На 3 юни - благотворителен концерт и базар в подкрепа на Симонка

* Билети можете да си закупите при Сиса Илиева (тел. 0887/471401) или в счетоводството на НЧ „Наука – 1870 г.”
Предстоящо
НА 3 ЮНИ 2013 Г. (понеделник) в троянското Народно читалище „Наука – 1870 г.” ще се проведе благотворителен концерт и базар за невръстната Симона Пенчева, момиченцето, което 4-месечно остана без майка и което и днес се нуждае от подкрепа. Припомняме – майката, 26-годишната Гергана, почина внезапно и тогава детето и татко му получиха всеотдайна подкрепа от две троянски самарянки – Северина (Сиса) Илиева и приятелката й Мария Бакърджиева; тяхна бе и инициативата за кампанията в подкрепа на Симонка, организирана от Т21. 

ИНИЦИАТОР на благотворителните събития на 3 юни е НЧ „Наука – 1870 г.”, с подкрепата но НГПИ „Проф. Венко Колев”, чиито ученици са изработили предметите за базара. Разпродажбата ще започне в 17:30 ч. във фоайето на читалището. Концертът е час по-късно в читалищната зала „Форум” – начало 18:30 ч., а за Симонка ще свирят деца от класа по флейта и пиано към Детската музикална школа с преподавател Мариета Куцарова. Билетите за благотворителния концерт са с цена 5 лв. и можете да си ги закупите при Сиса Илиева (тел. 0887/471401) или в счетоводството на читалището след 27 май. Цялата събрана сума ще е в подкрепа на сирачето.

Т21

Още по темата:

2 коментара:

Анонимен каза...

ПРИЗОВАВАМ ХОРАТА ОТ БИЗНЕСА ВНИЧКИ ИЗСТИТУЦИИ В ГРАДА - КУПУТЕ ПО НЯКОЛКО БИЛЕТА ЗА СВОИТЕ РАБОТНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ, МОЛЯ ВИ.ЗА ВАС Е МАЛКО, НО ЗА ТОВА МАЛКО СЛЪНЦЕ Е МНОГО.

Анонимен каза...

Най–добре и резултатно ще е поставянето на касички в по–големите, а и защо не в по–малките магазини и заведения. Така който желае дребните от рестото ще влизат в тях. Резултата ще е положителен, и ще се помогне на малкото дете и неговия баща, а и не само.
Пожелавам от сърце успех в поредния опит!
Помогнах до сега, ще се включа и този път.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |