9 май – двойният празник

* „Какъв Ден на Европа, какви пет лева?!
 Днес е Денят на Победата!”
Предизвикано
НА НЯКОЛКО ПЪТИ днес – 9 май 2013 г. – чух недоволни реплики заради… Деня на Европа?! „Какъв Ден на Европа, какви пет лева?! Днес е Денят на Победата!”, ми подвикна един площаден троянец, и то не от „тъмночервените”, а минаващ за симпатизант на политическото „синьо” (дясно); вероятно нервозността му бе заради анонса в актуалния брой на Т21, че за Деня на Европа – 9 май, в Троян ще гостуват сладураните от квартет „Интро”. Не обърнах внимание, време за глупости нямам.

НО МАЛКО СЛЕД ТОВА по абсолютно същия начин реагира авторитетен шеф на троянско общинско дружество, наш приятел. „Обясни ми какъв е този Ден на Европа?! Защо е тази подмяна?!”, риторично попита началството. „Празникът е двоен – и е Ден на Европа, защото е и Ден на победата”, отговорих, но май никой не ме чу.

ЗАТОВА НЕКА ПРИПОМНИМ. На 9 май 1950 г. (точно преди 63 г.) тогавашният френски външен министър Робер Шуман прочита декларация, призоваваща към обединяване на стратегическото производство на въглища и стомана на кръвните врагове Германия и Франция – като „първа стъпка към бъдеща европейска федерация”. На срещата на лидерите на реализираната вече европейска федерация (Европейския съюз /ЕС/) в Милано през 1985 г. се взема решение 9 май да се чества като Ден на Европа. Този празник, заедно със синьото звездно знаме, химна („Ода на радостта” от Деветата симфония на Бетовен по текст на Шилер) и еврото (общата парична единица), са официалните символи на ЕС.

ОБЕКТИВНОСТТА ИЗИСКВА да кажем, че в избора на 9 май за Ден на Европа има и друга символика – преди това 9 май се свързва с капитулацията на Хитлеристка Германия във Втората световна война и се чества като Ден на победата. Два логически и исторически свързани празника. Разбира се, длъжни сме да допълним, че известно противопоставяне има или по-точно е имало – да не забравяме, че ЕС започва като обединение в рамките на Западна Европа, а по това време Източният (комунистическият) блок, в който е и България, не приема идеята. Но, убедени сме, това противопоставяне е минал факт и днес със самочувствие отбелязваме двойния празник 9 май.

Генадий Маринов

36 коментара:

Анонимен каза...

Какъв ден на победата, бе ! 68 години след тази победа, руските села са си все още със сламени покриви, а Германия все още управляа Европа и е икономическа сила номер едно :-) :-) :-)

Анонимен каза...

Ето какво се случи с България през тези 68 години комунистически и социалистически разцвет.

1923 год. , в изпълнение на коминтерновския план за унищожаване на България и
превръщането и в съветска губерния , Червените безродни еничари , пияницата
Г. Димитров- Тарабата и В. Коларов -Тиквата организират Червен метеж , започва откритата война на Червените БКП еничари и НКВД московски подлоги
срещу България ! ... Провалили се , Червените престъпници бягат в Сърбия , а
после в родината си Русия , в Москва !
През 1925 год. Червените престъпници извършват най -големия бомбен атентат за времето си в света , взривяват църквата Св. Неделя , избиват близо 200 видни Българи , в това число жени и деца , целта да убият и Цар Борис , да създадат хаос в управлението на държавата , и отново чрез метеж да вземат властта и превърнат България в съветска територия , да няма Българска държава !
До 1944 год Червените еничари воюват с Българския народ , крадат , палят , ограбват мандри , убиват Българи , воюват срещу България !
След 1944 год. с помощта на Червената СА сган , Червените еничари започват поголовно избиване на Българския народ , за по-малко от 2 месеца са избити без съд и присъда над 30 хил. Българи , учители , свещеници , лекари , юристи , офицери , държавни служители , унищожен е цвета на Българската нация !

Анонимен каза...

Комунягите изпълняват плана на НКВД -КГБ за унищожение на България и превръщането и в Съветска република !
Избиват се Българи които не искат да са македонци , изпълнява се планът на Сталин , няма Българска нация и държава България , има народности , граовска , македонска , добруджанска ! "Прославят" се Червени еничари и ДС изроди като масовия убиец Лев Главинчев ! ... Отродяването на македонските Българи и създаването на "македонска" нация и държава се извършва по личното нареждане на водача на Червените КГБ еничари , Българоубиеца , пияницата Г. Димитров - Тарабата !
Избити и преследвани са Българомохамеданите от дружба Родина , които доброволно са приели Български имена и искат да се върнат към Българските си корени , ... подвизават се Червени еничари безродници като Хараламби Данаилов - бащата на Ст.Данаилов , Ламбо , "акад" Кирил Василев , баща "проф" Н. Василев , и най -вече бившия партизански командир и убиец Манол Велев , дядо на Червения мафиот , простреляния Манол Велев, четете "дружба Родина" !
-
Шантаж,диверсии,провокации,шпионаж,саботажи.
Омаскаряване,орезиляване,дискредитиране,компрометиране на правителства,министри,депутати,политици.Ограбване на банки,обменни бюра,златарски ателиета,инкасови автомобили,апартаменти.Поръчкови убийства,показни стрелби.Изключителен професионализъм,високо качество на услугите.Отстъпки за количества.
ДПС+БСП+СДС+Кунева+Цигани+Профсъюзи = Първанов

ул. "Позитано" 20, "Сергей Дмитриевич Станишев & Товаришчи" ООД
София,България

Анонимен каза...

Въпросът с присъединяването към СССР е поставен на пленум на ЦК на БКП през юли 1963 г. На него Живков обяснява:
"У мен има една идея от няколко години. Тук трябва да кажа, че тази идея не е моя, това е идея фактически на другаря Димитров. Като вземем предвид какво представлява НРБ, тя е малка страна, а в икономическо отношение - изостанала в сравнение с други страни, като вземем предвид връзките на нашата партия с болшевишката партия, ръка за ръка, рамо до рамо с КПСС при всички условия... Всичко прогресивно в НРБ е свързано с руския, със съветския народ, очевидно е назрял въпросът... Ние го обсъждахме в Политюбро, възражения няма и аз искам да занимая пленума сега: да се обърнем с едно писмо към ЦК на КПСС и към правителството на Съветския съюз, в което да поставим въпроса, да аргументираме необходимостта от създаването на по-тясна връзка между съветската и нашата икономика в перспектива с нейното сливане. И по-нататък политическо сливане."
Пред пленума Живков изтъква: "Когато условията за сливане бъдат всестранно подготвени, тогава животът ще подскаже формата на обединението. Дали това ще бъде обединение под формата на федерация или нещо по-друго, това няма защо сега да се предрешава.
-

Анонимен каза...

Престъпленията на БСП не спират и през 21 век. Този път те най-нагло крадат. В резултат европейските фондове затварят за нас и паричният поток за бедните граждани спира:
- През януари 2008 г. еврокомисията спира средства по ИСПА – 115 млн. евро и ФАР – 50 млн.евро, предвидени за проектите магистрала Люлин и Транзитни пътища 3.
- През февруари 2008, поради съмнения в измами, еврокомисията спря и плащанията по програма ФАР.
- През юни 2008 г. бяха блокирани средствата по четири мерки за земеделската програма САПАРД.
- През юли 2008 г. еврокомисията публикува доклад, чрез който намеква за политическа намеса в разпределението на европейските пари, и отне и акредитацията на изпълнителната агенция по програма ФАР и посочи, че с източването на САПАРД България е ощетила финансовите интереси на Европейския съюз с над 32 млн. евро.
- През октомври 2008 г. комисията отхвърли оценките за съответствие по няколко оперативни програми и изключи възможността България да получи междинни плащания по Кохезионния и структурните фондове.
- Еврокомисията отне акредитациите на две разплащателни агенции по програма ФАР и България загуби 220 млн. евро.

5. Вместо да се инвестират държавни средства в нещо полезно, министърката Масларова от БСП стартира безумен проект, в който изпраща пенсионери на море в тузарски комплекси, а те не могат да си позволят елементарни неща като минерална вода, защото нямат пари… И това, ако не е парадокс. Репортаж: http://vbox7.com/play:5cdc929a

Анонимен каза...

6. В друг репортаж БТВ сравняват пенсията на пенсиониран научен сътрудник с похарчените пари на Масларова за билет за 40 часово посещения в Корея. Пенсионера взема 350 лв пенсия, а Маслатова дава 16 973 лв за 40 часово посещение. Само за това източване заслужава 5 години затвор. http://vbox7.com/play:45576d89

Както знаете Масларова е инвестирала 18,5 милиона лева в дом в Стара Загора, но при разследване на депутатка от ДСБ излизат фрапиращите злоупотреби. http://vbox7.com/play:ec634c47 Освен фрапиращата цена, фрапиращо е, че фирми близки до съпруга на Масларова печелят този “търг”…

7. А дали не е нужно НАП да навести бившата министърка? http://vbox7.com/play:2a9d1f13

8. Ето още един фрапиращ пример за източване на държавни пари. През 2008 година в Държавната агенция по бежанците се назначават на работа 7 чиновници в несъществуващ бежански център край Свиленград. Сградата в, която работят държавните служители не е готова вече година и половина, но те вземат заплата, че и премии за добрата работа, която вършат, но проблемът е, че те не вършат работа… Освен това държавните служители пропътуват по 70 км на ден, но дали? Горивото се плаща от държавата. Ето репортажа – http://vbox7.com/play:30cbd630

9. Александър Томов от БСП e обвинен и осъден за източване на Кремиковци – http://vbox7.com/play:bf9bee99

10. ”Бившето министерство по бедствия и аварии на Емел Етем се оказва една от хранилките на правителството на Сергей Станишев”. Репортаж – http://vbox7.com/play:cacd9278

Анонимен каза...

11. Олаф ни разследва за 25 случая на източване на Сапард – http://vbox7.com/play:a5f96557
“У нас очевидни злоупотреби остават незабелязани на най-високо ниво.” – коментар за правителството на Сергей Станишев.

12. А някой може ли да забрави розовите BMW-та, ами масите за 1200 лв, сапунерките за 400 лв. Сергей къде е спал, че не е спрял тази безумица? http://vbox7.com/play:0c720d4e.

13. Ами Аферата с Вальо Топлото и Р. Овч.? Ето един много интересен цитат: “Според Илия Божинов от Висшия съвет на БСП „има пряка топла връзка между Румен Овчаров и Валентин Димитров и тя никога не е била тайна за членовете на БСП“.[4] Божинов критикува Овчаров още от август 2006 г.”.

14. Дори и Ламбо е източвал държавата като министър – http://www.dnes.bg/p…al-lambo.116515

15. А може би най-нахално беше, когато през Април 2009 правителството на Станишев гласува закон, който да амнистира престъпленията на тройната коалиция… Що за лицемерие?

16. Сделка с Армията, отново злоупотреби с пари и никаква реакция от Станишев – http://vbox7.com/play:242dae96

17. Полицейски произвол с политически привкус от 2007 година – http://vbox7.com/play:da53e42e

18. Мария Мургина – осъдена на 4 години затвор за оказване на натиск над свои служители, защита от данъчните на определени фирми, финансови злоупотреби – http://vbox7.com/play:383bbfd1

19. Приближен до ДПС точи еврофондове – http://vbox7.com/play:863da67b, http://vbox7.com/play:1b0c2ef0. Къде е спял Станишев?

20. В условия на криза, Георги Пирински обявява добра новина за България – гласували са депутатите да получат бонуси… http://vbox7.com/play:886ab985

Анонимен каза...

33. ”Нов скандал с поръчка на Гагаузов” – http://www.dnevnik.b/…ka_na_gagauzov/

34. Р. Овч. е заплашвал директора на НСС с двама посредници, включително с компромати и физическа заплаха, за да не стигне разследването на злоупотребите в “Топлофикация” до изпълнителния директор на “Булгартабак” Христо Лачев. http://lex.bg/bullet…24&tp=n&id=4393

35. Р. Овч признава, че са създали РЗС. – http://vbox7.com/play:acb4b6c9

36. Господари на ефира дават Златен скункс на Р. Овч. заради скандалните разкрития около него – http://vbox7.com/play:f593fa7c

37. Р. Овч. признава, че БСП стои зад черната кампания “Избираш Бойко, получаваш Костов”. А всъщност тази кампания се водеше от новосформирана партия… – http://vbox7.com/play:157e08cb
-

Анонимен каза...

Наближава неделя ,мислете с горните си глави ,защото вероятноста да оставим или да върнем същите ,които 45+25 години ни съпаха държавата е голяма.

Анонимен каза...

2-ри, много точно казано, само поради факта, че са знаели немски език са изчезвали безследно.

Анонимен каза...

Същите тези за които става дума по- горе са взели власта с насилие и кръв, тяхната власт е НЕЗАКОННА, но те НИКОГА, ама НИКОГА няма да я предадат без кръв. Не се заблуждавайте, ако от изборите нещо зависи, те просто нямаше да ги правят.За тях е детска игра да си ги изманипулират както си искат.

Анонимен каза...

какъв парад на малоумието
23 години крадат и още не могат да доокрадат "45-годишната разруха"
какво е идиот? - "беден, ама десен" ..и бесен :)

Анонимен каза...

Победа....60 милионна нация окупира цяла Европа, Северна Африка и стига до столицата на 180 милионна нация, притежаваща огромни количества стратегически суровини, човешки потенциал и огромна територия, но нямаща държавници, които да използват това ! А "победителите", заедно с родните болшевишки изроди унищожиха българската интелигенция и спряха развитието ни като нация за 50 години...

Анонимен каза...

Към всички комунисти във форума ще задам само един въпрос: защо като наричате мрачното комунистическо робство-"разцвет", за 50 години "Желязна завеса", никой (ама никой) от свободния демократичен Запад не е избягал в болшевишкия лагер, а "щастливите" роби от соц. лагера масово бягаха (и ги разстрелваха за това) в "гнилия" Запад. Това ми отговорете, а не ми говорете , че комунистите 23 години след 10.11. още грабели. Още повече , че комунистическите пенсионери, които не работят , а само мръхтят по улиците и мърморят "как хубаво са си живуркали" по времето на болшевишкото иго, избрахте др. Донка-бивш секретар на ОК на ДКМС...!

Анонимен каза...

Ние сме може би единствената държава,която е освободена, от несъществуващи окупатори–1944 год.
Посрещнали сме сърдечно и освободителите.
С една дума, п....т народ–слаба държава! Лошото е, че продължаваме да сме така.

Анонимен каза...

те и сега червените се опитват да създадат хаос и да дестабилизират държавата.

Анонимен каза...

You are here: Home // БСП, България, КГБ, политическа криза, Русия // ИМПЕРИЯТА НА ПУТИН ОТВРЪЩА НА УДАРА

ИМПЕРИЯТА НА ПУТИН ОТВРЪЩА НА УДАРА
Posted by admin on апр 30, 2013 | Leave a Comment

Анонимен каза...

You are here: Home // БСП, България, КГБ, политическа криза, Русия // ИМПЕРИЯТА НА ПУТИН ОТВРЪЩА НА УДАРА

ИМПЕРИЯТА НА ПУТИН ОТВРЪЩА НА УДАРА
Posted by admin on апр 30, 2013 | Leave a Comment



Русия призна, че наказва Бойко Борисов заради отказа му да строи АЕЦ”Белене”. Руснаците организират бунта, който предизвика падането на правителството.

Руският електронен проправителствен официоз “Известия” на 24.02.2013 г. в апогея на демонстрациите, публикува тенденциозно дръзката статия срещу страната ни:
“Правителството на България не се задъръжа на власт без руската АЕЦ”.
”КЪМ РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ВЪПРОСА ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО НА АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ВЕЧЕ НОВИЯТ КАБИНЕТ”.
Явно Москва е убедена, че новото българско правителства ще бъде социалистическо, което ще разреши строителството на АЕЦ”Белене”.
В уводната статия под това заглавие, с типично руско самочувствие и голяма доза наглост „Известия” пише, че срещу високите цени на тока и парното, “нарочно се прави бунт, за да се докаже, че без АЕЦ “Белене” токът и парното в България ще поскъпват”.
Статията дори не крие, че Русия стои зад бунта чрез който падна правителството на Бойко Борисов.

Анонимен каза...


“Българското правителството на Бойко Борисов подаде оставка, след непрестанни хилядни демонстрации, поради по-високите цени на електроенергията”! И вестникът назидателно продължава:
“Който и да формира нов кабинет, той ще трябва да внимава за грешките на предшествениците и сериозно да обмисли въпроса за строителството на територията на България руските атомни електроцентрали”.
Официозът “Известия” надменно диктува какво трябва да прави България!
Да, Цар Путин, както вече го наричат в Русия, не се шегува!
Той отвръща на “удара” на Бойко Борисов, който дръзна твърдо да се изправи срещу него, показвайки характер и това, че няма да приеме руски диктат.
Да! Путин отвръща на удара!
Защото той – Цар ПУТИН получи серия от ” удари” от неугледния и съмнителен, според руския президент български премиер Борисов. И Цар ПУТИН, със венната закалка от КГБ и високото самочувствие трудно понесе унижението.

Анонимен каза...

За да покаже силата си, трябваше да реагира на удара с удар, но с много по-силен и по-жесток, защото “чекистът” не познава поражението. ПУТИН не можеше да предположи, че премиера на една бедна и изостанала страна каквато той счита България, икономиката на която изцяло зависи от руската енергетика, ще има такова дръзко поведение, защото:
Путин продължаваше да счита България за руски сателит,
който завинаги икономически и политически е обвързан с
Русия.
Първият сериозен удар ПУТИН получи, когато Борисов ИЗГОНИ РУСКИТЕ И БЪЛГАРСКИ ПОСРЕДНИЦИ – МНОГОТО ЛЕШОЯДИ при сделки с Русия в областта на енергетиката.

Това струваше на Русия 300 милиона евро годишно и няколко “дребни” милиончета за българските посредници! Но чрез прекъсването на този “пладнешки обир”, ограничаваха се руските възможности да купуват висши български държавници и партийни кадри и то с български пари.

Анонимен каза...





Русия призна, че наказва Бойко Борисов заради отказа му да строи АЕЦ”Белене”. Руснаците организират бунта, който предизвика падането на правителството.

Руският електронен проправителствен официоз “Известия” на 24.02.2013 г. в апогея на демонстрациите, публикува тенденциозно дръзката статия срещу страната ни:
“Правителството на България не се задъръжа на власт без руската АЕЦ”.
”КЪМ РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ВЪПРОСА ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО НА АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ВЕЧЕ НОВИЯТ КАБИНЕТ”.
Явно Москва е убедена, че новото българско правителства ще бъде социалистическо, което ще разреши строителството на АЕЦ”Белене”.
В уводната статия под това заглавие, с типично руско самочувствие и голяма доза наглост „Известия” пише, че срещу високите цени на тока и парното, “нарочно се прави бунт, за да се докаже, че без АЕЦ “Белене” токът и парното в България ще поскъпват”.
Статията дори не крие, че Русия стои зад бунта чрез който падна правителството на Бойко Борисов.
“ИЗВЕСТИЯ” пише:
“Българското правителството на Бойко Борисов подаде оставка, след непрестанни хилядни демонстрации, поради по-високите цени на електроенергията”! И вестникът назидателно продължава:
“Който и да формира нов кабинет, той ще трябва да внимава за грешките на предшествениците и сериозно да обмисли въпроса за строителството на територията на България руските атомни електроцентрали”.
Официозът “Известия” надменно диктува какво трябва да прави България!
Да, Цар Путин, както вече го наричат в Русия, не се шегува!
Той отвръща на “удара” на Бойко Борисов, който дръзна твърдо да се изправи срещу него, показвайки характер и това, че няма да приеме руски диктат.
Да! Путин отвръща на удара!
Защото той – Цар ПУТИН получи серия от ” удари” от неугледния и съмнителен, според руския президент български премиер Борисов. И Цар ПУТИН, със венната закалка от КГБ и високото самочувствие трудно понесе унижението.
За да покаже силата си, трябваше да реагира на удара с удар, но с много по-силен и по-жесток, защото “чекистът” не познава поражението. ПУТИН не можеше да предположи, че премиера на една бедна и изостанала страна каквато той счита България, икономиката на която изцяло зависи от руската енергетика, ще има такова дръзко поведение, защото:
Путин продължаваше да счита България за руски сателит,
който завинаги икономически и политически е обвързан с
Русия.
Първият сериозен удар ПУТИН получи, когато Борисов ИЗГОНИ РУСКИТЕ И БЪЛГАРСКИ ПОСРЕДНИЦИ – МНОГОТО ЛЕШОЯДИ при сделки с Русия в областта на енергетиката.

Това струваше на Русия 300 милиона евро годишно и няколко “дребни” милиончета за българските посредници! Но чрез прекъсването на този “пладнешки обир”, ограничаваха се руските възможности да купуват висши български държавници и партийни кадри и то с български пари.

Вторият голям удар, който БОЙКО БОРИСОВ нанеса на ПУТИН е когато постави твърдо въпроса, че цената на руския природен газ за България, трябва да се приравни с европейската. И ПУТИН отново беше принуден да намали цената с ЦЕЛИ 20 ПРОЦЕНТА! “Братска Русия” винаги досега е продавала по скъпо на бедната България.

Това беше не само голяма загуба за Русия на пари, но и на руски престиж и най-вече този на ПУТИН. Огромната руска резидентура в България му докладваше, че българското правителство под ръководството на премиера Борисов постепенно отхвърлят руското опекунство.

Обиграният “чекист” ПУТИН чувстваше, че България започва да му се изплъзва и че това се дължи най-вече на Бойко Борисов, който постепенно се превръщаше в неговия български враг №1.

Напрежението между Русия и България и по-специално между БОРИСОВ и ПУТИН нарастваше. Растеше, защото голямата цел на ПУТИН – АЕЦ” Белене” започна да се отлага и отдалечава във времето.

Амбицията на Цар ПУТИН не беше толкова до голямата – няколко милиардна печалба от строителството на АЕЦ”Белене”.

Той не можеше да приеме отказа за довършване строителството на атомната централа, поради сериозните геополитически предимства, които постигаше чрез нея.

Анонимен каза...

И ПУТИН беше разбрал, че ако не се намеси и то сериозно, имаше опасност влиянието им да бъде под сериозна угроза и руските интереси трайно да пострадат.

Българската земя от десетилетия е под “ботуша” на Русия и ПУТИН не искаше да бъде първият руският държавник, който лишава Русия от това историческо завоевание.

Вновник за българския отказ от строителството на АЕЦ”Белене” пак беше премиерът Бойко Борисов.

С цел запазване на позициите на Русия в България, по указания на президента ПУТИН руската резидентура и многобройната й 5-та колона, хвърляха много усилия и не жалеха пари. Купуваха държавници, политици, цели партии, дори финансираха и Референдума за АЕЦ”Белене”, организиран от послушната БСП и нейният лидер от руски произход Сергей Станишев. Но не беше постигната целта - да се осигури продължаване строителството на АЕЦ”Белене”.

Според бившия полковник от КГБ Олег Гордиевски, руската резидентура в България е една от най-големите, не само защото Москва третира страната ни като свой “сателит”, където всичко и е позволено. А най-вече защото ПУТИН счита България за ключов геополитически фактор на Балканите.

Анонимен каза...

България е единствената страна от руските социалистически сателити, която максимално запази голяма част от могъщата репресивна машина Държавна сигурност. Висши нейни кадри продължават да работят в държавния апарат и най-вече в МВР.

Тя действа и сега, оказвайки пълно съдействие на руската резидентура в България. Много от активните мероприятия, включително и по подслушването, които непрекъснато се появяват, са съвместно дело на Държавна Сигурност с руските чекисти. В дни преди избори ДС денонощно работи!

Когато българският парламент гласува спиране строителството на АЕЦ”Белене “, това беше ТРЕТИЯТ И СЪКРУШИТЕЛЕН ” УДАР” на Бойко Борисов срущу всемогъщия руски Цар ПУТИН!

От АЕЦ “Белене” руснаци и българи вече бяха спечелили стотици милиони евра, но ПУТИН преследваше сериозни стратегически цели чрез централата в България.

ПУТИН разбра, че единственият ход е да премахне ГЕРБ и Бойко Борисов от власт и да постави марионетно правителство начело с руснака Сергей Станишев, за да си върне “васална” България!

Анонимен каза...

За пръв път цялостно да ме изкефят коментарите в този сайт!(щото обикновено тук се хвалят комунистите...)

Анонимен каза...

Да не забравяме, че от този ден започва мирния живот в Европа. Че не навсякъде всичко е идеално е ясно, но къде ли е идеално?

Анонимен каза...

Като гледам всичките са едни и сащи за кого да се гласува ???.....

Анонимен каза...

Всичко написано по-горе е вярно! НО!
Трябва да се добави следното - Бойко Борисов, член на БКП, син на полковник от висшите номенклатурни кръгове; доказан(от службите) участник в престъпния преход, покровител(а може би и поръчител) на най-знаковите убийства, като гл. секретар на МВР;най-простия, некадърен и нагъл управник, който България е имала;
Или казано накратко, той е комунист и то от най-долните!!!

Анонимен каза...

Той е нещо много по-лошо - комунист, предал комунистите. А по-лошо от по-лошото е ПРЕДАТЕЛЯТ.

Анонимен каза...

Такава е цялата им партия - напр. дългогодишния член на бюрото на БКП - Троян Минко Акимов= кмет и председател на ОбС от ГЕРБ; щатният работник на БКП - Троян Сашо Данков = председател на ГЕРБ - Троян. Партия от предатели.

Анонимен каза...

Друго си е СерГЕЙ Димитриев:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Няма нищо по-прекрасно в политиката от човек предал комунист! Машала, както биха казали партньорите на БСП:)))

Анонимен каза...

Като гледам този пост си мисля, че в тези избори ГЕРБ плащат доста по-малко на платени "анонимни" в сайта. Явно платиха само за няколко дни на 1-2 души. Горката Ралица Бенчева - рязко й намаляха доходите от гнусотиите, които й плащат да пише.

Анонимен каза...

http://jeremy231.blog.bg/photos/146907/original/5555555555.jpg


Сергей Станишев каза...

Вижте, нека да не се лъжем, никой, никога, никъде не е имал намерение да строи устойчив социализъм, и от там, недай си боже, да премине към комунизъм. Нашата цел също не е да се борим да построим социализма и комунизма. И в абревиатурата на БСП, и в тази на ПЕС, понятието социализъм е въпрос на традиция и начин, по който хората да могат ясно да ни разграничават от другите устремили се към властта партии. Ако трябва да бъда откровен, то трябва да кажа, че построяването на социализма и комунизма не е цел на нито една социалистическа или комунистическа партия по света, целта е друга, а именно поемането на управлението на държавата, която и да е тя, но за да се случи това, на хората трябва да бъде дадена някаква идея, макар и илюзорна, идея, която да не разбират напълно, но в която да вярват. И най-важното, да вярват, че тези, които им предоставят тази идея, я разбират и се борят за осъществяването и. Това е целта на всяка една партия, независимо от слогана, с който се е окичила, целта е властта, власт на всяка цена, власт, служеща на интересите на върхушката в партийната структура. В този смисъл ние сме толкова социалисти, колкото и нашите опоненти са демократи, надявам се, че ме разбрахте.

Анонимен каза...

Защо Вие от редколегията, много соц двучи, но поне не отразихте невероятните празници по Великден в Орешак? Медията, която казва нещата каквито са!

Анонимен каза...

http://statii.troyan21.com/2013/05/12.html

Рядко смислена и хубава статия. Поздравления ! Според мен нещата биха били по-добри , ако се забрани на пенсионерите милеещи за ТКЗС-та и тем подобни комунистически простотии да гласуват. Няма логика, през 21 век някой да гласува за идеология, която е отречена, която е кървава, престъпна и античовешка и не се различава по нищо от фашизма, който отдавна е забранен. Трябва да избираме да ни управляват младите, родени след комунистическото робство, защото те не са обременени . А тези,на които само комунизъм им е в главата-далеч от урните и управлението. Смешно е бивша комсомолска секретарка от висок ранг, насаждала години наред заблуди и престъпни идеологии, да решава проблемите на хората, само защото в един град пенсионерите са повече от младите хора !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |