвен съвет за младежки политики...Залъгване на шепа лумпени,че правят нещо,за да променят нещо, с цел да гласуват за Доцка на изборите.Страшно много ми напомня на герб полуидиоти,а младежи де....

Анонимен каза...

Обичате ли пържени картофки? Лично аз – най вече през Юли с потна халба бира.
Пробвали ли сте да вземете обеления картоф и кухненската дъска, да сложите картофа вляво и да режете дъската вдясно?
От сега Ви казвам, че картофа ще остане непокътнат – а дъската – на трески. Парадоксално, но Троянеца прави точно това. За „годините на прехода” Троянеца не яде пържени картофки, защото ряза с ножа вдясно от картофчето – на всички избори, като се почне от СДС, мине се през ДПС и АТАКА и се свърши с ГЕРБ.
Троянеца смело работеше вдясно, като се надяваше на кого ли не да му даде заветните пържени картофки ( а още по-добре със студена бира). В крайна сметка вместо картофки с бира, получи накълцана в дясно кухненска дъска и гнил, но непокътнат картоф – вляво.
Евала на всички, отскоро започнали да работят вляво – право през картофа, защото след края на Май идва сезона на бирата, а тя определено върви с пържени картофки!
Наздраве на всички!

Анонимен каза...

Никой не го интересуват алкохолните ти бръщолевенки.

Анонимен каза...

17, я се понапъни и виж кога и как се става доктор, кин-кандидат на икономическите науки, ктн, доцент, професор и т.н. и тогава искай титли пред икономист и задавай глупави въпроси.

Анонимен каза...

26-ти, пий ракията с повече мезе, бе ! Нищо не ти се разбира...

Анонимен каза...

24 ти яж си гнилите червени леви картофи и си разказваи тъпите басни научени във кварталния първичен партиен клуб и ние като другарите искаме да ядем пържоли . А колкото до избора на съгражданите ни то си пролича , че винаги бъркаме и то в ляво преди с енкиН сега още повече с дОНКА .

Анонимен каза...

а преди дОНКА най-много с МиНАК

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |