Отлюспиха лидера на ДПС в Троян

* Срещу Себахатин Юзеиров има три сериозни обвинения, временно начело е бившият общински съветник Исай Милев
Рокади
ОБЛАСТНИЯТ съвет на ДПС – Ловеч е отстранил общинският председател на партията в Троян Себахатин Юзеиров, научихме от официално съобщение на областното партийно ръководство (в момента г-н Юзеиров е служител в общинската администрация в Троян – бел. Т21). Решението е взето на заседание на 23 ноември. За временно изпълняващ длъжността председател на ДПС – Троян е определен бизнесменът от с. Голяма Желязна Исай Милев, който бе общински съветник в предишния мандат и е известен със своя консенсусен подход и такт.

ЗАЩО г-н Юзеиров, който е един от основателите на структурата на Догановата партия в Троян преди 23 години и дълго време бе неин председател, беше „отсвирен”? От областното ръководство на ДПС не крият – заради три сериозни обвинения. Най-тежкото е свързано с подозрения за корупция – прибиране на пари за обещано назначение на работа. Второто – за отдаване на партийния клуб в Троян за търговска дейност (бръснарница). И третото, което е и най-съществено – заради ниските резултати на парламентарните избори през 2013 г. и неизпълнени ангажименти на троянския лидер; припомняме, че на тези избори ДПС хвърли много сили в 11-ти Ловешки многомандатен район, в това число и в Троянско (особено в някои села като Борима, Голяма Желязна и др.) и очакванията бяха за поне един депутатски мандат, но прогнозите не се оправдаха и партията остана без тукашен представител в парламента.

ВСЕ ПАК екслидерът Себахатин Юзеиров не е отлюспен окончателно, нещо повече – в официалното съобщение се допуска възможността на предстоящата извънредна изборна конференция в Троян той отново да се кандидатира и дори да спечели.

Т21

2 коментара:

Иванко каза...

Не знаех, че в Троян има рязана партия. В Троян...

Анонимен каза...

Че те батка рязаните май вече са мнозинство. Я виж що мангуста се е навъдила...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |