Роби, роби, роби!

* Всичко е толкова спонтанно и доброволно, колкото беше спонтанно и доброволно влизането в казармата по времето на комунистическото робство
Читателите ни пишат

Жалка картина наблюдавахме вчера в София – с десетките автобуси, натъпкани с „контрапротестиращи” от разни краища на страната и стоварени в центъра на София. Със задачата да „легитимират” плана на новата тройна коалиция (БСП, ДПС и „Атака”) за усвояването на още 1 милиард лева. Картина на политически PR по български и несвобода. Гледката не се нуждае от коментар. No comment, както се казва. Защото тези от автобусния пълнеж, повечето дошли да припечелят някой лев, не са виновни, колегите им по кауза с бузлуджански петолъчки вместо гънки в главите, и те. Но за тройната завера трябва да се говори, затрайването ще е непростимо. И ще е на наш гръб. По-долу ви представяме самостойно един коментар, направен вчера в сайта на Т21 (към материала „Орешарски в Орешак”) и отказващ да си трае. Прочетете го, заслужава си. Т21

*****

"Контрапротестиращи" в София, 16 август 2013 г.
ХОРА, КОИТО иначе не могат сами да си купят автобусен билет до София, днес (16 август – бел. ред.) са се самоорганизирали с 50-60 автобуса; милицията спонтанно ги води до мястото, което иначе сами никога няма да могат да намерят; случайно тези спонтанни будни граждани са от една и съща махала, град и избирателен район; случайно нито един от тях не знае как е стигнал до центъра на София, а журналистите случайно не се сещат да питат как смятат да се прибират тези хора – пак ли спонтанно ще си организират прибирането… Всичко е толкова спонтанно и доброволно, колкото беше спонтанно и доброволно влизането в казармата по времето на комунистическото робство. 

ТАКАВА ГРОТЕСКА са, че не мога да не ги съжалявам. Очевидно тези хора умират от страх, животите им преминават от сезон на сезон, треперейки дали „кмето че даде дръва” за зимата, или дали „от депесето ке платат тутуна”. За тези хора девизът „Свобода или Смърт” нищо не значи. За тях Свободата е сигурна Гладна смърт – така са ги впримчили мерзавците в мрежите си…

ДНЕС Е МНОГО удобен момент за протестиращите да кажат на тези оскотели, очукани и заробени хорица, дето ДС-го ги разкарва с автобуси из страната и ги ползва за електорална гаранция, а при нужда и за плашила, че и от жал към тях протестират. Да им кажат, че протестите пред Парламента са и за това, щото да не станем всички като тях – жалка гледка и срам за човешкия род.

ДС-ТО СИ ПРОИЗВЕДЕ орки и сега ги извади на парад. Още щом ги видят, младите хора с IQ над 75 веднага ще решат да напуснат страната завинаги, за да не станат като тях. Такава сган в нито една европейска страна не може да се види – натоварени като животни, разкарвани на непознати места, никакво лично достойнство, абсолютно лишени от избор, роби, роби, роби!

16 август 2013 г.

Анонимен,
коментар към материала „Орешарски в Орешак”


Още по темата:

46 коментара:

Анонимен каза...

а онези, които не се припознават в главния герой на автора какво правят, утре нашият град ще приеме част от тези роби, роби, роби. останалите ще мълчим ли, ще ги гледаме ли, ще ги оставим ли спокойно да си бръщолевят глупостите, на това ли ни учи Балканът

Анонимен каза...

Рабрах,че тези от вчерашния протест в подкрепа на Орешарски са поканени утре да омърсят доброто име на гр.Троян.Приканвам всички съграждани да си заключват вратите, околу центъра и да не се вързват на приказките им.Да не би освен милярда да олекнат и с по-дребни суми.Представителката на новия цар Киро/Станишев/,кметицата да подсигури и нужното количество памперси,колкото може да спасим площада.Вече майките плашат децата си,,Чети мама да не ходиш на контрапротест................Еххх до къде я докарахме.Ай късмет!

Анонимен каза...

От тук може да видите кво чудо идва в Троян!

http://www.sofiautre.bg/gallery/2013/08/17/1425-taynata_troyna_koalitsia_tsaka_s_tsvetnokozhi_kontri_ot_provansa/24445

Анонимен каза...

Чети мама да не ходиш на контрапротест!

Анонимен каза...

Два афоризма на Уинстън Чърчил за комунизма:
1.“Комунистът е като крокодил – когато си отвори устата, не можеш да кажеш дали се усмихва или се кани да те изяде.”
2.“Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.”

Анонимен каза...

Дали тук ще ги чакат Илиян Пеевски, Даниел Сираков, Елеонора Авджиева, Маринела Шошкова, Бойко Пъдарски и другите наши подкрепители на местната тройна коалиция, за да се влеят в редиците им? Извинявам се, ако пропускам някои от нашите. Те са видни личности, все пак започнаха на местна почва контра на софийския протест преди даже Станишев да се досети. Дали пък не са му се обадили те, да го подсетят?

Анонимен каза...

IQ-то на драскачи като вас със сигурност е по-малко от 75.

Анонимен каза...

Може да съм пиян, но не съм от Троян.

Анонимен каза...

7-ми, под местната тройна коалиция, навярно имаш предвид БСП, ГЕРБ и "избор" за Троян - защото това е тройната коалиция в Троян. А изброените от теб хора, са против тези мекерета и против Орешарски(справка, подписките срещу правителството на Орешарски и избора на настоящия председател на ОС)

Анонимен каза...

6-ти, ако не беше виден представител на гербаджийската страхлива мърша, имаше смисъл да ти се оборват лъжите и простащината.
Изброените от теб хора и още стотина други са единствените, които поискаха оставката на правителството на Орешарски в тази община.
Нито една гербаджийска мърша не дойде да подкрепи протеста. Сигурно защото нямахте фотограф и PR под ръка да им разнасят "подвизите"?
Сега мършата Герб се чуди как да освини всичко и да се оправдае за безличието и страхът си.
Трябва или да си много тъп или да си гербаджия, че да викаш на черното ... бяло.

Анонимен каза...

Пълно разочарование, хляба в Троян от година на година е все по–суров. Явно се прави икономия за сметка на здравето на хората, а и за личната сметка на собственика–производител.
Извинете за отклонението, но и прясното мляко от магазина не е от крави, а от извънземни такива!
С какви ли боклуци ни хранят?

Анонимен каза...

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ !!!

Анонимен каза...

Интересно,в Троян циганите не са много,но явно хората с цигански манталитет си искат да живее с 50-60г. назад......Няма връщане назад другари комунисти!По-добре се опитайте да бъдете модерни социалисти!

Анонимен каза...

Не знам ДПС и БСП дали са свързани с ДС ,но това са единствените партий с твърд електорат,който партията им идва от вътре(сърцето) и каквото и да направят(ГАФ) лидерите ни е им прощаваме и гласуваме

Анонимен каза...

Господа от БСП, ДПС и АТАКА, циганите и пенсионерите които докарахте с автобуси да ви подкрепят ли ще връщат заемите които вземате в момента или ние работещите българи?

Анонимен каза...

13ти България има много етноси ,но хора с цигански манталитет има сред всички етноси(българи,турци,цигани,роми,помаци,македонци,власи и т.н.) всичко е до човека и средата в която е израсъл!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

15ти ВСИЧКИ заедно ще вземаме и съответно ще връщаме,само че според доходите..........!!!!!!!!!!!
Между другото едно позвъняване от областния на ДПС и в Ловеч ще има 3000-4000 протестиращи ЗА правителството ,коя друга партия го може а????????????/

Анонимен каза...

17ти съм Пропуснах да кажа че безплатно !!!!!!!!!!!!!!!!!.....от любов и уважение към партията

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

И утре да подкрепим контрапротестиращите на площада...

Анонимен каза...

http://offnews.bg/index.php/232191/stanishev-e-prezident-ne-se-znae-koj-e-premier-video-ot-kontraprotesta

Анонимен каза...

Безспорен факт е лъжливата същност на комунизма.
Безспорен факт е .че 50% от назначените в правителството на Орешарски са следствени.
Безспорен факт е,че циганите са основните гласуподаватели на комунистите.Затова те имат много повече права и привилегии от българите в България.
Безспорен факт е,че държава управлявана от комунисти неминуемо достига до фалит!

Анонимен каза...

Червени Цигански Боклуци !

Анонимен каза...

Ето още малко снимки
http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1559367&t=1559367&phorum_uriauth=
Коментарите след тях са не по-малко интересни...

Анонимен каза...

19 - ти очевидно си от подкрепящите Орешарски - такъв плам само при тях има.
Дано администраторът влезе в ролята си и ни спести мъчението да четем поста ти изпълнен с всякакви грешки.
И специално за теб http://www.segabg.com/pic/11223/661941-l.jpg

Анонимен каза...

Tova pravitelstvo shte sasipe Balgariq.Iskara li 4 godini vrashtane nazad nqma da ima.Prodadohte si Darjavata marshavi dolni komunistiocheski izrodi na cigani i turci.BOG da vi nakaje

Анонимен каза...

в колко часа и къде е днес контрапротеста, че да ида и видя що е то?! ...ей, така от любопитство,че много врякат, та да видя врякачите колко средна годишна възраст ще имат

troyan21 каза...

До 19:
Изтрих политическата истерия на номер 19!
Не я четох и не разбрах в какъв цвят е, но тук не е болница за политически истерици!
ХОДЕТЕ НА ПРОТЕСТИ и там се лекувайте!

Ст. Борджуков - засега АДМИН, сиреч - действаща съдебна система (Ако ви е криво - емигрирайте и ходете на друг сайт)

Анонимен каза...

На вниманието на 19-ти
Има доклади на БНБ, които ясно показват, че откакто Родината цъфти под
грижите на Местан, Сидеров и Орешарски, имаме:
- 4,5% спад на промишленото производство.
- 4,6% спад на износа.
- 16,5% спад в строителството.
- 230 000 повече неосигурени.
- 7% повече безработни.
*
Сплотени около Мишо Шамара - контрапротестиращите и страхливците от Герб трябва да запазят и опазят тези завоевания.

Баба Гицка каза...

Там съм. Шъ давът ли кибапчътъ?

Анонимен каза...

Замисляте ли се защо започват гастрола си от Троян?

троянец каза...

Ако тея дегенерати дойдат да контрапротестират в Троян аз спирам да казвам че съм троянец ще казвам че съм от Габрово или Плевен

Анонимен каза...

31-ви-защото в Троян червените бабички и ромите са мнозинство

Анонимен каза...

Значи, тези които подкрепят Орешарски са роби, а тези които подкрепят мутрата Борисов не са роби, така ли?

Анонимен каза...

34-ти, не знам кой гласува за ГЕРБ. Аз не гласувам за никого, защото "всички са маскари", но определено за комунистите гласуват изкуфелите пенсии и ромите. Това е факт

Анонимен каза...

...не ми отговори на въпроса!

Анонимен каза...

Да, точно така.

Анонимен каза...

24-ти, тези снимки наистина ме плашат, замислям се за нашите деца,какво ни чака-циганизация и икономическо заробване!Имах някаква представа, че такова е положението, но не съм очаквала, че е чак толкова зле.

Анонимен каза...

ами докато спим те ще си разиграват цирка за това да се дигаме на бой

Анонимен каза...

Петър Младенов беше най-голямата грешка в началото на прехода. От там и загубените ни години.
За да се поправят грешките, партиите трябва ясно да формулират що е то ляво, дясно и център и какво да очакваме. Като си представим ляво, трябва да знаем, че ще са успешни управленци на държавните имоти. /В Троян, например, при управлението на БСП, детската градина на Василевското да не пустее, БДЖ да работи и да има гара в Троян, общинските ни имоти и даренията как се стопанисват в полза на троянци и мн.др./, строеж на нови общински жилища за нуждаещите се и всеобхватна социална политика с Профсъюзи за добър социален ред. Повече пари за наука, образование, научни открития.
Когато избираме десни партии, да знаем, че те ще помогнат на инициативните, ще дават най-изгодните кредити за осъществяване на идеи и така ще се разкриват нови работни места, ще създават най-изгодни условия за инвеститорите. Ще дадат възможност със законите, които приемат, бизнеса да намали разходите си и да увеличава печалбата си, като по този начин увеличи заплатите на служителите си и те да бъдат многократно по-големи от тези на държавните служители, което е и основната идея на десните за конкуренция между държавния и частния сектор. Да не допускат държавата с цялата и мощ и с нашите пари да конкурира частния сектор и така да осигури нови работни места. Да стимулира родното производсво и да премахне всички пречки по веригата на спекулациите, да осигури конкурентен пазар във всички области, да облекчи максимално дребните производители и мн. др.
Когато избираме центристи, да знаем, че ни предлагат баланс между държавния и частния икономически сектор. Центристите в България още не могат да определят вижданията си и лесно се продават на леви и десни. Ще бъде много добре, ако могат далновидно да решат какво искат и какво ни предлагат.
Много хора питат - каква промяна искате?
Това е първата стъпка след толкова много загубени години.
Това са само мисли на човек, на който не му е безразлично бъдещето ни и за това грешки сигурно има, но Вие ще ги коригирате, защото заедно можем повече.

Анонимен каза...

Никъде нищо за снощното забавление! Имало ли е? Нямало ли е? Какво е станало? Дайте инфо деее..

отговаря Бат Саали каза...

Казаха ни да бъдем рахат. Нямало да плащаме данъци и ток, ша дигнат парите за чайветата и нямало да ни карат да работим-имало кой да работи и заради нас.

Димитър Петров каза...

в колко часа и къде е днес контрапротеста, че да ида и видя що е то?! ...ей, така от любопитство,че много врякат, та да видя врякачите колко средна годишна възраст ще имат

Анонимен каза...

http://bnt.bg/bg/news/view/106573/kontraprotestyt_v_trojan

червена бабичка каза...

Аааааа, г-н Петров, имаше и млади хора...бай Стоян, например, е само на 80

Анонимен каза...

http://www.dw.de/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B9/a-17028579

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |