Орешарски идва за празника на Троянската обител

* Премиерът ще участва в литийното шествие с чудотворната икона „Св. Богородица Троеручица”, потвърдиха от МС; след това ще седне на раздумка с дядо Неофит * Не се казва ще има ли среща
 с троянското ръководство
Предстоящо
В САЙТА на Министерския съвет бе потвърдено, че премиерът Пламен Орешарски ще е в Троянския манастир за днешния голям християнски празник – Успение Богородично (Голяма Богородица, 15 август), който е храмов празник на обителта. „Премиерът ще извърши поклонение пред чудотворната икона „Св. Богородица Троеручица“ и ще се включи в Литийното шествие, предвождано от Негово светейшество Българския патриарх Неофит. Министър-председателят ще присъства и на тържествения водосвет”, гласи официалната информация.

ОТБЕЛЯЗАНО Е също, че след края на църковните чествания Орешарски ще се срещне с патриарх Неофит. Но не става ясно дали е планирана среща с ръководството на община Троян, в общинската администрация също нямаха информация.

Т21

Още по темата:

20 коментара:

Анонимен каза...

Тази година панаирът ще е ОреШарски и голям....

Анонимен каза...

Да изгоним тази кукла на конци.

Анонимен каза...

2-ри поне на днешния голям християнски празник да спрем малко със злобните и цинични подмятания, повече смирение. Живота е дар от бога, но много кратък за съжаление

Анонимен каза...

"Ало, депутатите! Излизайте един по един с високо вдигнати ръце! Ръце, Манолова, не крака!
Не се блъскайте! Има място за всички във всъдехода!
Няма да ви съди народен съд, а международен! Да, международен и военно-полеви!
"Атака", защо тичате? Все искате да сте най-отпред! А, предпочитате ДПС да ви е отзад, така ли? Зад всеки атакист по един депесар? Ами ако ви обидят? А, вие сте свикнали? Добре, добре!
Хайде сега - един по един!

Анонимен каза...

ОСТАВКА!!!!!!!!

Анонимен каза...

е сега трябва блокада на пътя в Орешак и тогава ще трябва да хваща гората иначе няма измъкване.кел файда да ги блокират в парламента където имат неограничени количества храна и напитки

Анонимен каза...

Ще се покланя той пред иконата... ей това е да нямаш срам.

Анонимен каза...

Че те комунистите не се ли кланяха на Сатаната?

Анонимен каза...

Тук 7-малоумника са се опитали да движат гладкото нещо в тиквите си.

Анонимен каза...

Не знам кой крив, кой прав, но унижението да ми надничат в чантата и да ме проверяват за оръжие с една кръгла "томахавка" бяха голямата изненада на тазгодишното поклонение пред храма!
За съжаление, тия, които дебнеха в младежките ми години пред храма, сега са вътре, и не можах да се вредя от тях пред иконата! Загубих и интерес след "специалното" посрещане на входа. Както казват, греха е техен, а моето разочарование–мой проблем!
Какво да мисля? Преди ни дебнеха и предаваха, ако са ни видели да влизаме в манастира, сега ни дебнат за оръжие и не знам какво! Догодина ще си стоя в къщи пред иконата!
Жалко за българската демокрация и християнска вяра!
Р.И.

Анонимен каза...

Грях, грях голям е сторен, позволявайки на тези дето палеха някога храмовете и техните подлоги да сквернят Светия храм с присъствието си. Забравиха ли болшевиките , как следяха кой ходи на църква. И за какво е дошъл този, избран с гласовете на червените(безбожните) бабички и ромите!

Анонимен каза...

Троянските протестиращи водени от Пеевски, Сираков и други подобни дали са отишли?

Оня с коня каза...

9-ти е Орешарски,ей пишлеме,иди на зъболекар да ти избели зъбаците,я кви са жлътнали на снимката ле кълвач!

Анонимен каза...

Не 12 отишли са всичките от ГЕРБ Троян начело с Данкови,Минко,Маринката,Дочков и другите кадри на БКП да целунат ръка на Орешарски

Анонимен каза...

На 17-ти е обявен "антипротест" в подкрепа на Орешарски в Троян. Ще има автобус от София. Не разбрах - ние троянци ЗА или ПРОТИВ сме?

Анонимен каза...

ТроЕнци са за този, който дава по-евтини дърва и докарва по-мазни чалгаджии да хвърлят гюбеци

Анонимен каза...

Като този ден не е официален празник за господина и празника му идва в повече /изказване по медиите, в което се подразбира, че на работещия обикновен човек могат да му дойдат в повече празниците/, защо не работи, а идва да празнува? Празниците за БСП, БКП и техните производни са досадно преживяване, което от немай къде го съчетават, харчейки пари на народа. Много, много, трябва променяме.

Анонимен каза...

Жалко е, че нито една партия не работи за това, нещо хубаво да създадем и да дадем на света,а в учебниците ни по история след години, от "прехода" няма да има повод поколенията ни да се гордеят с политиците, които са ни управлявали. Колко тъжно...

Анонимен каза...

Какво лицемерие - комунисти в църква, целуват икони, светена вода...
Това е същото като мюсюлманин в свинарник или като лисица в курник.
Невероятен фалш и двуличие!
И всичко това заради евтин популизъм!

Анонимен каза...

Мойте съболезнования ,
към всички членове на ГЕРБ за трагичната смърт на партията

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |